Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 19:41

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 01.06.2010 23:33 

krdi kauplused ajavad närvi,kassades on pikad järjekorrad ja venivad,pangu siis rohkem müüjaid

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.06.2010 23:48 

algaja kirjutas:
krdi kauplused ajavad närvi,kassades on pikad järjekorrad ja venivad,pangu siis rohkem müüjaid

enne 10't maximas no haige baltikett, ei pääsegi löögile, teistes poodides ei olegi nii seda täheldanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.06.2010 23:49 
Kasutaja avatar

Maximates või vähemalt Pärnu Maximas on need letid ja letivahed nii väikesed ka, et sinna letipeale ei mahugi mitte midagi pmst.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2010 00:00 
Kasutaja avatar

Täna tartu maanteele sõites oli üks rekka päris mõnusa maa maha sõitnud nii et üks rehv oli kuidagi velje peal ja lohises mööda asfaltit...see jälg oli ikka päris pikk, üle km kindlasti kui mitte kaks ja kui juba rekkat näha oli siis sain aru mis jälg see selline on, roolis oli keegi viktori nimeline :D
Aga täna sain auto ka seest ära värvitud lõpuks...krt andis ikka seda pinda matistada kui sääsed on parvena kallal, nüüd mitu päeva sügelen nendest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2010 00:05 
Kasutaja avatar

Arkis oli täna 2 tundi järjekord :D
Samamoodi osad boksid tühjad, misjaoks need on seal siis .... :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2010 01:27 

eelmine nädal ootasin arkis alates 12,30 kuniks 16,40 ja nöks isegi peale. jube tüütu on see ARK.
Köik letid vöiksid toimida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2010 02:16 
Kasutaja avatar

Krt audiga üv ka läbi ei saanud, paar naela oli veel kummis, signaal ei töötanud ja Co või mis igane diislitel mõõdetakse oli 2,5 asemel 9 :D
Ütlesin küll vanale, et oota, võtan võtme ja keeran kütet tiba vähemaks, aga ütles tule homme uuesti.
On alles ahv. Mul oleks 2minutit max läinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2010 03:28 
Kasutaja avatar

Kaks korda olen juba autole signat/kesklukku paigaldanud tundides ca 10+ ja ei saand jälle hakkama,tõesti selle auto elektri võiks koos täiega põlema pista sest normaalne asi see ei ole lihtsalt,oiii kus ajab ikka närvi(selle asemel et seda kolmandat korda paigaldada ja enda närve rikkuda lasen kellegil targemal asja kokku panna).
see ajab kah närvi et jälle pool neli ja ma alles yleval,hommikul vaja tööle kah minna veel :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2010 08:50 
Kasutaja avatar

Debiilsed, öised, striitreisserid :twisted: Ükskord ühe kätte saan, siis pea löön lõhki. Kuidas mõni arengupeetusega juht aru ei saa, et vihmase ilmaga, pimedas, ärge välja ronige, kui täistulesi maha ei oska võtta mõne vastassuunas liikuva auto ajal :? Öösel oli vaja kord Läänemaalt-Tallinnasse sõita ja uuesti Tallinnast sõitu siiapoole alustades oli 50% jobusi, kes tulesi maha ei võta. Minul neelas ka märg asfalt enamuse valgusvihust, aga siiski võtsin tuled maha.

Öelge oma vanaisadele ka, et tropid on, kui ei näe armatuuris täistulede signaallampi ja tulede vilgutamisest aru ei saa!

PS! teisel 50% jobudel on vähemalt üks tuli aiateibaid näitama reguleeritud :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2010 09:00 

Sõidan maanteel, teisi autosid pole kuskilt näha.. järsku ilge litakas, nagu oleks pihuga kive visatud. Kuna autosid näha ei olnud, vaatasin peeglisse ja nägin väikest metsatukka, pidur, ots ümber ja metsatuka juurde tagasi, pöörasin teelt kõrvale ja OHOo, mingid kogud viskasid kõhuli ennast puude alla. Leidsin kaks 14-15 aastast nagamani õhupussiga, jama et nii noored raiped, muidu oleks kohe vastu kaussi väänanud korralikult, aga need noored said niigi ataki ehmatusest.
Nüüd on mul optilise sihikuga õhkrelv ja mõlk koos täkkega poritiival.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2010 09:06 
Kasutaja avatar

vallo kirjutas:
Sõidan maanteel, teisi autosid pole kuskilt näha.. järsku ilge litakas, nagu oleks pihuga kive visatud. Kuna autosid näha ei olnud, vaatasin peeglisse ja nägin väikest metsatukka, pidur, ots ümber ja metsatuka juurde tagasi, pöörasin teelt kõrvale ja OHOo, mingid kogud viskasid kõhuli ennast puude alla. Leidsin kaks 14-15 aastast nagamani õhupussiga, jama et nii noored raiped, muidu oleks kohe vastu kaussi väänanud korralikult, aga need noored said niigi ataki ehmatusest.
Nüüd on mul optilise sihikuga õhkrelv ja mõlk koos täkkega poritiival.

No mõnel ei ole lihtsalt pead otsas mõtlemiseks, leidub ikka erilisi jobusid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2010 09:08 
Kasutaja avatar

kus kandis see juhtus?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2010 09:38 

Mõistuse osas on neil veel tõsiseid puudujääke küll :ouh
Lääne-Virumaal, suht suvalisel teejupil, Kadrina kandis.
Ei tõusnud käsi nende vastu, praeguse aja tatid on nii värdjad peast, et lõpuks oleks mina mendis istunud raudselt. Aga nende püss on minu käes, ja maksavad mulle tiiva värvimise kinni kui relva tagasi tahavad, ei tea palju opt. sihikuga õhupüssi käkid maksavad, suht kõva litaka paneb see raip.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2010 11:09 
Kasutaja avatar

vallo kirjutas:
Ei tõusnud käsi nende vastu, praeguse aja tatid on nii värdjad peast, et lõpuks oleks mina mendis istunud raudselt. Aga nende püss on minu käes, ja maksavad mulle tiiva värvimise kinni kui relva tagasi tahavad, ei tea palju opt. sihikuga õhupüssi käkid maksavad, suht kõva litaka paneb see raip.

See optika on seal peal arvatavasti mänguasi, mis ei maksa suht midagi. 2000 alguses sai ka a la KoduExtrast selline asi ostetud, heal juhul mingi 200-300 oli.
Kui ARK-s kiiresti tahta toimetada, siis on mõtekas üks 15 minutit enne avamist kohale minna. Tallinnas sain asja tehtud paar nädalat tagasi 1h, minu ees oli 17 inimest, oleks vast väiksema numbri ka saanud, aga kuna teist osapoolt veel kohal ei olnud, siis ei hakanud ka hullult trügima. See tähendas muidugi seda, et algul said ju kohe kõik jutule. Need kes tulid kuskil 9:20-9:30 vahel said juba numbriks mingi tsipa alla 60. Selge see, et nemad said jutule heal juhul 12-13:00.
See nädalavahetus käisin Sauel, olin ka 15 minutit varem kohal ja sain numbri 002. Enamus rahvast tekkis nii 5 minutit enne, aga neid oli päris palju. Kuna mul oli esmaregamine, siis tegin sellise lükke, et näitasin auto reede õhtul Tallinnas ette. Kui ma oleks seal veel ülevaatamise järjekorda ka läinud, siis oleks raudselt mingi 3h ära läinud. Esiteks oli seal juba paar autot veel ees ja sinna tekkis ikka päris pikk rivi. Näiteks üks Leedu numbritega Honda S2000, kes reedel ka küll korraks Tallinnas nn ülevaatuse järjekorda võttis, aga siis jalga lasi, pidi laupäeval Sauel pikalt ja õnnelikult passima, sest tema ette oli juba päris palju autosid kogunenud. Ma oleks pigem reedel selle 10-15 minutit rohkem kulutanud, aga laupäeval oleks oluliselt kiiremini saanud

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2010 11:37 
Kasutaja avatar

vallo kirjutas:

kui on mingi gamo püss, siis hind võib ulatuda kuskile 4kilo ringi koos sihikuga. Aga oleksid pidanud politsei kutsuma või veel parem vanematele helistama alguses.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis