vallo kirjutas:
Mõistuse osas on neil veel tõsiseid puudujääke küll
Lääne-Virumaal, suht suvalisel teejupil, Kadrina kandis.
Ei tõusnud käsi nende vastu, praeguse aja tatid on nii värdjad peast, et lõpuks oleks mina mendis istunud raudselt. Aga nende püss on minu käes, ja maksavad mulle tiiva värvimise kinni kui relva tagasi tahavad, ei tea palju opt. sihikuga õhupüssi käkid maksavad, suht kõva litaka paneb see raip.
See optika on seal peal arvatavasti mänguasi, mis ei maksa suht midagi. 2000 alguses sai ka a la KoduExtrast selline asi ostetud, heal juhul mingi 200-300 oli.
Kui ARK-s kiiresti tahta toimetada, siis on mõtekas üks 15 minutit enne avamist kohale minna. Tallinnas sain asja tehtud paar nädalat tagasi 1h, minu ees oli 17 inimest, oleks vast väiksema numbri ka saanud, aga kuna teist osapoolt veel kohal ei olnud, siis ei hakanud ka hullult trügima. See tähendas muidugi seda, et algul said ju kohe kõik jutule. Need kes tulid kuskil 9:20-9:30 vahel said juba numbriks mingi tsipa alla 60. Selge see, et nemad said jutule heal juhul 12-13:00.
See nädalavahetus käisin Sauel, olin ka 15 minutit varem kohal ja sain numbri 002. Enamus rahvast tekkis nii 5 minutit enne, aga neid oli päris palju. Kuna mul oli esmaregamine, siis tegin sellise lükke, et näitasin auto reede õhtul Tallinnas ette. Kui ma oleks seal veel ülevaatamise järjekorda ka läinud, siis oleks raudselt mingi 3h ära läinud. Esiteks oli seal juba paar autot veel ees ja sinna tekkis ikka päris pikk rivi. Näiteks üks Leedu numbritega Honda S2000, kes reedel ka küll korraks Tallinnas nn ülevaatuse järjekorda võttis, aga siis jalga lasi, pidi laupäeval Sauel pikalt ja õnnelikult passima, sest tema ette oli juba päris palju autosid kogunenud. Ma oleks pigem reedel selle 10-15 minutit rohkem kulutanud, aga laupäeval oleks oluliselt kiiremini saanud