Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 18:31

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 129 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: VAZ 2103 1976 siksaator
PostitusPostitatud: 01.02.2009 20:28 
Kasutaja avatar

Kas see ehitusest ostetud pigimatt suvel ukse küljest kõrge kuumuse poolest ära ei sula vms?
Mis on selle Nikesoundi ja tavalise ehitusmarketist ostetava pigimati vahe siis?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2009 23:42 
Kasutaja avatar

Siller kirjutas:
Kas see ehitusest ostetud pigimatt suvel ukse küljest kõrge kuumuse poolest ära ei sula vms?
Mis on selle Nikesoundi ja tavalise ehitusmarketist ostetava pigimati vahe siis?

Vahe peaks olema selles, et nikesound on tihedama koostisega ja seega summutab heli paremini. Samuti peaks nikesoundil ka mingit korrosioonivastast ainet kuigipalju sees olema.
Samas on ka see ehitusmaterjal parem kui mitte midagi. Ostsin omalegi rulli seda katusematerjali, kuna hinna vahe on ikka väga suur selle ja nikesoundi vahel. Rull oli alla 500eek ja sellega olen saanud kaks masinat üle teha.
Ukse küljest sulamise koha pealt ei oska veel kaasa rääkida... ei tahaks nagu eriti uskuda, et lahti sulab. Aga eks carrera Ascona pealt näha ole suvel... pool rulli läks sinna ja osa minu sigulli.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2009 23:56 
Kasutaja avatar

Martpoiss kirjutas:
Veljed värvi üle ja pane kroomkilbid. Kas sul subwoofril kasti ei olegi alla ehitatud? nii ta küll sul eriti häält ei tee. Ja kui sa selle 1 cm seina külge tahad kasti teha siis see on liiga õhuke.

Subwoofrit pole enam juba tükk aega seal aknalaual :wink: . Nüüd on ta ilusti kastiga pagasnikus :wink:. Ja sinna tolle seinakülge ei plaanigi konkreetselt kasti teha :wink: . Kui lähebki pagasniku ümberehituseks, siis kindlasti juba paksemast materjalist- see hetkel on pagasniku ja salongi eraldus seinaks, mille pagasniku poole peale on hea asju panna :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2009 18:07 
Kasutaja avatar

Väike update!
Sai siis lõpuks see puitsein paika istutatud ning tagumised istmed omale kohale pandud :wink:
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2009 18:26 
Kasutaja avatar

Mille jaoks see üldse hea on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2009 18:42 
Kasutaja avatar

Martpoiss kirjutas:
Mille jaoks see üldse hea on?

Nagu ma juba ültesin, et selle plaadi pagasniku poole tulevad väiksed aasad külge, mis hoiavad sellised asju kinni nagu: poltide/mutrite kast, padrunikomplekt+ igast muud nodi :wink: . Ma mõtlesin, et nende aasade jaoks nagu ei taha sinna pagasniku kõrgenduse sisse mõttetult auke puurida, ennem puurin sinna plaadi sisse :wink: . Samuti arvan, et see plaat ning see vaip seal hoiavad ka tiba pagasniku poolt tulevat müra kinni :think :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2009 23:40 

Mul selline küsimus, et kui panna vähe kaasaegsemasse autosse sama pigirulli. Kas see haisema ei hakka suvel!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2009 03:01 
Kasutaja avatar

ronaldv kirjutas:
Mul selline küsimus, et kui panna vähe kaasaegsemasse autosse sama pigirulli. Kas see haisema ei hakka suvel!

Oleneb täiesti tootest... Mõni hakkab, mõni mitte... mina sattusin mittehaiseva otsa ;) 2-hele enda autole paigaldanud. Millega suvel sõidetud jne. Ja pole siiani haisu tundnud.
See mis hakkab, pidavat aitama ülevärvimine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2009 21:37 
Kasutaja avatar

Ega mul ka muud üle ei jää, kui loota, et minu oma ka ei haise :wink: :lol . Niiet eks näis, ustesse vaja ka veel seda kraami panna :wink: .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.02.2009 14:59 
Kasutaja avatar

Aga, kui palju ta seda müra reaalselt summutab, võrreldes nende päris mürasummutus materjalidega? Endal idee Golfi salong laiali tõmmata:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.02.2009 16:26 
Kasutaja avatar

Renegade kirjutas:
Aga, kui palju ta seda müra reaalselt summutab, võrreldes nende päris mürasummutus materjalidega? Endal idee Golfi salong laiali tõmmata:)

Mina kahjuks sellele vastata ei oska, kuna peale seda pigimati panekut pole veel autoga sõita saanud :D . Loodan, et kasutaja siim789 või kasutaja grimes oskavad sellele vastata :wink: :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2009 22:42 
Kasutaja avatar

Niih jälle üks pisike update!
Eile sai, siis mõlema poole alumised esiamordi puksid ära vahetatud. Samuti olen nii üht-teist salongis nokitsenud ning pagassi sisemuse kallal ka. Bensuluugile sai ka nüüd signa andur pandud- nii kui vähegi luugi lahti teha hakkab kohe signa lõugama. Näis kuidas see asi ennast õigustab. Kapott on ka ilusti kokku laotud ning auto külge tagasi pandud. Täna siis sõitsin ka auto paar kilomeetrit ning see pigimatitamine on igatahes tulemust andnud- jube mõnus vaikne on nüüd salong seest.
Täna viisin siis auto sõbra juurde garaazi ning homme algavad pisikesed värviparandus tööd- pisikesed roostekolded on tekkinud tahapõlle äärele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2009 23:33 

Samas kui sa seal garaasis oled siis võiksid vedrudest ka nii oma 1,5 keedu maha lõigata.Võta need plastikilbid ja riputa kuuri seinale ja värvi veljed autoga sama värvi ja 01/03 originaalkilbid peale tagasi.Veneajal tehti klambrid ja pandi varga mutter peale,et kilbid ära ei kaoks või kurikaelad ei saaks rattaid ära virutada.Rool pole ka üldse minu maitse.Kõige ilusam oleks 01 oma millel see kroomrõngas keskel või siis 03 oroginaal aga 07 oma panid sa kuna käid rallimas sellega?Daily või hobiauto?

Ära sa mu lolli juttu nüüd tõepähe võta ja tee ikka nagu ise tahad. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2009 00:24 
Kasutaja avatar

Säuts kirjutas:
Samas kui sa seal garaasis oled siis võiksid vedrudest ka nii oma 1,5 keedu maha lõigata.Võta need plastikilbid ja riputa kuuri seinale ja värvi veljed autoga sama värvi ja 01/03 originaalkilbid peale tagasi.Veneajal tehti klambrid ja pandi varga mutter peale,et kilbid ära ei kaoks või kurikaelad ei saaks rattaid ära virutada.Rool pole ka üldse minu maitse.Kõige ilusam oleks 01 oma millel see kroomrõngas keskel või siis 03 oroginaal aga 07 oma panid sa kuna käid rallimas sellega?Daily või hobiauto?

Ära sa mu lolli juttu nüüd tõepähe võta ja tee ikka nagu ise tahad. :D

Seal soojas garaazis saan ainult oma värvimistööd ära teha. Vedrutõmmitsad juba täitsa enda garaazis olemas ning kui kooli kõrvalt piisavalt aega jääb, siis lõikan need vedrud lühemaks. Too vedrude lõikamine oli juba ammu endal plaanis :wink: . Need originaalkilpide nö klambrid on mul täitsa olemas aga vargumutreid enam pole. 4 kroomkilpi on ka täitsa olemas :wink: . Tahad väita, et kui veljed oleks punased, siis oleks ilus? :uhoh . Minule rool täitsa sobib ja meeldib. 01-e rool ei meeldi mulle :D . Aga jah, keldris hetkel seisab üks BMW puidust rool, millele kunagi ise tegin vahetüki ka. Vahetükk muidugi vajab viimistlust :D .Selle masinaga ma rallimas kohe kindlasti ei käi- liialt palju vaeva juba sellega nähtud ning ei näe mõtet sellel rallitamisel. Hetkel on ta mul hobiauto- vahest käib taga koolis ning teen väikseid sõite :wink: . Igapäevaliikuriks on olemas VW Vento :wink:
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2009 00:31 

Vahet pole mis värvi veljed teed peaasi,et ei oleks hõbedased.Hõbe värv on tõesti väga rõve. :err Olgu või mustad,valged või mingit kolmandat värvi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 129 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis