Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:35

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 401 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 27  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: AS Eesti Politsei aktsiad tõusid
PostitusPostitatud: 27.12.2008 20:25 
Kasutaja avatar

kartma hakkasid, et mingi psycho metslane roolis

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.12.2008 20:36 
Kasutaja avatar

Ants_M kirjutas:
Krt, mul oli eelmine nädal menti vaja, näen sõidab vastu, ots ringi ja sappa, signaali, vilgutan tuledega, sõidan kõrvale et näidata jää seisma, need annavad talda ja kimavad eest ära. Nii 2 korda Mustamäel 2 eri patrulliga, 5 min jooksul.

Irw, eks oli lõunapaus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 04:59 
Moderator
Kasutaja avatar

Kustutatakse ilmselgelt muust asjast räägitavad ja otsest söimu sisaldavad postid.

Aga eile just Kuressaares sai üks evo kordusülevaatusele kuna sportsumpa jooks ja see paugub nagu segane. Eks nad kambakesi narritasid ka muidugi politseid linnavahel paugutades eile...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 10:27 
Kasutaja avatar

C4V6 kirjutas:
mind isiklukult häirivad jälle lenska peal need, kes sõidavad 2ses reas täpselt 110 näiteks, ja siis kui ma tulen 120ga vms siis jõuan järgi, ja härra ajab nii palju enda õigust taga, et sõidabki 2ses edasi ja kui tast esimesest reast mööda lasta siis on vaja signaali lasta või tuledega vilgutada, mõni venib mingit rivist mööda seal 1km/h kiiremini, vahepeal tuleb mingi 10 auto suurune vahe ja ta ei tõmba esimesse vaid venib edasi.

On vaja sõita 120-ga või? Ise veel uhke ka oma rullnokluse üle? Mis õigusega sa nende kallal vingud, kes eeskirju täidavad ja sulle rullnoka sõitu tehes ette jäävad?
Sinusuguste pärast ongi neid suurendatud trahve just vaja.

Teistele vastuseks, milleks on üldse sportsumpsi vaja? Peale hääle ei anna suvaline poe sumps midagi ja üldse annab ta väga vähe, eriti kui muud mootorit ringi ei ehita, aint lärmi teeb nii salongi kui õue.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 10:45 

kle part, oled ikka maapeal omadega??? Vägisi tundub, et oled kuidagi seotud AS Eesti Politseiga ja nüüd ei talu avalikku kriitikat. Ise ei taha selle organisatsiooni nime suhugi võtta, kuna nende ainus eesmärk on tavalistele inimestele **** keeramine. Kiiremaks sõiduks numbrid maha ning tuld, tahaks näha kuidas nad oma superbidega peenestama hakkavad :lol

Viimane kogemus politseiga, mingi vana päss sõidab maanteel 70km/h, ca kilomeetrine kolonn taga ja politsei ei võta seda meest rajalt maha. Pidevalt toimuvad rämedalt ohtlikud möödasõidud ning ime, et keegi kasti ennast ei sõitnud. Kes on nüüd süüdi, kas inimesed kes paaniliselt tahavad mööda saada või üks idioot, kes oma vana sigulliga ei julge üle 70 sõita? Üldiselt ei ole vaja rooli istuda, kui ei julge isegi lubatud kiirusega sõita. Aga politsei, well, kui trahvi teha ei saa, siis neid ei huvita...

Lisaks peaks ka maale hakkama sebima viimase generatsiooni radari avastajaid. On olemas juba väääga häid riistu tänapäeval :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 11:27 

Ta ei riku 70-ga sõites ühtegi seadust, ning politsei ei saa ju talle midagi teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 11:41 
Kasutaja avatar

liiklust ei tohi takistada..seega rikub küll. Muidu võix traktoriga ka maanteel 30km /h keset teed sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 14:21 
Kasutaja avatar

justcraizy kirjutas:
kle part, oled ikka maapeal omadega??? Vägisi tundub, et oled kuidagi seotud AS Eesti Politseiga ja nüüd ei talu avalikku kriitikat. Ise ei taha selle organisatsiooni nime suhugi võtta, kuna nende ainus eesmärk on tavalistele inimestele **** keeramine. Kiiremaks sõiduks numbrid maha ning tuld, tahaks näha kuidas nad oma superbidega peenestama hakkavad :lol

Viimane kogemus politseiga, mingi vana päss sõidab maanteel 70km/h, ca kilomeetrine kolonn taga ja politsei ei võta seda meest rajalt maha. Pidevalt toimuvad rämedalt ohtlikud möödasõidud ning ime, et keegi kasti ennast ei sõitnud. Kes on nüüd süüdi, kas inimesed kes paaniliselt tahavad mööda saada või üks idioot, kes oma vana sigulliga ei julge üle 70 sõita? Üldiselt ei ole vaja rooli istuda, kui ei julge isegi lubatud kiirusega sõita. Aga politsei, well, kui trahvi teha ei saa, siis neid ei huvita...

Lisaks peaks ka maale hakkama sebima viimase generatsiooni radari avastajaid. On olemas juba väääga häid riistu tänapäeval :)

Mina olen täiesti maa peal omadega, eks politseid sõimavad ja arvavad, et politseinikud tahavad paha teha, ikka need, keda näeme õhtuti parklates ketsi vilistamas ja muidu linnavahel ringi kimamas ja trahvi saamas.
Üldse maanteedel neid ohtlikke möödasõite tegemas ja pärast virisevad.

kui on tihe liilus siis nagunii tuleb sõita alla 90-ga seega see 70-ga sõitja tõesti eriti ei muuda, küll aga teevad liikluse ohtlikuks need mööda seerijad, kuid neid on nagunii, isegi kui seda 70-ga sõitjat pole, temast on isegi lihtsam mööda minna.
Tõsi 70 on natuke vähe, 80 võiks ikka sõita, siis poleks eriti vahet enam, nagunii miski jääb takistama.

Need ridade vahele trügijad viivad ka liikluse aeglaseks, sest nende taga peavad autod pidurdama ja mida kaugemale see pidurdus jõuab seda rohkem peavad tagumised autod pidurdama.
Prantsusmaal tehti isegi mingi test, kus lõpuks tuli kiirteel 50-ga sõita.

70-ga sõitjad mulle ka ei meeldi, aga mis parata ikka tuleb ette. Paljud veokad ei saa vastava veose tõttu juba üle 70 sõita.

Uued Skoda Superbid, mis politsie omale sai on 1,8 tfsi, ehk siis tegemist on 1,8 liitrise turbo bensiinimootoriga ja selle võimsuseks on 118kw, kiirendus esiveol 8,6, vaevalt neil neliveod on.
Keskpärane juht sellisel politsei autol, korralik politseinik roolis, eest ära ikka ei lase küll, pealegi seda numbri ära võtmis juttu on lihtne rääkida, aga tihedalt sa seda ei tee.
Politseil on abijõud ka olemas, lisaks on neil olemas ka võimsamaid autosid ja kõvemaid juhte.
Ühesõnaga see eest ära sõitmise jutt, a la mind nad kätte ei saa, on täiesti lapsik.

Ma pooldan ohutut liiklemist, kui näen kedagi kuskil huligaanitsemas või võimalikku purjus juhti, helistan kohe politseisse, seda juba korduvalt tehtud.
Mitmedki roolijoodikud just tänu minule, rajalt maha võetud.
Olen ekstra normaalkiirusel järgi sõitnud inimestele ja politseile teada andnud, kus ta on, et vahele võetaks, roolijoodiku kahtluse puhul, täitsa oma kulu ja kirjadega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 14:58 
Kasutaja avatar

part1 kirjutas:
Mina olen täiesti maa peal omadega, eks politseid sõimavad ja arvavad, et politseinikud tahavad paha teha, ikka need, keda näeme õhtuti parklates ketsi vilistamas ja muidu linnavahel ringi kimamas ja trahvi saamas.

kui on tihe liilus siis nagunii tuleb sõita alla 90-ga seega see 70-ga sõitja tõesti eriti ei muuda, küll aga teevad liikluse ohtlikuks need mööda seerijad, kuid neid on nagunii, isegi kui seda 70-ga sõitjat pole, temast on isegi lihtsam mööda minna.
Tõsi 70 on natuke vähe, 80 võiks ikka sõita, siis poleks eriti vahet enam, nagunii miski jääb takistama.

70-ga sõitjad mulle ka ei meeldi, aga mis parata ikka tuleb ette. Paljud veokad ei saa vastava veose tõttu juba üle 70 sõita.

Uued Skoda Superbid, mis politsie omale sai on 1,8 tfsi, ehk siis tegemist on 1,8 liitrise turbo bensiinimootoriga ja selle võimsuseks on 118kw, kiirendus esiveol 8,6, vaevalt neil neliveod on.
Keskpärane juht sellisel politsei autol, korralik politseinik roolis, eest ära ikka ei lase küll, pealegi seda numbri ära võtmis juttu on lihtne rääkida, aga tihedalt sa seda ei tee.
Politseil on abijõud ka olemas, lisaks on neil olemas ka võimsamaid autosid ja kõvemaid juhte.
Ühesõnaga see eest ära sõitmise jutt, a la mind nad kätte ei saa, on täiesti lapsik.

Ma pooldan ohutut liiklemist, kui näen kedagi kuskil huligaanitsemas või võimalikku purjus juhti, helistan kohe politseisse, seda juba korduvalt tehtud.
Olen ekstra normaalkiirusel järgi sõitnud inimestele ja politseile teada andnud, kus ta on, et vahele võetaks, roolijoodiku kahtluse puhul, täitsa oma kulu ja kirjadega.

Ei sõima politseid ainult need, kes õhtuti parklates kummikut vilistavad, vaid ka täiesti normaalsed inimesed - võtta käest ära lube ning trahvida kuni 1800.-'ga inimesi, kes ületavad kiirust kuni 20kmh, on ikka sulaselge debiilsus ning liiklusohutuse tagamisega on siin vähe pistmist.
Väites, et seda tehakse liiklusohutuse nimel ning sellega säästetakse aastas kümneid inimelusid on umbes sama loogiline jutt nagu see, mida hr Ansip eilses Õhtulehes ütles ''Neile meeldib meie ettevõtluskliima, aga murelikuks teeb ülemaailmne finantskriis. Meie pangandus on sellest õnneks puutumata''. :wink:

Olen ka ise tihti võimalikest roolijoodikutest politseile teada andnud ning neil järel sõitnud - selle koha pealt pean ka sinu teguviisi õigustatuks. Kui sa nüüd natuke mõtled, siis traagiliste õnnetuste puhul on ületatud sõidukiirus kombineeritud alati alkoholijoobega - miks on vaja sellepärast kottida neid 50 tsooni algusalas 70'ga sõitjaid? Eks ikka selleks, et riik Ansipile palka jõuaks maksta.

Politsei eest ära sõitmise poolelt julgen sulle jälle vastu vaielda. 118kw suure pereautoga ei kujuta nad sulle mitte mingit ohtu - eeldades muidugi, et oled kaine, ei istu roolis päris esimest korda, ei vali põgenemiseks tipptundi, tunned veidikenegi linna ning sa ei ürita põgeneda mingi rondiga nagu 50kw'ne Tanni turbosirje.
Superbi puhul ongi põhjust rääkida vaid 0-100 kiirendusest, sest kõik muu on selle auto juures paras naljanumber.
Igasugused M5'd, E55 AMG'd, S4, S6 jpm sarnased autod maksavad tänapäeval juba suhteliselt mõistlikku hind ehk kuni 150000.- ning on noortele üsnagi hästi kättesaadavad.
Sõitsin muide suvel kasutaja simso C6 Vette'ga ning võin kätt südamele pannes öelda, et suudaksin sellega ilma mingite probleemideta isegi eriüksuse masinate eest plehku panna - küsimus on lihtsalt tehnikas ning mõistuses. Mingi 170kw BMW 330i on nohu, olgu seal roolis ükskõik kes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 16:04 
Kasutaja avatar

Eesti Riigis on selgelt näha, et Politsei on ainult trahvide peal väljas. Ei ole Eestis politsei see nõustav ja abistav organisatsioon, vaid see, kes igal võimalikul juhul inimesi kotib ja neid trahvib. Minumeelest see ei ole viis, kuidas nüüd hukkunute arvu liikluses vähendada, vaid muudab kodanikud sellise politsei käitumise peale hulka pahasemaks.

Kiirusemõõtmise kohta arvan niimoodi, et miks ma ei või 70-80km/h lasta täiesti tühjal teel, öösel, kus liiklust pole ollagi. Ja siis äkki märkan, et olen politsei radari tööpiirkonnas? Pole ju mõtet nagu?
Saan tõepoolest aru, et kiirust tuleb järgida sellises kohas, kus on tõepoolest ka oht olemas, liiklusõnnetus põhjustada, näiteks lasteaiad, koolid ja muud rahvarikkad kohad. Tõepoolest, liikluseeskirjad on täitmiseks, kuid me oleme siiski inimesed ja ei suuda ju alati kõiki eeskirju täita ning ka politseis töötavad inimesed, seega võiks ka pisut inimlikkust olla ja lihtsalt manitseda ning rääkida ohutusest, usun, et see jutt läheks palju rohkem südamesse, kui vaid tühipaljas trahv. Elupõliseid rullnokkasid enam ümber ei kasvata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 16:48 
Kasutaja avatar

mnjaa... mindki häirivad need n.ö "sõidumeistrid", kes lumisel maanteel suruvad must sajaga mööda ja siis jäävad 80ga toppama, kuna issi ostetud liisingu-bemmi ei tohi ära kriimustada. Ja mina sis pean pidurit tallama ja vaatama, et ise käntsu ei käi. Õnneks on uus Golf piisavalt stabiilne masin ja ka tuisu sees sain rahulikult 90ga lasta. Autojuht ei ole see, kes suvel 140ga ja talvel 80ga sõidab, vaid see,kes suudab iga ilmaga igal aastaajal hoida ühtlast ja sujuvat kiirust, mitte ei pendelda koguaeg.
Samuti ka Tartu poolt Tallinnasse sissesõidul, kui algab neljarealine, leidub ikka mõni rahulik onku, kes oma "ruumika pereauto" Dacia Loooooganiga sujuvalt teist rida blokib.
Keegi rääkis siin, et Naviga järgib kiirust, ma sõbralikult soovitan seda ka mitte väga uskuda - proovisin ära nii TomTomi kui Garmini ja ka BT mooduliga läpakavariant - TomTomi näidule tuleb liita 2, teistele 1. Ehk siis kui sõidan auto järgi 100, siis navi näitab 95 ning speedtrap maantee ääres näitab 1-2 ühikut rohkem. Aga lihtsalt selline lahe stoori, ei midagi isiklikku :)

Eile nägin, kuidas õhtul Lõunakeskuse ringi juures korjati Sierraari maha, näitas suunatuld liiga hilja ja hopsti!, kohe oli disko järel. Vb oli seal ka midagi muud, sest väga näru sierraari oli see.
Sõber sai 300.- jalakäija eiramise eest, teine sõber sai 90 alas 127 eest 900.- kuna oli esmane rikkumine. Niiet võta sa siis kinni. Samas eilsest hakkas see uus asi kehtima nagu ma aru sain, siis saab näha, mis toimuma hakkab.

Sellest saab vist pikim teema üldse :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 17:30 
Kasutaja avatar

323F kirjutas:
Keegi rääkis siin, et Naviga järgib kiirust, ma sõbralikult soovitan seda ka mitte väga uskuda - proovisin ära nii TomTomi kui Garmini ja ka BT mooduliga läpakavariant - TomTomi näidule tuleb liita 2, teistele 1. Ehk siis kui sõidan auto järgi 100, siis navi näitab 95 ning speedtrap maantee ääres näitab 1-2 ühikut rohkem. Aga lihtsalt selline lahe stoori, ei midagi isiklikku :)
alecoq speedtrap on täpsem kui gps? spido ei ole üldse mingi näitaja täpsuse osas.. mul näitab spido 100 siis gps tiksub 96-97 vahel..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 17:42 

tr22nsmees kirjutas:
part1 kirjutas:

Ei sõima politseid ainult need, kes õhtuti parklates kummikut vilistavad, vaid ka täiesti normaalsed inimesed - võtta käest ära lube ning trahvida kuni 1800.-'ga inimesi, kes ületavad kiirust kuni 20kmh, on ikka sulaselge debiilsus ning liiklusohutuse tagamisega on siin vähe pistmist.
Väites, et seda tehakse liiklusohutuse nimel ning sellega säästetakse aastas kümneid inimelusid on umbes sama loogiline jutt nagu see, mida hr Ansip eilses Õhtulehes ütles ''Neile meeldib meie ettevõtluskliima, aga murelikuks teeb ülemaailmne finantskriis. Meie pangandus on sellest õnneks puutumata''. :wink:

Olen ka ise tihti võimalikest roolijoodikutest politseile teada andnud ning neil järel sõitnud - selle koha pealt pean ka sinu teguviisi õigustatuks. Kui sa nüüd natuke mõtled, siis traagiliste õnnetuste puhul on ületatud sõidukiirus kombineeritud alati alkoholijoobega - miks on vaja sellepärast kottida neid 50 tsooni algusalas 70'ga sõitjaid? Eks ikka selleks, et riik Ansipile palka jõuaks maksta.

Politsei eest ära sõitmise poolelt julgen sulle jälle vastu vaielda. 118kw suure pereautoga ei kujuta nad sulle mitte mingit ohtu - eeldades muidugi, et oled kaine, ei istu roolis päris esimest korda, ei vali põgenemiseks tipptundi, tunned veidikenegi linna ning sa ei ürita põgeneda mingi rondiga nagu 50kw'ne Tanni turbosirje.
Superbi puhul ongi põhjust rääkida vaid 0-100 kiirendusest, sest kõik muu on selle auto juures paras naljanumber.
Igasugused M5'd, E55 AMG'd, S4, S6 jpm sarnased autod maksavad tänapäeval juba suhteliselt mõistlikku hind ehk kuni 150000.- ning on noortele üsnagi hästi kättesaadavad.
Sõitsin muide suvel kasutaja simso C6 Vette'ga ning võin kätt südamele pannes öelda, et suudaksin sellega ilma mingite probleemideta isegi eriüksuse masinate eest plehku panna - küsimus on lihtsalt tehnikas ning mõistuses. Mingi 170kw BMW 330i on nohu, olgu seal roolis ükskõik kes.

Sa natuke liiga heal arvamusel pole endast ja oma sõiduoskustest?
Aga üldiselt nõustun,et nii suured trahvid peaaegu mitte millegi eest on debiilsed,kuid mõistlik politseinik võib sulle ka väiksema trahvi teha.See tulemustasu teema vist lõppes ka ära,et kes kõige rohkem trahvi teeb nii et kuna see otseselt tema palka ei mõjuta,siis vast ei keera ka nii palju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 17:49 

Mis siin ikka nendest rääkida. Kõrvaltänaval ilma kõrvalistujata sõidu eest tõmmati rajalt maha. Kõik muu oli korras, puhas leht oli ees. Keevitati ära. Uuel aastal saan trahvi kätte. Aga ma ei tahtnud ennast õigustada, vaid. Samal hetkel peeti kinni sõiduk, mille juht oli 0,26 promillises joobes, ajas lolli juttu jms. Lisaks oli temal aasta tagasi ära võetud load koos 18 000 kroonise summaga joobes peaga juhtimise eest. Ja vot joodik lasti liiklusesse tagasi, politsei vaid ütles, et tee enne paar suitsu kui uuesti sõitma hakkad:)
Vot see on meie korrakaitsjate tase :beer :beer :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 17:54 
Kasutaja avatar

teatavasti on õigus kakelda trahvi üle.
samuti, kui see viimane jutt vastab tõele, tasuks veidikenegi sõdida, sest siin on juba mängus pädevus, et kas mõnel juhul ei ole tegu liigse subjektiivsusega. Tean ka konstaablit, kes ametiautoga veab külajotasid poe juurde ja pudelikese eest pigistab silma kinni pisirikkumise ees... oehh.. õnneks või kahjuks ei ela ma enam temaga samas asulas.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 401 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 27  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis