Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.05.2025 19:58

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 23.05.2010 08:21 

Nii, praemuna saadanas kukkus pliidi ja kapi vahele :D lisaks on eilsest 7x0.33l õllest imelikult sitt olla. NO seda carslbergi ikka ei saa juua. peab eestist Aleksandrit tooma

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 09:00 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
keegiveel kirjutas:
Need t**anahad suutsid puruks lüüa selle klaasi, mida kõige vähem saada on. 5 tundi helistamist ja ringi sõitmist, aga lõpuks ikka sain klaasi. Töötu kohta ikka suht kirve hinnaga, ootamatu väljaminek. Makki ei jaksa niipea osta...

Kui kellelgi miskit pakkuda on võib teada anda (võimalikult odavalt või puhta muidu)...

Enne maki ostmist osta signa peale. Muidu teed varsti jälle teema, et makk läinud ja klaas katki. Kui pätil on valida kas "vilkuva tulukesega" auto või "pime" auto, siis keegi ei hakka enda elu keeruliseks tegema. Mul endal kogemus üleelmisest talvest. Ostsin hobiauto, millel lasin kohe piduriklotse jne vahetada. Sain õhtul remondist kätte ja ei viitsinud enam parklasse viia, jätsin maja ette. Signa sellel autol ei toiminud. Järgmine õhtu kui hakkasin sõbraga ära viima, ta tahtis veel ise sõita/proovida. Tuleb siis minu juurde, et kuule võti ei keera ju. Selgus et mingi vend oli juba jõudnud proovida sisse murda ühe ööga (Corradol on vist mingi topelt süsteem, sest vaakumpump teeb nii 20 seki hiljem veel korra mingi surina). Teistel autodel signad peal ja pole keegi näppinud. Paar-kolm aastat tagasi samamoodi üks saksast toodud auto seisis maja ees (makk sees) ja samuti ukselukud puruks keeratud. Õnneks mul klaase pole nendel autodel sisse löödud, sellised "viisakamad" pätid.
Muidugi kui sinu maki varguse teemat lugeda, siis jääb ka mulje, et sul oli paneel ees ka veel. See on ju "sõbrale" eriti huvipakkuv saak. Kuigi jah, ega see ka ei päästa. Nii 7-8 aastat tagasi käidi ühel sõbral ka autos sees, paneel oli tal kuhugi väga salajasse kohta ära peidetud (mitte lihtsalt kindalaekasse või uksetaskusse), aga sellegipoolest oli nii makk kui paneel läinud.

Paneel oli ees jah, sest see ei käinudki eest, kuna nii tuksis kou süsteem. Signat peal pole jahh (võibolla kuskil isegi on plokk olemas, aga mul pole pulti), kuid armatuuris on "vilkuv tuluke" ja see neid ei hirmutanud. Kas see tuluke on nüüd tünga tuli või mitte, seda ma ei tea...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 11:29 
Kasutaja avatar

M1k0 kirjutas:
Tuttav hüppas eile ujudes peaga põhja, päris ptsis seis on, järvest tõmmati välja, liigutada ei saanud.
Meedikud panid mingi raami peale rihmadega kinni ja kihutasid minema.

http://www.maaleht.ee/news/uudised/elu/ ... 5&l=fplead
Tsiteeri:
Aga millised hoiatused meil meeles võiks olla?

Ärge liialdage napsiga! Ärge kihutage! Ärge hüpake vette tundmatus kohas! Tean päeva, mil seitse inimest oma kaela katki hüppas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 12:27 

Meenus see asi, et võsareporteris oli aastavahetuse paiku mingine ennustuste saade. Igast nõiad ennustasid selle aasta sündmusi. Üks ennustas, et Islandil hakkab vulkaan purskama ning palju lennuõnnetusi. Äkki leiab netist selle saate veel vms?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 16:42 
Kasutaja avatar

Mu isa ex-elukaaslane jälitas mind täna ja tahtis teelt välja rammida :hail (vedasin isa pruutidesse, aga see eelmine sai kuskilt haisu ninna) :D

Tahtsin Nordea pangas telefoni teel ülekannet teha. Peale kasutajatunnuse ütlemist jooksis kogu süsteem pange :D Isegi pangakaardid ei toiminu. Paluti 20 mindi pärast uuesti helistada, ka siis polnud süsteeme tööle saanud. Lõpuks helistati ja öeldi, et võtavad ise ühendust kui asi korras. Enne kella 15 sai asjad korda ka. Üle 1,5h oli süsteeid katki :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 18:20 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ühe säästuka ees parkis üks plika oma ninja baigi ni i,et see hõivas kahe auto koha kui mitte kolmeja ta oli teiste suhtes väga vales asendis .Paraku ei suutnud seekord suud avada ,sest kas tõesti inimene ei taju ümbritsevat keskonda ja ei oska õieti tegutseda ,vaid peab seda ütlema.Võinuks selle baigi ümber lükata aga püüan üle saada .Mõniaeg tagsi ka ühe kaubandus keskuse parklas kus kohti polnud ja üks uuem pajero oli end nii pannud ,et joon keskel ja siis sai sellel ette sõidetud ,sest omanik paistis autos ja ootasin vabandust ja selle sain.Vanem meesterahavas kes oli muulane kuid purssis meie keelt see kõik tore ja tal oli vabandus see ,et ta on juba oma pajeero mõlemad küljed lasknud üle värvida kaubandus keskuste parklates toimuva pärast.Aga no mis seal ikka vähemalt sai öeldud ja leidsin ka koha mujal.Loodetavsti tal ei rikuta masinat ära sellise lohaka parkimisstiili pärast tulevikus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 18:23 

Isegi väikesele naisukesele ei julge näkku öelda midagi :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 18:29 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Asi pole võibolla julguses,lihtsalt sõnu polnud enam sellise asja peale äkki.Et sellist lihtsat asja ,et kuidas oleks õigem parkida ,rääkimata ,et näited olid olemas eelnevalt pargitud autode suhtes.Vahet sel on,on mees,naine,suur,väike.Seekord oli veel naisukesest baigi tsikiga.Võibolla npprel naisel väike enese näitamise tahe teistele ,et sellest selline kummaline teguviis aga kes teab järsku oli meelte segaduses jne.
VÕIN VABALT ARG KA OLLA SEDA EI OSKA ÖELDA.Tahaks näha kedagi nii lihtsalt kes millegi ees risti ette ei löö ja kõigile tarkusi jagab.Lihtsalt tõin näite.
Mul võis olla samas naise vastu mingi mõistev austus sisimas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 18:50 

Panen siis juba eilse juhtumi ka mis oli jälle naljakam kuid ajas hinge täis ka samas.Ühes tanklas rehvi pumba ja akna pesu poksis oli kas sõidukit ja asjaosalised 2 poissi ,tüdruk kimusid suitsu ja ajasid loba takistades teistel seal asjakohaseid toimetusi teha.Sai küljele veeretud ja küsitud ,et teete ka siin midagi ja siis läks neil tegutsemiseks.Lihtsalt jälle see sama situatsioon ,et osadel puudub taju situatsioonidest ,olukordadest kuidas oleks õigem tegutseda jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 19:24 
Kasutaja avatar

Vot sellest ma ei saa nüüd aru mismoodi on sikliga võimalik hõivata 3 parkimiskohta? :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 19:34 

Ei oska su julgust kommenteerida, ei tea sind aga lihtsalt see päevast-päeva nägin paha ja tulin foorumisse emotsioone välja elama jäi silma :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 19:49 
Kasutaja avatar

no proovime uuesti :kill
pool päeva olid kolm tonkat sees ja midagi ei näkkand. ja siis jäi üks SE W580 üle....ei teagi mis sellega teha nüüd :)

ps moded. ei tegele müügiga, lihtsalt kurdan oma rasket saatust :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 19:51 
Moderator
Kasutaja avatar

hizpollah kirjutas:
ps moded. ei tegele müügiga, lihtsalt kurdan oma rasket saatust

Kindel jah?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 19:54 
Kasutaja avatar

saarlane kirjutas:
hizpollah kirjutas:
ps moded. ei tegele müügiga, lihtsalt kurdan oma rasket saatust

Kindel jah?

Jah :) Aga juba ongi see telefon linud :D :) kiirelt käivad need asjad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 20:06 

Polnud just täna, kuid mõned päevad tagasi käisin tüdrukuga kesklinnas tahtis oma fotoaparaadi hooldusesse viia see overal või mis iganes ta seal kesklinnas. Sõitsime siis sinnapoole ja parkisin oma masina olerexi tankla juurde mis seal asub pole väga kaugel mõnus jalutada ning ilusti käis 15 minutiga ära kuna seal tanklas on lubatud parkida 15min vabalt. Minul juhtus aga see, et parkimis kell ununes tagumisele istmele: nii siis tagasi tulles tegin veel umbes 100 meetrit eemal nalja et oo näe mida mu autot teisaldatakse, jõudsin siis auto juurde ja mingi teisaldus auto keeras kõrvale mingi vennike astus sealt välja tegi paar tiiru ümber auto. Ma tüdrukuga istusin autosse, et ära minna ega ma ei teadnud et nad minu autost huvitatud olid oli veel teisi masinaid ka seal, siis tuli mingi patsiga munitsipaal ja hakkas kaagutama seal, et näe vahtraleht ja mis siis puudu on muidugi parkimis kell kusjuures nii ülbed vennad, et isegi ametnikuna ennast ei tutvusta algul vaatasin et mingi tunkedes kojamees tuleb juurde alles pärast temaga vesteldes märkasin vesti peal väikeselt kirjas olevat ameti nimetust siis ütles et võid minna ja tüdrukule tonni eest välja teha siis oli küll sedasi et no oleks minut hiljaks jäänud jube jube. Nii et jh kui kuskil lubatud vabalt parkida 15 või 30min siis olge kas ise auto juures või käige täpselt ära muidu on kurvad lood järgmine päev nägin juba kui sama vana teisaldas üht musta haininaga bemmi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis