audikupee kirjutas:
naiste teema on muidugi eriti valus. Kui noortele juhtidele anda kuni 100kw siis naistele peaks see olema kuni 50kw. Veel parem - jalgrattad ainult kätte anda. Aga kardan, et ka sellest pole mitte muhvigi kasu. See on ikka päris jube mida nad liikluses korraldavad. Nad lihtsalt ei näe teisi ja ei arvesta nendega. Ma ei tea paljud teist selle aasta tsikli vs auto kokkupõrgete statistikaga kursis on, aga VÄGA palju lakse on toimunud nii, et naine on peateele ette keeranud.
Tartus oli eelmine nädal selline huvitav asi et tsiklist sõitis mööda peateed. Naine tuli kõrval tänavalt ette ja kuna tsiklist järsku pidurdas, siis pani külje maha otse naise auto kõrval. Kokkupõrget ei toimunud. Naine kihutas selle peale minema! Kuna number jäeti meelde, siis helistas mees kähku politseisse ja nende kõne peale tuli see naisterahvas tagasi. Ja tegi suured silmad ning ütles, et tema ei ole üldse midagi näinud ja tema pole selles üldse osalenud. NO KRT! Sry et offtopic aga see oli väike näide mis meie igapäevaliikluses toimub.
Ja nii teevad ainult naised?? Kui nüüd tahaks norima hakata, siis võiks hakata ka kümneid-kümneid väikeseid näiteid tooma, mida korraldavad meesjuhid. Aga ma ei taha norida, sest ma absoluutselt ei kannata must-valget maailmavaadet ja üldistusi. Kui piirang tuleks-oleks, siis kõikidele, mille poolest nüüd naine kuidagi klass alam on?
Mingil määral ma muidugi pean nõustuma, et sellist hajameelsust ja tähelepanupuudust esineb naissoost isikutel rohkem aga nagu Alar ütles
Tsiteeri:
Manööver manöövriks aga miks naisjuhte nii palju tõsistesse õnnetustesse ei satu kui sellised 20+-3 juhid?