Crac kirjutas:
Mis sa hakkad igale üritusele ossi kaasa vedama ja kohapeal mõõtma? - kõlab põnevalt igatahes

aga eks meil on siin foorumis veel uskumatuid mehi (reck16). Teatavasti vajavad võimedid häälestust ideaalis peale igat võistluskorda - ehk siis mitu mitu korda ühe võistluse ajal.
Me igaljuhul saime oma 8 RF võimu kenasti tavalise voltmeetriga sünkrooni, ega rohkem täpsemalt ei ole vast vaja

- kui nii peeneks minna, et ossiga hakkad häälestama siis peaks elemendid jms. täiesti ühesuguste andmetega olema.
Kui võimalik siis soovitan osta laadija, mis suudab ka 18V laadida - saab vajadusel teiste klasside puhul ka kasutada, kui peaks tulevikus vaja olema.
Ossi ise ostma ei hakka, 1 vennas paneb enam vähem paika ja kõik, eks paistab ...
Ma ei usu et kaugemale aretada viitsin seda sadulat
Häälestan sinna 27-30hz vahele hoopis ja hakkan klaase väristama

Seega kas mul üle 15V laadijat on üldse mõtet siis vaadata ...
Täna sai paar korda veel testitud, esimene laks lasin poole voluumi peal 70-60hz sweepi, näitas 63hz maksimumiks, siis keerasin makki ja näppisin võimu veits, kõik muud asjad ikka tegemata, kuna peale sellist tulemust mõtlesin paar päeva kastist ja autost puhata

Seega 63hz ja enam vähem põhja ja jälle 155.9 ja võimud protectionisse ...ehk siis on akud ikka väga kuivad ... Paar korda proovisin veel, aga siis juba 152 ja seejärel 151 pealt "kinni" ...
Kast ise on häälestatud 60hz peale, seega on ka seal taga veel magus number kinni .
Ise olen rahul

Nüüd siis laadija leidmise rõõm