Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 16:30

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 63  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Auto, mida sa endale kunagi ei ostaks.
PostitusPostitatud: 04.06.2010 16:47 

Ärge pange pahaks aga ei ostaks iial endale noorelt Streetrace foorumi kasutajalt autot. Valdavalt on ära hooratud, kehvasti hooldatud ja maitselagedalt "tuunitud" ehk rikutud autod. Samuti ei ostaks rohelise lehega poisikeselt masinat, sealt ka üldjuhul midagi head oodata ei ole

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.06.2010 17:47 

ookuitore kirjutas:
Ärge pange pahaks aga ei ostaks iial endale noorelt Streetrace foorumi kasutajalt autot. Valdavalt on ära hooratud, kehvasti hooldatud ja maitselagedalt "tuunitud" ehk rikutud autod. Samuti ei ostaks rohelise lehega poisikeselt masinat, sealt ka üldjuhul midagi head oodata ei ole

Väga huvitava üldistused on sul küll.. Vahtraleht võrdub kohe ära hooratud autoga? Kasutaja Streetrace'i foorumis tähendab kohe hooldamata masinat? Kindlasti on selliseid erandeid, kuid siiski valdavalt on siin müügis ikkagi maitselagedalt "tuunimata" tavalised autod ju.
Enamus siinsetest siiski hoolitsevad oma autode eest minu arust..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.06.2010 19:20 

ookuitore kirjutas:

No sai just natuke aega tagasi üks Audi A4 maha müüdud, mida ma 3 aastat pidasin ja mille ostja lasi ENDA TUTTAVAL töökojas ülevaadata enne ostu ja kes leidis auto tehnilises pooles 0 viga, välimusel polnud samuti mineid vigu, kui välja arvata kivitäkked kapotil. Niiet mõtle uuesti!
Mina pigem väldin nüüd "saksast heas korras" autosid müügiplatsil, kuna uut autot otsides pidin selliste kuulutuste peale kohapeal kaupa nähes minestama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.06.2010 23:07 

Ostaks põhimõtteliselt kõiki masinaid, kui hea hinnaga saab,kuigi igasugused sx4 sedaan,accent sedaan,Kia rio sedaan ja taolised muud pisisedaanijunnid on ikka suht mõttetud ( koledad).Väldiks ka muidugi kehvas seisukorras ja tõsiste teadaolevate tüüpvigadega masinaid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2010 12:30 

Mina ei ostaks mitte ühtegi vene autot alustades VAZiga ja lõpetades UAZiga - nendel pole minu silmis mitte ühtegi eelist lääne auto ees ja tagatipuks on nad kohati kallimad ka lääne masinatest (rääkimata küttekulust )

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2010 12:35 

trykmann kirjutas:
Mõned tähelepanekud Audide ja BMW omanike kohta, mis on margifoorumites ning oma tutvusringkonnas silma jäänud. Endale tunduvad mõlemad margid sümpaatsed.

Tõelised audifännid muud marki ei tunnista ning igal võimalikul juhul teevad BMW-d maha. Olgugi, et reaalsed kogemused antud automargiga puuduvad. Audimehed tunduvad veidi silmaklappidega olevat, kui mõni foorumis julgeb sõna võtta alajuhitavusest või üldse puudulikust juhitavusest(on proovinud teisi autosid peale audide), siis saab kohe kurja sõimu põliste audimeeste poolt. BMW on igatahes out.

Tõelised BMW fännid teisi marke väga maha teha ei viitsigi, aga kui keegi miskit bmw suhtes halvasti ütleb, siis on sõda kui palju :D. Üldjuhul on teiste markide suhtes tolerantsemad ning ei viitsi väga BMW kiitmisega vaeva näha.

Endale isiklikult ei ostaks odavaid säästujunne, mille armatuur on vanadest limonaadipudelitest ringi sulatatud, Daciad jne.

Mina olen selle jutuga nõus- minu kogemused ei ole foorumipõhised vaid "päriselust" ja mulle on ka mulje jäänud, et tulihingelised Audi fännid on BMWde suhtes vähem tolerantsemad kui BMW fännid Audide suhtes. Isiklikult pean ka Audit palju viletsamaks kui BMW aga olen täitsa nõus sellegipoolest omale Audi ostma :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2010 12:24 
Kasutaja avatar

Audi A2 :shock:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2010 10:02 
Kasutaja avatar

Kert1500 kirjutas:
Audi A2 :shock:

Kui kunagi kuskil oli juttu audi S2`st, siis mingil põhjusel tekkis mul mõte, et kas keegi on tõesti sellest peletisest (A2) mingi sportversiooni teinud.
:?

Aga õnneks asi nii hull ei ole :D

Viimati muutis BussiJänes, 12.06.2010 10:11, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2010 10:07 
Kasutaja avatar

Mul oli võimalus viibida seltskonnas kus läks jutt autode peale, ning siis hakati väitma, et audi RS8 on A8 järgi tehtud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2010 10:34 

mul sama situatsioon olnud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2010 11:02 
Kasutaja avatar

ck- kirjutas:
Mul oli võimalus viibida seltskonnas kus läks jutt autode peale, ning siis hakati väitma, et audi RS8 on A8 järgi tehtud

Paks1 kirjutas:

Ja kumma siis ostmata jätaks, A8 või RS8?

Siit saab pisut lugeda

"Audi juhtkond mõlgutab plaane uuest esindussedaani A8 modifikatsioonist, mida hakkaks edasi viima V12 diiselmootor.

Kuulujuttude kohaselt võiks RS8 koodnime kandva sõiduki agregaat arendada umbes 650 hobujõudu ning 811 Nm pöördemomenti."

http://www.germancarforum.com/a8-s8/195 ... i-rs8.html

Aga mina ei ostaks endale autot, millest ma mingit emotsiooni ei saa. Ainult tarbeesemeks mul sõidukit tarvis ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2010 11:17 
Kasutaja avatar

traur kirjutas:
ck- kirjutas:

Paks1 kirjutas:

Ja kumma siis ostmata jätaks, A8 või RS8?

Siit saab pisut lugeda

"Audi juhtkond mõlgutab plaane uuest esindussedaani A8 modifikatsioonist, mida hakkaks edasi viima V12 diiselmootor.

Kuulujuttude kohaselt võiks RS8 koodnime kandva sõiduki agregaat arendada umbes 650 hobujõudu ning 811 Nm pöördemomenti."

http://www.germancarforum.com/a8-s8/195 ... i-rs8.html

Aga mina ei ostaks endale autot, millest ma mingit emotsiooni ei saa. Ainult tarbeesemeks mul sõidukit tarvis ei ole.

Artikkel on aastast 2006 u stupid fuck... see vestlus aga leidis aset 4 aastat hiljem, kui oli R8 ja RS8 jutud välja lastud

Ja selle jutu peale jätsin ostmata R8

Viimati muutis ck-, 12.06.2010 11:44, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2010 11:25 
Kasutaja avatar

ck- kirjutas:

No mis ma oskan kosta - ma ei söanda mõistagi kahelda, et justnimelt sellised jutud sind R8 ostmisest eemale ajasid :D
Et kui püsti su näpud seda juttu kirjapannes on? Sa kas pole veel kuigi selgeks saanud või oled lihtsalt suurelise jutuga mees?

Ja ehk teed ringi ümber, milline see sinupoolt mainitud RS8 siis on?Audi tootevaliku leiab siit

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2010 11:43 
Kasutaja avatar

traur kirjutas:
ck- kirjutas:

No mis ma oskan kosta - ma ei söanda mõistagi kahelda, et justnimelt sellised jutud sind R8 ostmisest eemale ajasid :D
Et kui püsti su näpud seda juttu kirjapannes on? Sa kas pole veel kuigi selgeks saanud või oled lihtsalt suurelise jutuga mees?

Ja ehk teed ringi ümber, milline see sinupoolt mainitud RS8 siis on?Audi tootevaliku leiab siit

Seda tehakse vaid spets tellimuse järgi. Lähed tehasesse ja küsid Larsi!

http://www.worldcarfans.com/10704044599 ... 8-and-rs-6

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2010 11:53 
Kasutaja avatar

ck- kirjutas:
Seda tehakse vaid spets tellimuse järgi. Lähed tehasesse ja küsid Larsi!

http://www.worldcarfans.com/10704044599 ... 8-and-rs-6

Kohe kui ma suudan naermise lõpetada, siis hakkan ma oletama, kui vana sa oled... Esiti oletan nii 12 - 13.
On kuigivõrd piinlik ka endal?
Kas ostmatajäänud R8 omab varasema jutuga mingit seost ka?
Aga et asjakohane saaks, siis seda RS8-t ma endale ka ei ostaks :D

Pilt

http://autopixx.de/autobilder/bilder-11 ... i-rs8.html

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 63  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis