Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 01:46

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 444 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 30  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Lada 2101 "coupé" uzzac
PostitusPostitatud: 31.05.2010 09:35 
Kasutaja avatar

http://www.youtube.com/watch?v=cSG2CfzOHmc

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 10:59 
Kasutaja avatar

Toast ka vaade

http://www.youtube.com/watch?v=NVZW6gKfjBI

PS! Kui kellegil vedeleb kusagil klassiku alumist paremat õõtsa, siis oleksin väga huvitatud. Asjaga on suht kiire :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 11:53 

Vähemalt oli Kasparil hea hoog sees endiselt! Kas see Opeli kärakas Sulle lihtsalt küljepealt selga ei vajunud? Kahju muidugi ja edu edaspidiseks!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 12:11 

Umbes sama olukord oli eile ka F1´s.
Hea ,et ise terve.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 13:04 
Kasutaja avatar

Seal kraavis, võsa vilus, sõitisid üle tahi opelimehel? :) Algul vaatasin, et lähed rooliga kallale aga said vist aru, et see jätab liiga palju jälgi :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 13:13 
Kasutaja avatar

vägivaldne moderaator teeks võibolla nii aga kaasaegne võidusõitja läheb ikka konkurendile appi, kui teine peadpidi vees ja persetpidi taeva poole ümber pea tiirlevaid linnukesi vaatleb. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 13:16 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Seal kraavis, võsa vilus, sõitisid üle tahi opelimehel? :) Algul vaatasin, et lähed rooliga kallale aga said vist aru, et see jätab liiga palju jälgi :)

Nali naljaks. Olukord oli päris tõsine kuna auto oli pea alaspidi kraavis kus oli ka parasjagu vett. Õnneks suutis mees omal jalal sealt välja tulla. Väjast tehtud videost on näha ka põhiline süüdlane. Too valge BMW (jälle need bemmimehed :) ) üritas läbi pugeda kohast kus lihtsalt ei olnud ruumi. Siis põrkas ta vastu opelit ja see omakorda oma tagarattaga vast mu esiratast, mis peale laksu irdus oma kohalt.

Pildid: http://picasaweb.google.com/pohlakorjaja/Kaunas2010#

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 13:28 
Kasutaja avatar

kurvavõitu kirjutas:
vägivaldne moderaator teeks võibolla nii aga kaasaegne võidusõitja läheb ikka konkurendile appi, kui teine peadpidi vees ja persetpidi taeva poole ümber pea tiirlevaid linnukesi vaatleb. :)

Huumorisooneta foorumipoleerija võiks täheldada :) nägusid mu tekstis. Ma seda tagurpidi oleku pilti ei näinud ja oma HUUMORIKA järelduse tegin sellest, et kui kiirelt uzzac Opeli poole jooksis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 14:02 

.Alar. kirjutas:
kurvavõitu kirjutas:

Huumorisooneta foorumipoleerija võiks täheldada :) nägusid mu tekstis. Ma seda tagurpidi oleku pilti ei näinud ja oma HUUMORIKA järelduse tegin sellest, et kui kiirelt uzzac Opeli poole jooksis.

Ei tea, minu jaoks see küll humoorikas ei paistnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 14:21 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
PS! Kui kellegil vedeleb kusagil klassiku alumist paremat õõtsa, siis oleksin väga huvitatud. Asjaga on suht kiire :)

Mul peaks garaazis tuttuus täitsa olema. Täna õhtul otsin ja annan teada - Pärnus on võimalik käest-kätte üle ka anda kui siinkandis peaksid viibima :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 14:37 
Kasutaja avatar

fonce kirjutas:
.Alar. kirjutas:
kurvavõitu kirjutas:

Ei tea, minu jaoks see küll humoorikas ei paistnud.

ei taha küll siin sellel teemal enam arutleda, kuid siiski selgistuseks pean mainima, et imekombel siiski suutsin täielikult su salamärke ja värke välja lugeda ja ise vastasin samaga, nagu salamärgist lõpus näha võib.
aga ega seal midagi naljakat tegelikult ei ole jah aga seda asja tagant järgi nüüd leinama hakata oleks veel hullem, vähe huumorit tegev moderaator ja isikliku eluta mina tegime üldpilti ehk vähe positiivsemaks, vähemalt proovisime.

mis karistuse pömm selle lolluse eest saab/sai?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 15:30 
Kasutaja avatar

Kurb, et nii läks. Mis veljega ette võtad? Saab neid ükshaaval tellida? Edu järgmisel võistlusel :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 23:19 
Kasutaja avatar

Müts maha, et appi läksid. Auto saab alati korda ja edu Sulle edaspidiseks!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.06.2010 00:30 
Kasutaja avatar

Nüüd on olnud päevake aega rahulikult seedida ja mõelda. Teel Tallinna Kaunasest tuli küll vahepeal ainult vene keeles kui mõtlesin juhtunule. Nele arvas, et mul oli lambist Tourette tekkinud.

Alustame algusest. Farss sai alguse siis, kui ennem vabatrenni avastasin, et olin maha unustanud oma jalanõud. Siinkohal suuuuuuuured täna Eerole Pesurile, kes laenas oma jalanõusid ja hiljem ohveradas võidusõidujumalatele ka ühe päiksevarju jala, aga sellest veidi hiljem. Vabatrennis laupäeval oli kõik enamvähem. Õppisin uuesti rada ja käiguvahetusi. Samuti kogusin julgust et rohkem peal hoida. Pühapäeva hommikul auto ei käivitunud, sest tõmberelee küljest oli irdunud ergutus klemm. Vabatrenniks ja kvalliks sai auto käima tänud tugevatele Eesti meestele, kes auto käima aitasid lükata. Tänud jällegi. Kvallis tuli kiireim aeg, aga tänu leedukate imelikule stardirivi moodustamise süsteemile startisid S1600 autod täitsa tagant, mis sest, et ajaliselt oleks pidanud olema ma 7.dal kohal. Ennem starti pidime ära vahetama starteri, sest vastasel juhul oleks pidanud startima täitsa tagant, kuna auto saaks käima vaid lükates. Tagantjärgi mõeldes ei olekski see kõige hullem olnud, sest see oleks tähendanud vaid 2 kohalist kaotust stardirivis :). Starteri vahetuseks tuleb meie autol lasta välja jahutusvedelik, kuna üks lõdvik jääb täpselt nii palju ette, et ei saa starterit kätte. Selleks saigi too päiksevarju jalg ohvriks toodud. Start siis. Paigalt sain hästi minema ja võtsin paar kohta kohe ära, mis pani minu ja Andrese vahele turvalise vahe. Kohe nägin, et Birkensit vaevavad mingid tehnilised mured ja ta auto ei liigu nii nagu peaks. Timaks ei saanud temast kohe mööda kui tahtis ja jäi toppama. Esimene kord peale tamme kurvi ei olnud mina piisavalt lähedal, et ta ka mind mõjutaks otseselt, aga ring hiljem ei kiirendanud ta auto piisavalt hästi, mis sundis Timaksit tegema äkkpidurduse ja põikama vasakule, seepeale Birkens tõmbas paremale et vist kaitsda positsiooni järgmises kurvis, kuid minu taga olnud BMW juht otsustas ennast Birkensi ja Timaksi vahelisest olematust pilust läbi pressida ja nagu näha ei mahtunud. Timaksi auto põrkas BMW-st saadud löögist vastu minu autot, õnnetul kombel kohtusid minu esiratas ja tema tagaratas. Edasi olin ma vaid reisija ja õnnelikul kombel ei lohisenud kraavi nagu Timaks. Esimene reaktsioon peale auto seiskamist oli joosta Timaksile appi. Õnneks oli ta teadvusel ja sai omal jõul autost välja. Ma pole nii kurba lätlast varem näinud. Ta ütles, et viiest viimasest etapist ei ole ta ühelgi lõpuni jõudnud erinevate jamade tõttu.

Meie kahjud on velg(ehk kannatab taastada), alumine õõts ja ülemine šarniir. Ülejäänud detailid paremas nurgas asendame profülaktika mõttes uutega (käänmik, rooliotsad, rattalaager jne)

Õõtsa saame uue Veerenni poest. 250.- :)

Timaks - valge Opel
Birkens - punane Taiper

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.06.2010 08:49 
Kasutaja avatar

have a nice day!
http://www.youtube.com/watch?v=sSfHryQzNkI

Kui kõik asjad sarnaste hindadega oleks (250) - oleks rinkasport mu kahtlematu valik... :D
Unistada ju võib....

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 444 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 30  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis