BussiJänes kirjutas:
Imestama panb, kui lühinägelikud on need inimesed, kes siin kooris hõiskavad, et see on

ja et ka 45kw autoga saab kihutada ja surma saada.
Palun ütle mulle kuidas need kw-d päästavad? Kui ma maantee peal satun 100ga laupkokkupõrkesse siis mul on tuimalt savi mitu kilowatti või mitu õlle pudelit mul seal kapoti all oli. Kui ma kruusa teel 120nega kihutades puusse lendan on mul ka täiesti savi kas ma sain 0-100ni 10 sekundiga või 15ne sekundiga.
Ennem kui sa ei näita teaduslikult tehtud statistikat, et võimsuse piiramine päästaks elusid suurel määral on su enda jutt

ja ma jään enda arvamusele kindlaks. Huvi pärast võiksid tuua ka paar näidet kus on kasu lahjast mootorist?
aivo28 kirjutas:
noored on lambad, midagi pole teha. iga päev näen neid nublusid linnavahel, pea laiali otsas ulmemanöövreid tegemas. kogemused ja ohutunne tulevad aastatega, midagi pole teha. ega enne aru ei saa, kui paar korda lepikus ära käidud. siis selgub tõsiasi, et 100kmh külg ees polegi nii lihtne sõita

Pärnu viga vist aga miks ma ei märka pidevalt mingeid "ulmemanöövreid" tegemas? Muidugi vahest mõnel läheb natuke sassi aga noo see on täiesti vabandatav algaja juhi puhul ja eks kogenenud juhilgi võib vahest mõni viga sisse tulla aga noo ma ei näe ikkagi kuidas päästab linnas ristmikul ette keeramisest lahja mootor? Mingi "ulmeägeloogika" vist?
Tsiteeri:
oleks kohe miski korraliku püssi alla saanud, oleksin ka tõenäoliselt kabelis ammu.
Oleks sa liigelnud korraliku auto mitte vanarauast toodud põllurallikaga siis vaevalt sa korraliku autot niimoodi hooranud oleks ja ega seda, et sul endal mõistus null ja natukene loll ei vabanda välja sellega, et "Ma kunagi veel olin kogemusteta, siis kihutasin võssa ja võsas pead põrutusega sain kogemused"