Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 02:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 26.05.2010 16:03 
Eliit
Kasutaja avatar

Käisin juuksuris. 150.- võrra vaesem, aga juuksed ikka sama pikad. Pandi mingit geeli pähe ainult....:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2010 16:06 
Kasutaja avatar

rain0102 kirjutas:
Käisin juuksuris. 150.- võrra vaesem, aga juuksed ikka sama pikad. Pandi mingit geeli pähe ainult....:D

Politseisse avalduse tegid, et petta said?
Ilmselt kui on põhjust kurta, siis sa ei saanud seda mida sa tellisid ja see käib ju meil eestis paragraafi alla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2010 16:16 

Õppisin terve eilse päeva ja pool ööd kaheks arvestuseks, hommikul magasin sisse, siis läks materjalide trükkimiseks vajalik printer katki, ühte arvestusse ei jõudnud ja teise kukkusin läbi. Mõtlesin et pe*sse küll, sõidan siis suvilasse, aga otse peatänavale väljasõidul andis ilmselt benapump saba ja nii ma seal lolli näoga istusingi. Õnneks aitas sõber Nivaga otse liikluse eest auto ära vedada ja nüüdseks on ka uus pump ja paak (vajas niikuinii vahetamist) tellitud. Huvitav, mis täna veel juhtuda jõuab?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2010 16:39 
Kasutaja avatar

matu07 kirjutas:
Õppisin terve eilse päeva ja pool ööd kaheks arvestuseks, hommikul magasin sisse, siis läks materjalide trükkimiseks vajalik printer katki, ühte arvestusse ei jõudnud ja teise kukkusin läbi. Mõtlesin et pe*sse küll, sõidan siis suvilasse, aga otse peatänavale väljasõidul andis ilmselt benapump saba ja nii ma seal lolli näoga istusingi. Õnneks aitas sõber Nivaga otse liikluse eest auto ära vedada ja nüüdseks on ka uus pump ja paak (vajas niikuinii vahetamist) tellitud. Huvitav, mis täna veel juhtuda jõuab?

Fixuse juures vedelesid? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2010 16:43 
Moderator
Kasutaja avatar

rain0102 kirjutas:

Juuksuris pandi selline asi külge, et seal suud lahti teha ei saanud? :)
http://photos.tradeholding.com/attach/h ... gag001.jpg

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2010 00:31 

ken1 kirjutas:
matu07 kirjutas:

Fixuse juures vedelesid? :D

Just nii, vaatasin su Camarot ja mõtlesin, et see vend on ju SR-ist :)

Homme veab puksiiriga minema ja vast õhtuks olen jälle ratastel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2010 01:12 
Kasutaja avatar

See pidev vihm ajab ikka küll kettasse jubaaaa :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2010 12:23 
Kasutaja avatar

radikas läks puruks. krt vihale ajab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2010 12:44 

:D heh mul juhtus üks mõnda aega tagasi sitt päev olema olin oma võimendiga juba peaaegu ostmas subwoofri :D ja siis raibe hakkas nusperdama kõigepealt tegi kõlar plõks ja siis jäi vait nagu alguses sai voolu taha ja siis katkes, ok leitsime vea üles maandus oli sitt :D sai siis maandus ära pandud pärast pikemat jamamist kuna auto pmt plastikust igaltpoolt ei leia nii kergelt maandust ja siis kui sai võim uuesti taha lükatud ülla ülla hakkas ropult tossama seega olen ka hetkel võimendist vist ilma nüüd ei teagi pole rohkem raiska näppind kuna igakord kui näen seda ajab vihale, et supparit omale ei saanud, kuigi peaks varsti hakkama uurima, et mis tal siis juhtus äkki saab veel korda teha :) raha oli taskus, et suppar ära osta aga mida ma enam selle suppariga teen kui võim peedu on nii, et jäin 1-e päeva jooksul 2-est omale ülikaua oodatud asjast ilma yeeiii :D lisaks sellele juhtus jadamisi mitmetel eri päevadel ka autoga igasugu imelike asju küll ta ei läinud vahepeal käima ja mängis lolli :D ok sai starter ülekäidud ja nüüd veel tagatipuks lendas konditsioneer ka õhtale üli lõbus see ka hetkel tegemisel loodetavasti saab nüüd pikemaks ajaks korda selle ei tahaks küll rohkem probleeme oleks nagu sõita ka vahepeal vaja :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2010 12:55 
Kasutaja avatar

Plaanis oli ühe rondiga ÜVle minna, teha oli vaja - immo maha võtta, käsipidur korda ja stanged korda ning külge. TEHTUD!
Eile õhtul, et ÜVle minema hakata, purunes garaazist välja tagurdades käsipiduritross - sitta sellega, poodi uue järgi. Uus külge ja homme hommikul ÜVle.
ÜVle minnes kütus otsa saamas - 10m jäi bensukast puudu. Uus küte sisse ja ÜV ukse taha, auto rullidele - esipidurid korras - tagapidurid tunduvad kehvad, järgmine hetk näen maas piduriõli loiku. :waah :waah . Piduritoru puruks ja koju tagasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2010 13:21 
Kasutaja avatar

Sai vallatule torpeedole eile õhtu auto müüdud :rokib :rokib :rokib :rokib :rokib
Äkki jälle korralik projekt tulemas :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2010 13:22 
Kasutaja avatar

FreeFaller kirjutas:
:D heh mul juhtus üks mõnda aega tagasi sitt päev olema olin oma võimendiga juba peaaegu ostmas subwoofri :D ja siis raibe hakkas nusperdama kõigepealt tegi kõlar plõks ja siis jäi vait nagu alguses sai voolu taha ja siis katkes, ok leitsime vea üles maandus oli sitt :D sai siis maandus ära pandud pärast pikemat jamamist kuna auto pmt plastikust igaltpoolt ei leia nii kergelt maandust ja siis kui sai võim uuesti taha lükatud ülla ülla hakkas ropult tossama seega olen ka hetkel võimendist vist ilma nüüd ei teagi pole rohkem raiska näppind kuna igakord kui näen seda ajab vihale, et supparit omale ei saanud, kuigi peaks varsti hakkama uurima, et mis tal siis juhtus äkki saab veel korda teha :) raha oli taskus, et suppar ära osta aga mida ma enam selle suppariga teen kui võim peedu on nii, et jäin 1-e päeva jooksul 2-est omale ülikaua oodatud asjast ilma yeeiii :D lisaks sellele juhtus jadamisi mitmetel eri päevadel ka autoga igasugu imelike asju küll ta ei läinud vahepeal käima ja mängis lolli :D ok sai starter ülekäidud ja nüüd veel tagatipuks lendas konditsioneer ka õhtale üli lõbus see ka hetkel tegemisel loodetavasti saab nüüd pikemaks ajaks korda selle ei tahaks küll rohkem probleeme oleks nagu sõita ka vahepeal vaja :)

1. Oled kindel, et + ja maandus omavahel vahetusse ei läinud ?
2. Mis takistusega oli kõlar, kuidas ühendatud ja mis takistust võimendi minimaalselt kannatab ?
Üldiselt andmed nii kõlarile, kui võimendile oleks tore teada :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2010 14:44 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Huvitav kas kondekas võib otsa saada, kui on juhetpidi mõnikümmend meetrit autotaga lohisenud ?
Peale seda igatahes umbes kuu töötas, nüüd on pildi tasku pannud. Lähen lammutan natuke testriga, äkki saab targemaks.

Nii ei lähe asjad katki.
Pigem kuskil tolm vahel või ei saa massi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2010 15:54 
Kasutaja avatar

Krt täna helistas siit ühe kasutaja ema ja ütles, et ma auto enda nime peale vormistaks.
Pidingi seda järgmine nädal tegema kui palk käes.
Lihtsalt naljakas, et lasen emal helistada ise ei julge vms.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2010 17:12 
Kasutaja avatar

suusabaas kirjutas:
ozzu kirjutas:
Sai vallatule torpeedole eile õhtu auto müüdud :rokib :rokib :rokib :rokib :rokib
Äkki jälle korralik projekt tulemas :D

Eestimaa on ikka pisike lomp jah :D
Jaaa, teeme projekti, kasutame natukene superattacki ja on nagu uus :rokib

Kas sa olid pult vä? :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis