Mõned tähelepanekud Audide ja BMW omanike kohta, mis on margifoorumites ning oma tutvusringkonnas silma jäänud. Endale tunduvad mõlemad margid sümpaatsed.
Tõelised audifännid muud marki ei tunnista ning igal võimalikul juhul teevad BMW-d maha. Olgugi, et reaalsed kogemused antud automargiga puuduvad. Audimehed tunduvad veidi silmaklappidega olevat, kui mõni foorumis julgeb sõna võtta alajuhitavusest või üldse puudulikust juhitavusest(on proovinud teisi autosid peale audide), siis saab kohe kurja sõimu põliste audimeeste poolt. BMW on igatahes out.
Tõelised BMW fännid teisi marke väga maha teha ei viitsigi, aga kui keegi miskit bmw suhtes halvasti ütleb, siis on sõda kui palju

. Üldjuhul on teiste markide suhtes tolerantsemad ning ei viitsi väga BMW kiitmisega vaeva näha.
Endale isiklikult ei ostaks odavaid säästujunne, mille armatuur on vanadest limonaadipudelitest ringi sulatatud, Daciad jne.
Mina olen selle jutuga nõus- minu kogemused ei ole foorumipõhised vaid "päriselust" ja mulle on ka mulje jäänud, et tulihingelised Audi fännid on BMWde suhtes vähem tolerantsemad kui BMW fännid Audide suhtes. Isiklikult pean ka Audit palju viletsamaks kui BMW aga olen täitsa nõus sellegipoolest omale Audi ostma