Birdshit kirjutas:
Ärge pödege, eesmisi udutulesid tohib kasutada halva nähtavuse ja lähitulede asemel.
See on genfi teede konventsioonis vms kirjas ja mul on välja prinditud see paragrahv.
Homme kui meeles kirjutan selle siia täpselt sönasönalt ja kui polits. midagi selle kohta ütleb, siis tuleb pöörduda kohtusse ja noppida sealt ainult kuidas ma ütlen, vöööööit!
Teeliikluse konventsioon
Artikkel 32
Tulede kasutamise kord
4. Udutuled võivad põleda ainult tihedas udus, lumesajus, tugevas vihmas ja muudes samalaadsetes oludes, eesmisi udutulesid võib kasutada ka lähitulede asemel.
Siseriiklike õigusaktidega võib anda õiguse kasutada eesmisi udutulesid üheaegselt lähituledega, samuti kasutada neid kitsal käänulisel teel.
5. Kui sõidukil on eesmised ääretuled, peavad need põlema koos kaug- või lähituledega või eesmiste udutuledega.
7. Siseriiklike õigusaktidega võib kohustada mootorveokijuhte kasutama päevaajal kas lähitulesid või päevatulesid. Sel juhul peavad koos esituledega põlema tagumised ääretuled.
Ja siit siis vaatame edasi siseriikliku õigusakti Liikluseeskiri:
§ 180. Eesmised udutuled võivad põleda sõidu ajal ainult koos lähituledega või lähitulede asemel, kui nähtavus on halb.
Siseriiklikult sätestatud karmimalt, nii et kohtus sa edu ei saavuta.
Udukate vastu mul midagi samas pole. Seni kuni nad mind ei pimesta (ka konventsiooni järgi ei tohi nad pimestada.)
Ja Interfaceilt ootan järgmisi ettevõtmisi, et mis selle autoga veel teha annab.