Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 00:06

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 11.05.2010 08:14 

axo kirjutas:
o.l.l.i.e kirjutas:
ja üks mees helistas just.
Tere, teil sierra müüa, et palju hinnast alla annad.
ma ütlesin et ei annagi.
Vend kohe ahah, ma võtan siis ikkagi ära.
ma ütlesin et tavai tule vaata ja võta raha ka kaasa.
Tema selle peale et oot oot, ma pean ülemuse käest raha küsima, aga kindlalt võtan täna ära.
Vaatame siis kas kutt laekub kohale või ei.

Mis sai siis? :)

Ei viitsinud õhtule netis häkkida enam, aga nagu ma arvasin, ei helisenud minu telefon ja helistajaks ei olnud tema.
Normaalne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2010 09:02 
Kasutaja avatar

Kas annate aega huvilisest ostjale ainult 10 tundi ,kui järgi ei tule siis kohe tilganäppija. :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2010 09:30 

seppa kirjutas:
Kas annate aega huvilisest ostjale ainult 10 tundi ,kui järgi ei tule siis kohe tilganäppija. :uhoh

Ei mitte seda, aga kui lubatakse et tulen ausalt järgi või lepib aja kokku et siis kohtule ja keegi märku ja näole ei anna?mõtle ise?
Kasvõi helista ja valeta et sa ei saanud tulla sest, ema suri ära vms, helista ja ytle et ei tule, mitte ära vastu jumalapärast võta ja kohale ka ära ilmu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2010 09:31 

iga tahes kes nüüdsest minu autot osta/vaadata/uurida soovib peab tulema ise minu juurde, ei viitsi enam sõita kuhugile kus inimesi tegelikult ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2010 10:20 
Kasutaja avatar

o.l.l.i.e kirjutas:
seppa kirjutas:

Ei mitte seda, aga kui lubatakse et tulen ausalt järgi või lepib aja kokku et siis kohtule ja keegi märku ja näole ei anna?mõtle ise?
Kasvõi helista ja valeta et sa ei saanud tulla sest, ema suri ära vms, helista ja ytle et ei tule, mitte ära vastu jumalapärast võta ja kohale ka ära ilmu.

Ise oled samasugune ju, kuid sa vabandad hiljem foorumis. :D

o.l.l.i.e kirjutas:
djkohuke12 kirjutas:
Sain ka tilganäppijaga pmst tuttavaks.

Eelmine pühapäev läksin üht e34 vaatama ja vaatasin yle vend tuli teise autoga järgi minu hondat vaatama tegi proovi s6ittu ja ytles et vahetame ära, et toob bemmi konnaga minu juurde. läks siis umbes 2h mööda kuni ma talle helistasin ja uurisin kas tuleb v6i mitte, minu tel nr ta vastu ei v6tnud siis m6tlesin et proovin lauatelefoniga helistada aga näe v6ttis vastu ja ytles et ei saanud konna et homme saan, tuli siis esmaspäev hommik kuskil 10 aeg helistasin enda ja lauatelefoniga ja ei v6ta vastu ja saatsin veel streetraces kirja et kas tuleb v6i mitte. tema pärast puhastasin veel autod ja m6ned plaanid jäid tema pärast ära. kahju kui m6ni nii noku on et ei anna teada kaa. muideks see vend on streetrace kasutaja!!!

Tere, mina olingi see mees kes käis sinu hondat vaatamas.
Telefonile ei vastanud sellepärat et sama päeva õhtul juhtus minu hea sõbraga traagiline õnnetus, ja olin hõivatud.
Vabandan väga et ei vastanud, aga oli palju muud meelel.
Õnneks saab sõbraga kõik korda, mõned roided, rangluu ja jalaluu murd.
Vabandan ebameeldivuste pärast.
Oll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2010 10:45 

Mind tegi alles tigedaks üks "tühi" Rakverre sõit autot vaatama.Õnneks piirdus asi ainult 500.- bensurahaga aga ikkagi ...
Otsisin E36 couped ja Rakveres tundus üks enamvähem sobiv olema.Hind oli mõistlik ja siis telefoni teel uurisin kuidas auto on.Kõige rohkem huvitas,et ega auto ei roosteta,nagu E36 kombeks on.Müüja rääkis,et küljekarbid läbi ja tagaluuk roostes.Kõik ülejäänud pidi OK olema.Tegin siis peas väikesed arvutused palju küljekarpide ja tagaluugi vahetus maksma läheb ning otsustasin vaatama minna.Kohapeal aga selgus,et see auto roostetab hullemini kui 20 aastat vana honda.Üks külg oli päris korralikult roostes ikka ja teisel pool oli ka asi korralikust värvkattest kaugel.Lisaks oli vähemalt üks poritiib spreyga värvitud.Kuna auto oli väga porine siis kõiki defekte ei näinud ka ning peale selle auto välimuse nägemist pikka juttu polnud ja Tallinna poole tagasi.
Selle jutu moraal oleks siis,et võiks ikka õiget informatsiooni anda potensiaalsele ostjale.Ma ei eeldanudki,et auto peaks olema tehase uus aga peab ikka täiesti pime olema kui seal roostet ei näinud.Võimalik,et auto oli tehniliselt heas korras ja kuskil niisama sõita tore aga ma ju küsisin spetsiaalselt välimuse kohta ning otsisin ilusa värvkattega mitte roostetavat autot.Võimalik,et auto müüja pidas mind ka tilganäppijaks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2010 12:53 

kaabakaz kirjutas:
IMO see ollie ongi siin kõige suurem tilk.
Helista ja valeta :kill
Liialt arg või peast natuke vedel, et lihtsalt tõtt rääkida?
Pealegi miks peaks järgmine ostja sinu tehtud jama kinni maksma?! Oma asi, kui lähed võrru autot näitama ja keegi ära ei osta. Ega see su autot paremaks ei tee, et hinda mõne tuhande võrra SIERRAL üles kerid :err

VAbandan aga ei saa sellest aru: Pealegi miks peaks järgmine ostja sinu tehtud jama kinni maksma?!

Mis seal minu jama on et ostja kohale ei ilmunud?
Vabandan aga tõesti ei saa aru?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2010 13:42 
Kasutaja avatar

o.l.l.i.e kirjutas:
kaabakaz kirjutas:
Pealegi miks peaks järgmine ostja sinu tehtud jama kinni maksma?! Oma asi, kui lähed võrru autot näitama ja keegi ära ei osta. Ega see su autot paremaks ei tee, et hinda mõne tuhande võrra SIERRAL üles kerid :err

VAbandan aga ei saa sellest aru: Pealegi miks peaks järgmine ostja sinu tehtud jama kinni maksma?!

Kui ma helistan sulle mingilt Jamaika tel.nr`lt ja uurin auto kohta(kõne maksab ehk 5000eeki), kas siis annad sellejagu hinnast alla? :D :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2010 13:52 

BLACK-CIVIC kirjutas:
o.l.l.i.e kirjutas:
kaabakaz kirjutas:

Kui ma helistan sulle mingilt Jamaika tel.nr`lt ja uurin auto kohta(kõne maksab ehk 5000eeki), kas siis annad sellejagu hinnast alla? :D :hail

Mulle tundub et sa asud hoopis kreetal ju?
see pole minu asi et sa helistad kuskilt alaskalt, selle eest ma sulle alla ei anna,
Aga kui ma pean alaskale masinat näitama tulema, siis küll hind tõuseb.

Selle kohta ka vanasõna :kEL JANU, sEL JALAD!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2010 16:23 

tere räägiks ka oma loo siin ära...
Nimeltr oli mul siin kuulutus, et otsin kiirelt autot, millel ülevaatus ja hinnaga umbes 7000. Soov oli veel saada auto samal päeval kui ma kuulutuse panin, kuulutuses oli ka mu tel nr jne. Vastaski kohe üks ja pakkus mulle oma lancerit. Nuh kuna mul omal on sama auto juba olnud, ja see tundus olevat täitsa viisakas, siis hakkasime siin foorumis suhtlema, kuni saime kokkuleppele, küsisin ka tema tel. nr. 'Saatsin viimase kirja talle, et ootan sõbra ära ja siis hakkan Tapalt Tallinnasse sõitma. Sõber jõudis, ja sõit algas, kui jõudsime Tallinnasse, helistasin et kuhu siis täpselt tulen ehk siis aadressi... aga tema seepeale et" kle sry müüsin 20 min tagasi auto maha" haaa... et siis nii , kui küsisin et miks ei helistanud... vastas et" ta ei teadnud mu numbrit" kuigi see oli mul kuulutuses olemas, millele ta ise oli vastanud... aga egast midagi keerasin otsa ringi ja tulin tagasi. järgmine päev siis käisin teise auto järel, ehk siis üks 318 bmw, läksin kohale(omanik tuli veel koolist seepärast ära ja sõitis tallinnast koju haljalasse), vaatasin auto üle... tingisin 500- alla :) rohkem ei tahtnudki sest auto oli oma hinda igati väärt, ja läksime arki kirjutama ümber.
aga edu teistele ostjatele ja müüjatele...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2010 19:37 
Kasutaja avatar

erko23 kirjutas:
tere räägiks ka oma loo siin ära...
Nimeltr oli mul siin kuulutus, et otsin kiirelt autot, millel ülevaatus ja hinnaga umbes 7000. Soov oli veel saada auto samal päeval kui ma kuulutuse panin, kuulutuses oli ka mu tel nr jne. Vastaski kohe üks ja pakkus mulle oma lancerit. Nuh kuna mul omal on sama auto juba olnud, ja see tundus olevat täitsa viisakas, siis hakkasime siin foorumis suhtlema, kuni saime kokkuleppele, küsisin ka tema tel. nr. 'Saatsin viimase kirja talle, et ootan sõbra ära ja siis hakkan Tapalt Tallinnasse sõitma. Sõber jõudis, ja sõit algas, kui jõudsime Tallinnasse, helistasin et kuhu siis täpselt tulen ehk siis aadressi... aga tema seepeale et" kle sry müüsin 20 min tagasi auto maha" haaa... et siis nii , kui küsisin et miks ei helistanud... vastas et" ta ei teadnud mu numbrit" kuigi see oli mul kuulutuses olemas, millele ta ise oli vastanud... aga egast midagi keerasin otsa ringi ja tulin tagasi. järgmine päev siis käisin teise auto järel, ehk siis üks 318 bmw, läksin kohale(omanik tuli veel koolist seepärast ära ja sõitis tallinnast koju haljalasse), vaatasin auto üle... tingisin 500- alla :) rohkem ei tahtnudki sest auto oli oma hinda igati väärt, ja läksime arki kirjutama ümber.
aga edu teistele ostjatele ja müüjatele...

Nagu sa siin teemas lugeda võid, siis neid "võtan 100% täna-homme ära" on lademetes, nii kaua kuni kedagi kohal pole, pole ka diili.
Siit ka moraal: Enne kui kuhugile liikuma hakkad, helista eelnevalt müüjale.

Ise sa ka ei teavitanud mind sellest, et sa ei võta minu autot, kuigi eelnevalt kirjutasid, et oled 100% võtja.

Siiani ootan.

:D

Jääbki mulje, et suurimad näppijad ongi siin teemas teisi kirujad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2010 20:21 

kasutaja o.l.l.i.e saab praegu ise tagasi mis ta näideks mulle tegi:D:D:D:D(heas m6ttes)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2010 20:37 

djkohuke12 kirjutas:
kasutaja o.l.l.i.e saab praegu ise tagasi mis ta näideks mulle tegi:D:D:D:D(heas m6ttes)

suht jah.
Selles minu ja sinu ämbris olen täiega süüdi, see oli esimene siuke jama minu poolt. ikka veel vabandan.
Aga ma ei uskunu et selliseid seppasi on ikka lademetes kes viitsivad nimodi ajusi nussida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2010 09:02 
Kasutaja avatar

Selle juurdehindluse osas. Kas sa tõesti arvad, et esimene inimene, kes vaatama tuleb ostab su auto ära? Kui sa tahad autot müüa, siis peadki aja ja ka raha kuluga arvestama (autot näitamas käies). Ei saa loota ju, et esimene vend ära ostab. Kas tõesti pole enne autosid müünud siis või on lihtsalt õnneks läinud eelmistega? Muidugi minu viimase aja kogemused näitavad hoopis seda, et mida odavam auto, seda rohkem loodetakse saada (ehk siis sisuliselt 10 000 eest uut autot). Mitmed viimase aasta jooksul müüdud autod on nii 20-25000ga müügis olnud ja ikka mitmele inimesele pidi enne näitamas käima kui asja sai. Viriseti iga väikse roostetäpi üle jne (kusjuures need roostekohad olid eelnevalt telefonis ette loetud ja teada, mitte ei tulnud kohapeal üllatusena).
Kui sa aga ei viitsi ise käia ja näidata (hindad oma aega nii kalliks, siis selleks on automüügiplatsid, kes ka komisjonimüüki korraldavad). Sedasi nüüd küll võtta ei saa, et iga vaataja pealt hakkan hinda otsa ajama.

Samas selle, tulen vaatama kohta taaskord kehtib tõesti ainult üks reegel "kes ees see mees". Ma kuulan ka iga auto müümisel pidevalt tekste, ala tulen Viljandist vaatama homme. Arvata võite kas homme kedagi tuleb. Kui oled kindel huviline lepi müüjaga kokku ja maksa mingi käsiraha ära enne ülekandega. Siis on ka kindel, et autot sulle hoitakse. Mina kui müüja näen asja ikka sedasi, et see kindel võtja võib kohapeal hakata ka millegi üle virisema ja ei ostagi, siis miks ma peaks kellegi teise enne ära saatma, kuigi tema on kindlalt võtja.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2010 09:07 
Kasutaja avatar

Kas see käis ka minu kohta.
o.l.l.i.e kirjutas:
djkohuke12 kirjutas:

suht jah.
Selles minu ja sinu ämbris olen täiega süüdi, see oli esimene siuke jama minu poolt. ikka veel vabandan.
Aga ma ei uskunu et selliseid seppasi on ikka lademetes kes viitsivad nimodi ajusi nussida.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis