:D heh mul juhtus üks mõnda aega tagasi sitt päev olema olin oma võimendiga juba peaaegu ostmas subwoofri

ja siis raibe hakkas nusperdama kõigepealt tegi kõlar plõks ja siis jäi vait nagu alguses sai voolu taha ja siis katkes, ok leitsime vea üles maandus oli sitt

sai siis maandus ära pandud pärast pikemat jamamist kuna auto pmt plastikust igaltpoolt ei leia nii kergelt maandust ja siis kui sai võim uuesti taha lükatud ülla ülla hakkas ropult tossama seega olen ka hetkel võimendist vist ilma nüüd ei teagi pole rohkem raiska näppind kuna igakord kui näen seda ajab vihale, et supparit omale ei saanud, kuigi peaks varsti hakkama uurima, et mis tal siis juhtus äkki saab veel korda teha

raha oli taskus, et suppar ära osta aga mida ma enam selle suppariga teen kui võim peedu on nii, et jäin 1-e päeva jooksul 2-est omale ülikaua oodatud asjast ilma yeeiii

lisaks sellele juhtus jadamisi mitmetel eri päevadel ka autoga igasugu imelike asju küll ta ei läinud vahepeal käima ja mängis lolli

ok sai starter ülekäidud ja nüüd veel tagatipuks lendas konditsioneer ka õhtale üli lõbus see ka hetkel tegemisel loodetavasti saab nüüd pikemaks ajaks korda selle ei tahaks küll rohkem probleeme oleks nagu sõita ka vahepeal vaja

1. Oled kindel, et + ja maandus omavahel vahetusse ei läinud ?
2. Mis takistusega oli kõlar, kuidas ühendatud ja mis takistust võimendi minimaalselt kannatab ?