Täiesti korralik üritus oli, pause ei olnud, viperusi ei juhtunud korraldajatel, õnnetusi ei juhtunud osalejatel - täpselt selline üritus oli nagu välja reklaamitud. Ilm soosis ka igati.
Estfield ehitatud rinka jaoks ja egas ma eriti vist rohkem kiirendusele satu ka. Pidamine oli täitsa 0 stardis, 11000rpm on piiraja, aga mina pidin startima umbkaudu 2500rpm-i pealt ja isegi siis käis rehv tühja. Umbkaudu sellepärast, et mu esimene sõit, mis läks Impsule nii hinge(see oli umbes kell 9:00 hommikul?) kui tegin Fretsile sõitu, otsustas äsja paigaldatud tahhomeetri seier oma tööpositsioonilt lahkuda ning võtta sisse leboasend näidiku all osas

lisaks läksid Fretsi prillid tal peas katki(kiivrit ei olnud)
Sedasi ma tegingi 3 sõitu kõrva järgi startides ja kõrva järgi käiku vahetades täpselt 12.5 aja...peaks bracketisse vist sõitma minema
Vahepeal panin vormeli rehvid alla, need olid tsipa väiksemad ja enne finishit olin ~30m kuuenda käiguga piirajas..sellest ka 13.0 aeg.
Sõbranna, kellele mul sõitu teha ei lubatud(ju on BHRA arvates 4 punkti turvavöö ja turvakaarega auto ohtlikum, kui mõni 30a vana ront) sai hiljem oma sõidu kätte - jalgade ja kätte värinas tibi käest sain teada, et pidi parem olema, kui sex...ju pole piisavalt hea sex olnud, sest rinkal on asi 10x lahedam ja ägedam
Stagemine käis mul ka mehhaaniku kaasabil, kuna esiteks puudus tagurpidi käik hayabusa mootoril ning teiseks on sidur nii raske pedaali vajutamisega, et mitu inimest, kes autoga sõitnud, on alguses arvanud, et sidurit ei olegi ja nad vajutavad jala toe peale

, lisaks on sidur suht on-off ja 1-2cm kaupa meelitamine on kiire surm sellele.
Ahjaa, Remo22-le tuleks näoraamatusse teha klubi, sealsed liikmed saaksid kaasa tunda talle, kuna ta ei saanud söögikohas laua taga vaadata kiirendust, väga kahju sinust ja su 150 kroonist, loodetavasti oli bussi peal mõni reklaam mida jälgida, sest egas need 2m kõrvale astuda-istuda oleks tähendanud järjekordselt suuri väljaminekuid rahakotist
Arvatavasti oli tegemist selle aasta kiirendusvõistluste ühe rahvarohkema üritusega, nagu kuulda oli, siis EM arvestuses ei plaani väga paljud vanad tegijad sõita sel aastal ning uusi pole ka peale tulnud ja no kui sõitjaid ei ole, siis mida sinna vaatamagi minna...