keegiveel kirjutas:
Need t**anahad suutsid puruks lüüa selle klaasi, mida kõige vähem saada on. 5 tundi helistamist ja ringi sõitmist, aga lõpuks ikka sain klaasi. Töötu kohta ikka suht kirve hinnaga, ootamatu väljaminek. Makki ei jaksa niipea osta...
Kui kellelgi miskit pakkuda on võib teada anda (võimalikult odavalt või puhta muidu)...
Enne maki ostmist osta signa peale. Muidu teed varsti jälle teema, et makk läinud ja klaas katki. Kui pätil on valida kas "vilkuva tulukesega" auto või "pime" auto, siis keegi ei hakka enda elu keeruliseks tegema. Mul endal kogemus üleelmisest talvest. Ostsin hobiauto, millel lasin kohe piduriklotse jne vahetada. Sain õhtul remondist kätte ja ei viitsinud enam parklasse viia, jätsin maja ette. Signa sellel autol ei toiminud. Järgmine õhtu kui hakkasin sõbraga ära viima, ta tahtis veel ise sõita/proovida. Tuleb siis minu juurde, et kuule võti ei keera ju. Selgus et mingi vend oli juba jõudnud proovida sisse murda ühe ööga (Corradol on vist mingi topelt süsteem, sest vaakumpump teeb nii 20 seki hiljem veel korra mingi surina). Teistel autodel signad peal ja pole keegi näppinud. Paar-kolm aastat tagasi samamoodi üks saksast toodud auto seisis maja ees (makk sees) ja samuti ukselukud puruks keeratud. Õnneks mul klaase pole nendel autodel sisse löödud, sellised "viisakamad" pätid.
Muidugi kui sinu maki varguse teemat lugeda, siis jääb ka mulje, et sul oli paneel ees ka veel. See on ju "sõbrale" eriti huvipakkuv saak. Kuigi jah, ega see ka ei päästa. Nii 7-8 aastat tagasi käidi ühel sõbral ka autos sees, paneel oli tal kuhugi väga salajasse kohta ära peidetud (mitte lihtsalt kindalaekasse või uksetaskusse), aga sellegipoolest oli nii makk kui paneel läinud.
Paneel oli ees jah, sest see ei käinudki eest, kuna nii tuksis kou süsteem. Signat peal pole jahh (võibolla kuskil isegi on plokk olemas, aga mul pole pulti), kuid armatuuris on "vilkuv tuluke" ja see neid ei hirmutanud. Kas see tuluke on nüüd
või mitte, seda ma ei tea...