erko23 kirjutas:
tere räägiks ka oma loo siin ära...
Nimeltr oli mul siin kuulutus, et otsin kiirelt autot, millel ülevaatus ja hinnaga umbes 7000. Soov oli veel saada auto samal päeval kui ma kuulutuse panin, kuulutuses oli ka mu tel nr jne. Vastaski kohe üks ja pakkus mulle oma lancerit. Nuh kuna mul omal on sama auto juba olnud, ja see tundus olevat täitsa viisakas, siis hakkasime siin foorumis suhtlema, kuni saime kokkuleppele, küsisin ka tema tel. nr. 'Saatsin viimase kirja talle, et ootan sõbra ära ja siis hakkan Tapalt Tallinnasse sõitma. Sõber jõudis, ja sõit algas, kui jõudsime Tallinnasse, helistasin et kuhu siis täpselt tulen ehk siis aadressi... aga tema seepeale et" kle sry müüsin 20 min tagasi auto maha" haaa... et siis nii , kui küsisin et miks ei helistanud... vastas et" ta ei teadnud mu numbrit" kuigi see oli mul kuulutuses olemas, millele ta ise oli vastanud... aga egast midagi keerasin otsa ringi ja tulin tagasi. järgmine päev siis käisin teise auto järel, ehk siis üks 318 bmw, läksin kohale(omanik tuli veel koolist seepärast ära ja sõitis tallinnast koju haljalasse), vaatasin auto üle... tingisin 500- alla

rohkem ei tahtnudki sest auto oli oma hinda igati väärt, ja läksime arki kirjutama ümber.
aga edu teistele ostjatele ja müüjatele...
Nagu sa siin teemas lugeda võid, siis neid "võtan 100% täna-homme ära" on lademetes, nii kaua kuni kedagi kohal pole, pole ka diili.
Siit ka moraal: Enne kui kuhugile liikuma hakkad, helista eelnevalt müüjale.
Ise sa ka ei teavitanud mind sellest, et sa ei võta minu autot, kuigi eelnevalt kirjutasid, et oled 100% võtja.
Siiani ootan.
Jääbki mulje, et suurimad näppijad ongi siin teemas teisi kirujad.