Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.05.2025 13:55

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 12.05.2010 18:01 

stakeman kirjutas:
Grr.. Täna Lasnamäel oleks üks mutike oma punase mazdaga mu fordi külje maha sõitnud. Situatsioon selline: Mina sõidan mööda peateed. Tema tuleb kõrvalteelt, tal oli ilusti teeääres anna teed märk ja puha, ja tema sõidab nagu hobuse silmakapid peas otse ja veel suure hooga. Kui taipasin, et see küll seisma ei jää, keerasin vastassuunda ja surusin gaasi põhja, et temas kiirelt mööduda. Seekord vedas. Krt, sisse ka ei taha sõita, autost hakkab kahju.

krdi kahju, et mul sellist juhtumit pole olnud. koledasti oleks uut esistanget vaja :D Laseks õrnalt sisse ja olemas

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2010 18:37 
Kasutaja avatar

Mph kirjutas:
stakeman kirjutas:
Grr.. Täna Lasnamäel oleks üks mutike oma punase mazdaga mu fordi külje maha sõitnud. Situatsioon selline: Mina sõidan mööda peateed. Tema tuleb kõrvalteelt, tal oli ilusti teeääres anna teed märk ja puha, ja tema sõidab nagu hobuse silmakapid peas otse ja veel suure hooga. Kui taipasin, et see küll seisma ei jää, keerasin vastassuunda ja surusin gaasi põhja, et temas kiirelt mööduda. Seekord vedas. Krt, sisse ka ei taha sõita, autost hakkab kahju.

krdi kahju, et mul sellist juhtumit pole olnud. koledasti oleks uut esistanget vaja :D Laseks õrnalt sisse ja olemas

Seda sa arvad praegu, kui reaalne situatsioon käes, hakkavad automaatselt refleksid tööle ja pidurdad või keerad kõrvale. Ma lootsin ka kunagi enda audile uusi esitulesid saada aga refleksid võitsid alati :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2010 18:49 
Kasutaja avatar

krt haiguslehe rahad tulid.ajukalt väikene ikka see.ajab ikka närvi ja enne selle saabumist oli päev ilus,nüüd rikutud selle väikse summaga.ehe mõte oli kuu aega tyhja passida rsk.loll süsteem siin riigis.krt ma ütlen noh.mille järgi rsk seda arvutatakse. :ouh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2010 20:29 

remo22 kirjutas:
krt haiguslehe rahad tulid.ajukalt väikene ikka see.ajab ikka närvi ja enne selle saabumist oli päev ilus,nüüd rikutud selle väikse summaga.ehe mõte oli kuu aega tyhja passida rsk.loll süsteem siin riigis.krt ma ütlen noh.mille järgi rsk seda arvutatakse. :ouh

Tänapäeval on raske haige olla. Ise olen ka 38 - 39 palavikuga tööle läinud. Ja tegelikult on ka selleks põhjus nüüd, mille ma paar - kolm aastat tagasi avastasin. Kodus vedeledes oled palavikus 3-4 päeva, tööl käies ja normaalset elu edasi elades on mul haigus kadunud tavaliselt 1-2 päevaga. Muidugi on oht haigestuda veel hullemalt. Aga ei istu mulle see kodus vedelemine.
Täna juhtus see, et käisin vist 5's kord hambaarstil viimase 1,5 kuu jooksul ja pean ikka veel minema. Tänud eelmistele arstitädidele, kes oma tööd ei oska ja juurekanalid täidiseta jätsid. Nüüdseks selle 1,5 kuuga 3,5K suhu matnud ja tuleb veel lisa. :(
Ja lisaks on keegi varastanud või on sõites ära kadunud stanges asuv võre. Kellel on pakkuda 98 aasta A4 kõrvalistuja poolset stangevõre, siis andke palun teada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2010 20:57 

onuwoody kirjutas:
Seda sa arvad praegu, kui reaalne situatsioon käes, hakkavad automaatselt refleksid tööle ja pidurdad või keerad kõrvale. Ma lootsin ka kunagi enda audile uusi esitulesid saada aga refleksid võitsid alati :D
pika harjutamise peale saab sellest refleksist üle :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2010 21:08 
Kasutaja avatar

KristoM kirjutas:
Täna sai nalja Rakvere Kroonikeskuse (Selveri) maaaluses parklas :D No sai teadlikult pargitud invaliidi kohale (ah Rakveres ju pole autode teisaldamis värki veel vist) ukse kõrval.. käisin korra ruttu Elionis ära ja kohe alla tagasi .. max 2minutit.. No tõesti oli kiire Elioni minemisega.. Üks nooremas eas mees oli parklas minu taga ja jälgis seda, et vahtralehega bemm pargib ilusti sinisele alale ja ... jäi ja küll vahtis kui sisse läksin..

Tagasi tulles parklasse sõitsin ivakohalt ära üks rida tahapoole, kus on õiged parkimis kohad.. ootan autos inimest, kellega sai koos poodi mindud ja mõne minuti pärast tuli politsei ja koputas mu klaasile :D:D .. ju see eelnev "vahtija" kutsus, tänaks teda siin, kui juhtub lugema :D Ütleks siis otse näkku kui miski ei meeldi :? Politsei tutvustas ennast ning ütles, et esitati kaebus, et mul pidavat parkimisega probleeme olema, et kuidas on? Vastasin tõesti, et korra sai peatatud invakohal ja kohe-kohe ajasin auto sealt ära.. Väga mõistvad politseid olid... No ega mundrikandjatel ka polnud midagi vastu öelda.. mind ju ei nähtud inva kohal..

Esmalt küsiti minu isikut tõendavat dokumenti ja auto asju ei küsitud.. aga siis nähti, et tagumine küljeklaas puru.. (lõhkusin eelmine nädal ära, võtmed jäid sisse) ja küll uuris siis klaasi ja autot.. küsis auto dokumente.. esitasin.. siis tuli probleem, et auto pole minu nimel.. tahtis O/M lepingut.. no sellega läks ikka veidi aega et see leitud sai autost.. aga ilma seda nägemata ei tahtnud kuidagi ära ka minna.. sai siis leitud see leping ja kuna leping on aasta tagasi sõlmitud ja auto enda nimel pole, siis mainis midagi, et peaksin oma nimele vormistama (Kas tõesti on mõni seadus, et O/M leping kehtib mingi aeg?) Selline soovitus tuli nende poolt, et tegelikult võib trahvi ka saada..
Eks kontrollisid autot, et ega varastatud pole.. soovisid lõpuks head päeva ja läksid minema..

Aga ikkagist ajab naerma, et on selliseid tobusid, kes ise ei julge otse näkku öelda :D

PS! Ma pole eriline liiklushuligaan, aga no tõesti oli vaja seal parkida :D Auto mark ei oma tähtsust.

sorri, aga sinu suhtumise järgi võiks öelda, et oled ikka üsna rumal inimene. Inva kohale parkimise õigustuseks öelda et "ah Rakveres ju pole autode teisaldamis värki veel vist". Nalja teed või? Kas tõesti kogu parkla peale ühtegi muud vaba kohta ei olnud? Või tõesti see 20 sekundline parkimine muule kohale oleks takistanud sind korra Elionis käia? Sinusugused seadusest kõrgemal olevad inimesed kasvavadki ükskord suureks, pärivad vanaisa metsa, mille kohe rahaks teevad ja siis pargivad selle raha eest ostetud x5 inva kohale. Piinlik!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2010 21:08 

Kehtib see leping küll kauem, aga liigelda võid viis päeva, peale seda peab enda nimel olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2010 21:13 
Kasutaja avatar

KristoM kirjutas:
.. ju see eelnev "vahtija" kutsus, tänaks teda siin, kui juhtub lugema :D Ütleks siis otse näkku kui miski ei meeldi :?

MIs talle ei meeldi? Juu see ei meeldigi, et sa ajuinvaliid oled, aga autol nähtaval kohal selle kohta tõendit ei ole.

Väga õieti tegi, et politsei kutsus, miks peakski veel mingi kukega kaklema minema(midagi näkku ütlema)? Las politsei tegeleb sellistega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2010 21:15 
Kasutaja avatar

mehikemetsast kirjutas:
Kehtib see leping küll kauem, aga liigelda võid viis päeva, peale seda peab enda nimel olema.

BS

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2010 21:16 
Kasutaja avatar

Aga kui ma ütlen, et täna esimest päeva liiklen, siis on justkui "viis elu" ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2010 21:30 
Kasutaja avatar

arva ja BussiJänes, siin foorumis ei ole mõttet mängida õilsameelset ja pedantset liikluseeskirjade täitjat. Kui tahate seda teha siis minge näiteks http://www.perefoorum.ee Või äkki hõivas ta teie koha seal parkides?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2010 21:36 
Kasutaja avatar

ma olen siin väga harva kritiseerinud kellegi eeskirjade mittetäitmist. Sõna võtan juhtudel, kui ägeda reisserina rikutakse ja siis pärast vigisetakse nagu eided, et neid politsei kiusab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2010 22:27 
Kasutaja avatar

hizpollah, hahahaa. Perefoorum.

Sorry, aga usun, et sellise totaka rikkumisega siin küll ei peaks kelkima. Invakohale parkimine ei ole mitte kuidagi seotud streetracega! Ma võin ka muidugi eksida, kuna olen siin foorumis üle päris pika aja. Kui see invakohale parkimine on mingi uus streetrace vorm, siis vabandan, et oma teatmatusest sellele kaasa ei elanud.

Egas midagi, koonufilter peale ja siniseid parkimiskohti linnapeale otsima :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2010 06:42 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Invakohale parkimine ei ole mitte kuidagi seotud streetracega!

Väga õieti öeldud.
Ei pidanutki silmas, ainult invakohti, tõin lihtsalt selle
konkreetse juhtumi puhul, konkreetse näitena. Lihtsalt ei saa aru mis värk selle teiste noomimisega on siin foorumis?,
et näe ületas kiirust- järelikult m*nn, vastutustundetu, isekas jne. Minu pärast parkigu kuhu tahab, ületagu kiirust, kui tahab, eirakui liiklusmärke kui tahab, inimese enda asi ja seda täpselt nii kaua, kui see mind ei sega ja ei ohusta. Võibolla on see liialt enesekeskne seisukoht, aga mis teha....
Ja kui inimene pärast julgeb sellest foorumis rääkida, siis tembeldatakse kohe eputajaks ja uhkeldajaks. Julges teha, julges ka tunnistada...aga näe igavene ajuinvaliid järelikult.
Samas toon näite, mis kuulub kategooriasse "julged teha ära julge tunnistada."
Sõitsin ilma turvavööta. Politsei pidas kinni. Senikaua kui politsei autoni kõndis tõmbasin mina vöö peale.
"Tere päevast. Intspektor ..., miks teil vööd peal ei ole?"
"On ju!"
"Jah nüüd on, aga sõites ei olnud ju."
"Kuidas ei olnud? Oli ju."
"Tahate vaielda?"
" Jah, tahan küll!"
" Selge. Siis vaidleme kohtus edasi! Tulge meie autosse. Ja muide teil udutuled põlevad."
Politsei autos jätkus vaidlus umbes 10 min. erinevatel teemadel , peale mida käskis korravalvur mul protokolli selgitus kirjutada teemal " miks ma sõitsin heanähtavusega ajal udutuledega." Ja turva vööst mitte sõnagi... Trahv: 180 eeki.
Kokkuvõtte: Julgesin teha, ära julge tunnistada!
ja usun hoidisin tänu oma argusele kokku viisaka summa raha trahvi arvelt.
Nii, nüüd on tõenäoliselt, jälle sada inimest, kes vastavad, et näe m*nn eputab ja kelgib! Ei ole nii.
Lihtsalt: Julgesin teha, julgen ka tunnistada. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2010 08:56 
Kasutaja avatar

Helisüsteemi lõi plärina sisse ja hakkas heli puterdama. 2h otsisin viga ja välja tuli see, et aknalaual oleval võimul rca sisend emaplaadilt lahti vibreerinud, istub praegu traadi ja teibituuninguga koos, õhtul saab ära tinutatud :rokib Mega närvi ajas, jõudsin uue rca juba osta.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis