Kes see aff oli, kes kella 19 paiku sõitis balta juurest sadamasse oma tumehalli opelipanniga? Mees arvas suurtüki ristmikul, et ma pean ta vahele laskma. Hea, et nina maha ei sõitnud. Sadama juures jõudsin kõrvale (tüüp hakkas sadamasse vasakpööret tegema) näitasin uhkelt vennale fakki! Siis läks kiire, töötute ehitajate soome-laevale, mööda ja järgnes mulle. Nu**is tuukri tänaval liiklusohtlike olukordi tekitades must mööda ja hakkas ees peedistama. Enne petrooleumi ristmikku pidurdas kahe rea peal. Kui näitasin parempöörde suuna, siis keeras ka paremale ette, aga tainas sai tünga, sest mul oli vaja otse minna, aga tagasi otserajale enam ta ei jõudnud, sest tee sai otsa
Kui keegi teada teab, või loeb ta ise, siis siit paar õpetussõna!: Osta endale 2 kondoomi- üks tõmba pähe, et ka teised näeksid milline M sa oled ja teine tõmba vemba otsa, et rohkem selliseid ei tuleks
PS! Poleks sa "ära kadunud" oleks 5 mindi pärast ment jõudnud ja sulle kanni väänanud! Patrull oli kutsutud, aga tühistasin kutse, kui ära kadusid! Õpi LE selgeks, jobu, mul ei ole kohustust sind vahele lasta, kui jõuga surud!!!
PS2! Mul oli utos 2 tunnistajat ja seljataga tuli veel üks auto tunnistajatega, seega poleks olnud minu sõna sinu vastu, vaid päris korralik omakohus!
Si-Si-Si-Si-Si**pea...