Säuts kirjutas:
Samas kui sa seal garaasis oled siis võiksid vedrudest ka nii oma 1,5 keedu maha lõigata.Võta need plastikilbid ja riputa kuuri seinale ja värvi veljed autoga sama värvi ja 01/03 originaalkilbid peale tagasi.Veneajal tehti klambrid ja pandi varga mutter peale,et kilbid ära ei kaoks või kurikaelad ei saaks rattaid ära virutada.Rool pole ka üldse minu maitse.Kõige ilusam oleks 01 oma millel see kroomrõngas keskel või siis 03 oroginaal aga 07 oma panid sa kuna käid rallimas sellega?Daily või hobiauto?
Ära sa mu lolli juttu nüüd tõepähe võta ja tee ikka nagu ise tahad.

Seal soojas garaazis saan ainult oma värvimistööd ära teha. Vedrutõmmitsad juba täitsa enda garaazis olemas ning kui kooli kõrvalt piisavalt aega jääb, siis lõikan need vedrud lühemaks. Too vedrude lõikamine oli juba ammu endal plaanis

. Need originaalkilpide nö klambrid on mul täitsa olemas aga vargumutreid enam pole. 4 kroomkilpi on ka täitsa olemas

. Tahad väita, et kui veljed oleks punased, siis oleks ilus?

. Minule rool täitsa sobib ja meeldib. 01-e rool ei meeldi mulle

. Aga jah, keldris hetkel seisab üks BMW puidust rool, millele kunagi ise tegin vahetüki ka. Vahetükk muidugi vajab viimistlust

.Selle masinaga ma rallimas kohe kindlasti ei käi- liialt palju vaeva juba sellega nähtud ning ei näe mõtet sellel rallitamisel. Hetkel on ta mul hobiauto- vahest käib taga koolis ning teen väikseid sõite

. Igapäevaliikuriks on olemas VW Vento