Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 00:59

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 24.05.2010 20:17 
Kasutaja avatar

vb on ta lihtsalt põrutada saanud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2010 20:20 
Kasutaja avatar

Kes see aff oli, kes kella 19 paiku sõitis balta juurest sadamasse oma tumehalli opelipanniga? Mees arvas suurtüki ristmikul, et ma pean ta vahele laskma. Hea, et nina maha ei sõitnud. Sadama juures jõudsin kõrvale (tüüp hakkas sadamasse vasakpööret tegema) näitasin uhkelt vennale fakki! Siis läks kiire, töötute ehitajate soome-laevale, mööda ja järgnes mulle. Nu**is tuukri tänaval liiklusohtlike olukordi tekitades must mööda ja hakkas ees peedistama. Enne petrooleumi ristmikku pidurdas kahe rea peal. Kui näitasin parempöörde suuna, siis keeras ka paremale ette, aga tainas sai tünga, sest mul oli vaja otse minna, aga tagasi otserajale enam ta ei jõudnud, sest tee sai otsa :twisted:

Kui keegi teada teab, või loeb ta ise, siis siit paar õpetussõna!: Osta endale 2 kondoomi- üks tõmba pähe, et ka teised näeksid milline M sa oled ja teine tõmba vemba otsa, et rohkem selliseid ei tuleks :think

PS! Poleks sa "ära kadunud" oleks 5 mindi pärast ment jõudnud ja sulle kanni väänanud! Patrull oli kutsutud, aga tühistasin kutse, kui ära kadusid! Õpi LE selgeks, jobu, mul ei ole kohustust sind vahele lasta, kui jõuga surud!!!

PS2! Mul oli utos 2 tunnistajat ja seljataga tuli veel üks auto tunnistajatega, seega poleks olnud minu sõna sinu vastu, vaid päris korralik omakohus!

Si-Si-Si-Si-Si**pea...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2010 20:24 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Sul masina number on meeeles ja mis masinaga täpsemalt tegu.Teinekord oleks huvitav sellised äkki näha liikluses.
Mul sarnaseid olukordi tekkinud ja siis kui ma pole ise veel vastasele liikluses käe märke näidanud.Selline tõsisem tekkis ühel korral nagu sinulgi põhi mõtteliselt aga näpuga ma ei vehkinud ja mõtlesin ,et mis nüüd teiesele juhilie ei sobinud ning kahtlustan ,et teine juhi närv ei pidanud vastu siis minu ja tema pikki vahet arvestades ning hakkas nussima.Pikki vahe polnud selline ,et pidanuks pabistama ja tema oli ees ja minul ju suurim risk.Päris pikalt käis see jebla läbi linna ,sest sõidu suund paistis meil sarnane olema aga lõpus keeras sikupilli parklasse ja miski pärast ma ei otsustanud talle järgneda.Igatahes silmside oli elektriline ja olukorrad liikluses meie vaHEL.Soovinuks põhjenddust kuulda ,et milles nende arvates asi oli.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2010 20:39 

keegiveel kirjutas:
Kes see aff oli, kes kella 19 paiku sõitis balta juurest sadamasse oma tumehalli opelipanniga? Mees arvas suurtüki ristmikul, et ma pean ta vahele laskma. Hea, et nina maha ei sõitnud. Sadama juures jõudsin kõrvale (tüüp hakkas sadamasse vasakpööret tegema) näitasin uhkelt vennale fakki! Siis läks kiire, töötute ehitajate soome-laevale, mööda ja järgnes mulle. Nu**is tuukri tänaval liiklusohtlike olukordi tekitades must mööda ja hakkas ees peedistama. Enne petrooleumi ristmikku pidurdas kahe rea peal. Kui näitasin parempöörde suuna, siis keeras ka paremale ette, aga tainas sai tünga, sest mul oli vaja otse minna, aga tagasi otserajale enam ta ei jõudnud, sest tee sai otsa :twisted:

Kui keegi teada teab, või loeb ta ise, siis siit paar õpetussõna!: Osta endale 2 kondoomi- üks tõmba pähe, et ka teised näeksid milline M sa oled ja teine tõmba vemba otsa, et rohkem selliseid ei tuleks :think

PS! Poleks sa "ära kadunud" oleks 5 mindi pärast ment jõudnud ja sulle kanni väänanud! Patrull oli kutsutud, aga tühistasin kutse, kui ära kadusid! Õpi LE selgeks, jobu, mul ei ole kohustust sind vahele lasta, kui jõuga surud!!!

PS2! Mul oli utos 2 tunnistajat ja seljataga tuli veel üks auto tunnistajatega, seega poleks olnud minu sõna sinu vastu, vaid päris korralik omakohus!

Si-Si-Si-Si-Si**pea...

Miks siis seisma ei jäänud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2010 20:45 
Kasutaja avatar

Helistati just kuskilt uuringu virmast ja küsiti Eestis olevate tanklate kohta oma arvamusi. a´la kus prim teenindus, kus loodussästlikum kütte, kus kallim, mida eelistate jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2010 20:58 
Kasutaja avatar

Ragnar74 kirjutas:
Miks siis seisma ei jäänud?

usu mind, ülikooli taguse parkla juures me praktiliselt seisime. Ja sain ma targemaks?

kaabakaz kirjutas:
kokku ei tahtnud omavahel sõita?

Tagant sisse, et ma süüdi jääks? Tänan, ei. Suurtüki ristmikul oleks saanud esimesse tiiba laksata, aga esimene refleks oli ikkagi järsk pidur nii, et tagant oleks üks ameeriklase maastur sisse kärutanud. Hiljem kahetsesin, et esimese asjana ikka õnnetusi vältida püüan... :uhoh

Kahjuks oli debiiliku jälgimisega ja autode mitte lõhkumisega piisavalt tegemist, et numbrit vaadata ei jõudnudki. Tegemist oli tumehalli (toonimata klaasidega) sedaan Opeliga. Kandilisem tagaots (eeldan, et miski Omega).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2010 21:05 
Kasutaja avatar

Narkomaanide auto on see Opel

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2010 10:30 
Kasutaja avatar

juhtus sünnipäev siis

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2010 12:35 
Kasutaja avatar

Palju õnne! Mul juhtub homme :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2010 12:38 
Kasutaja avatar

RoomstaRaida kirjutas:
juhtus sünnipäev siis

populaarne kuupäev vist, mul juhtus sama ja sõbrannal samuti :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2010 19:11 

kell 6 tulin töölt ära... hommikul magasin umbes 3,5h ja siis askeldasin terve päeva ja nüüd sain aru, et ei saagi magama enne algavat tööpäeva (algab kell 23.00).....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2010 19:25 
Eliit

lohh kirjutas:
RoomstaRaida kirjutas:
juhtus sünnipäev siis

Plus,mul neljal tuttaval samuti. Kuidagi väga pop kuupäev see.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2010 19:46 
Kasutaja avatar

rosco kirjutas:
lohh kirjutas:
RoomstaRaida kirjutas:
juhtus sünnipäev siis

Plus,mul neljal tuttaval samuti. Kuidagi väga pop kuupäev see.

oh neid augustikuu viimaseid sooje öid :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2010 19:58 

keegiveel kirjutas:
oh neid augustikuu viimaseid sooje öid :rokib

Sama nagu lehekuu esimeste soojadega. Terve veebruar tuttavaid täis...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2010 20:20 
Kasutaja avatar

Vahetasin mosse, 82 aasta sapika vastu :uhoh :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis