justcraizy kirjutas:
kle part, oled ikka maapeal omadega??? Vägisi tundub, et oled kuidagi seotud AS Eesti Politseiga ja nüüd ei talu avalikku kriitikat. Ise ei taha selle organisatsiooni nime suhugi võtta, kuna nende ainus eesmärk on tavalistele inimestele **** keeramine. Kiiremaks sõiduks numbrid maha ning tuld, tahaks näha kuidas nad oma superbidega peenestama hakkavad
Viimane kogemus politseiga, mingi vana päss sõidab maanteel 70km/h, ca kilomeetrine kolonn taga ja politsei ei võta seda meest rajalt maha. Pidevalt toimuvad rämedalt ohtlikud möödasõidud ning ime, et keegi kasti ennast ei sõitnud. Kes on nüüd süüdi, kas inimesed kes paaniliselt tahavad mööda saada või üks idioot, kes oma vana sigulliga ei julge üle 70 sõita? Üldiselt ei ole vaja rooli istuda, kui ei julge isegi lubatud kiirusega sõita. Aga politsei, well, kui trahvi teha ei saa, siis neid ei huvita...
Lisaks peaks ka maale hakkama sebima viimase generatsiooni radari avastajaid. On olemas juba väääga häid riistu tänapäeval

Mina olen täiesti maa peal omadega, eks politseid sõimavad ja arvavad, et politseinikud tahavad paha teha, ikka need, keda näeme õhtuti parklates ketsi vilistamas ja muidu linnavahel ringi kimamas ja trahvi saamas.
Üldse maanteedel neid ohtlikke möödasõite tegemas ja pärast virisevad.
kui on tihe liilus siis nagunii tuleb sõita alla 90-ga seega see 70-ga sõitja tõesti eriti ei muuda, küll aga teevad liikluse ohtlikuks need mööda seerijad, kuid neid on nagunii, isegi kui seda 70-ga sõitjat pole, temast on isegi lihtsam mööda minna.
Tõsi 70 on natuke vähe, 80 võiks ikka sõita, siis poleks eriti vahet enam, nagunii miski jääb takistama.
Need ridade vahele trügijad viivad ka liikluse aeglaseks, sest nende taga peavad autod pidurdama ja mida kaugemale see pidurdus jõuab seda rohkem peavad tagumised autod pidurdama.
Prantsusmaal tehti isegi mingi test, kus lõpuks tuli kiirteel 50-ga sõita.
70-ga sõitjad mulle ka ei meeldi, aga mis parata ikka tuleb ette. Paljud veokad ei saa vastava veose tõttu juba üle 70 sõita.
Uued Skoda Superbid, mis politsie omale sai on 1,8 tfsi, ehk siis tegemist on 1,8 liitrise turbo bensiinimootoriga ja selle võimsuseks on 118kw, kiirendus esiveol 8,6, vaevalt neil neliveod on.
Keskpärane juht sellisel politsei autol, korralik politseinik roolis, eest ära ikka ei lase küll, pealegi seda numbri ära võtmis juttu on lihtne rääkida, aga tihedalt sa seda ei tee.
Politseil on abijõud ka olemas, lisaks on neil olemas ka võimsamaid autosid ja kõvemaid juhte.
Ühesõnaga see eest ära sõitmise jutt, a la mind nad kätte ei saa, on täiesti lapsik.
Ma pooldan ohutut liiklemist, kui näen kedagi kuskil huligaanitsemas või võimalikku purjus juhti, helistan kohe politseisse, seda juba korduvalt tehtud.
Mitmedki roolijoodikud just tänu minule, rajalt maha võetud.
Olen ekstra normaalkiirusel järgi sõitnud inimestele ja politseile teada andnud, kus ta on, et vahele võetaks, roolijoodiku kahtluse puhul, täitsa oma kulu ja kirjadega.