Tsiteeri:
Invakohale parkimine ei ole mitte kuidagi seotud streetracega!
Väga õieti öeldud.
Ei pidanutki silmas, ainult invakohti, tõin lihtsalt selle
konkreetse juhtumi puhul, konkreetse näitena. Lihtsalt ei saa aru mis värk selle teiste noomimisega on siin foorumis?,
et näe ületas kiirust- järelikult m*nn, vastutustundetu, isekas jne. Minu pärast parkigu kuhu tahab, ületagu kiirust, kui tahab, eirakui liiklusmärke kui tahab, inimese enda asi ja seda täpselt nii kaua, kui see mind ei sega ja ei ohusta. Võibolla on see liialt enesekeskne seisukoht, aga mis teha....
Ja kui inimene pärast julgeb sellest foorumis rääkida, siis tembeldatakse kohe eputajaks ja uhkeldajaks. Julges teha,
julges ka tunnistada...aga näe igavene ajuinvaliid järelikult.
Samas toon näite, mis kuulub kategooriasse "julged teha
ära julge tunnistada."
Sõitsin ilma turvavööta. Politsei pidas kinni. Senikaua kui politsei autoni kõndis tõmbasin mina vöö peale.
"Tere päevast. Intspektor ..., miks teil vööd peal ei ole?"
"On ju!"
"Jah nüüd on, aga sõites ei olnud ju."
"Kuidas ei olnud? Oli ju."
"Tahate vaielda?"
" Jah, tahan küll!"
" Selge. Siis vaidleme kohtus edasi! Tulge meie autosse. Ja muide teil udutuled põlevad."
Politsei autos jätkus vaidlus umbes 10 min. erinevatel teemadel , peale mida käskis korravalvur mul protokolli selgitus kirjutada teemal " miks ma sõitsin heanähtavusega ajal udutuledega." Ja turva vööst mitte sõnagi... Trahv: 180 eeki.
Kokkuvõtte: Julgesin teha,
ära julge tunnistada!
ja usun hoidisin tänu oma argusele kokku viisaka summa raha trahvi arvelt.
Nii, nüüd on tõenäoliselt, jälle sada inimest, kes vastavad, et näe m*nn eputab ja kelgib! Ei ole nii.
Lihtsalt: Julgesin teha,
julgen ka tunnistada.