Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 17:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 59 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kiiruseületamine möödasõidul
PostitusPostitatud: 22.06.2010 21:04 
Kasutaja avatar

Eks tegelikult ole üldse ühiskonnad, kus keelde ja inimeste ahistamist vähem hoopis seadusekuulekama kodanikkonnaga ja problemaatika tavaliselt leebub.
Kui kõrvutame ennast vaheludseks Soome asemel Saksamaa kiirusepiirangutega, siis märkame endalegi imestuseks, et sakslased ei olegi välja surnud.
Kui vaatame USA alkoholimüügipoliitikat, kus märjuke viinapoest saadaval 24/7, siis hakkab silma ka see, et ameeriklased pole erilise lausjoomise etalonid.
Keeldude ja äärmiselt reglementeeritud korraldusega Põhjamaad paistavad seevastu kõik silma erakordselt suure joomahimuga... No võta nüüd kinni, kas ei oleks siiski aeg indiviidi isklikle arukusele rõhudes ka mingit positiivset nihet oodata. Või peaks kuni surmani ikka keegi pekise kuklaga ametnik paremini teadma, kuidas me peame elama ja olema, mida mõtlema ja kuidas autoga sõitma...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2010 21:26 
Kasutaja avatar

Võrdle äkki tervet maailma Eestiga.
Meid on 1.4 miljonit isendit aga USAs 300´+milj. Millest me räägime. Meile ei tapeta iga päev kymneid inimesi kah. Mis sul selle kohta öelda on?
Soomlane ei lähe ntx paadiga järvele ilma päästevestita, meil aga on jumala savi sellest, soomlane ei tee lõket selleks mitte ettenähtud kohas, soomlane ei ületa kiirust nii nahhaalselt nagu eestlane. Mõtlemisainet on küll ja veel. Saaks samale pulgale alguses soomlastega ja siis hakkaks USA poole küündima ja relvi sisse smuugeldama!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2010 21:45 
Kasutaja avatar

raintuul kirjutas:
Võrdle äkki tervet maailma Eestiga.
Meid on 1.4 miljonit isendit aga USAs 300´+milj. Millest me räägime. Meile ei tapeta iga päev kymneid inimesi kah. Mis sul selle kohta öelda on?
Soomlane ei lähe ntx paadiga järvele ilma päästevestita, meil aga on jumala savi sellest, soomlane ei tee lõket selleks mitte ettenähtud kohas, soomlane ei ületa kiirust nii nahhaalselt nagu eestlane. Mõtlemisainet on küll ja veel. Saaks samale pulgale alguses soomlastega ja siis hakkaks USA poole küündima ja relvi sisse smuugeldama!

Aga miks ei võiks Eestit maailmaga võrrelda? Mõni argument peale emotsionaalse?
Meid poleks kaua tappa ka, kui summaarne suremus oleks USA-ga võrreldav. Se näide on ju selgelt demagoogiasse kalduv.
Aga vaadakem seda sisulist siiski - alkoholi saab USA-s ööpäev läbi, joomarlus meiega võrreldes tagashoidlik. On see halb tulemus? Sakslaste kiirusepiirangutest ma siin juba pajatasin. Ega sa kuitahes kõva kisaga seda siiski ümber ei lükka - sakslased on tänaseni täiesti olemas ja elujõuline rahvas. Kui nad terves ilmas surevad, relvi smugeldavad ja mida veel - siis pole meil justkui üldse põhjust kurta, Ansipi lubatud paradiis on tegelikult siis juba kohal?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2010 23:14 

Saksamaal on ka vastavad teed kus selliseid (meie jaoks) ulmelisi kiirusepiiranguid kehtestada on võimalik ohutult.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.06.2010 00:23 
Kasutaja avatar

notme kirjutas:
Küsiks kui palju teist on saanud trahvi kiiruseületamise möödasõidu ajal?

Endal on autol kõigest 47kw kuid möödasõite teen nii 120 kmh. Igas tahes ei hakka enda eluga riskima, et mingit kiirustpiirangut jälgides.

üle 10a tagasi mul emale tehti, tln-trtu võsapolitseinikud, et täiega õli tulle loopida, oli siis veel ford sierra, punane sedaankerega, 140 keeras radarisse, jah ja see oli möödasõidu ajal!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.06.2010 08:43 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
USA-s oleneb asi vist ikka osariigist.
Mina nägin seal ainult eraldi kange alkoholi poode, suuremad poed müüsid ainult lahjat. Ja need poed pandi mingi aeg kinni.
Klubist/pubist muidugi sai

valesse rajooni oma valge tagumiku pistad, siis tuled sealt kahe auguga välja :D

ja kuidas see möödasõidul kiiruseületamisega seotud on :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.06.2010 16:33 
Kasutaja avatar

sierra kirjutas:
notme kirjutas:
Küsiks kui palju teist on saanud trahvi kiiruseületamise möödasõidu ajal?

Endal on autol kõigest 47kw kuid möödasõite teen nii 120 kmh. Igas tahes ei hakka enda eluga riskima, et mingit kiirustpiirangut jälgides.

üle 10a tagasi mul emale tehti, tln-trtu võsapolitseinikud, et täiega õli tulle loopida, oli siis veel ford sierra, punane sedaankerega, 140 keeras radarisse, jah ja see oli möödasõidu ajal!

jou viitsid kirjuta segasemalt, ma sain praegu veel liiga hästi aru.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.06.2010 18:15 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:

jou viitsid kirjuta segasemalt, ma sain praegu veel liiga hästi aru.

mis osast alates?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.06.2010 03:38 

Isegi mina sain aru

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2010 17:00 
Kasutaja avatar

https://www.osale.ee/ideed/idea/view/2698
nalja teete v? 3 poolt ja 1 vastu. Mismõttes? Ma arvasin, et siin foorumis on liiklejad, kes ei lase endale pähe istuda aga äkki naudite laz bussi taga 64km tunnis venivas vinguhaisus.
Kas ma olen tõesti ainus kes leiab, et tal on ÕIGUS sõita 90 alas 90ga ja keegi ei saa mind sundida sõitma 82ga kui ruumi on. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2010 17:05 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mul oli paar aastat tagasi selline juhus paldiski maanteel tallinna ja keila vahel kus sai ka jõlgutud laz bussi järel ja siis otsustasin eluga edas iminna ja mööduda ja nätuke pikemalt sai lastud ning kaugelt metsavaheteelt võeti radarisse 110ga aga nad olid tõesti nii metsas sees ja ei tea mida nad seal tegid aga sedmetesse mind saadi .Paratamatus ,samas tegi nalja ka kuid vist jäi neile see laz bussi teema jutustamata.Pääsesin pisikese summaga.Tänud mõistvatele politseinikele.Kiiruse ületamine on kiiruse ületamine nagu seaduse rikkumine on seaduse rikkumine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2010 17:21 
Kasutaja avatar

rookierice kirjutas:
https://www.osale.ee/ideed/idea/view/2698
nalja teete v? 3 poolt ja 1 vastu. Mismõttes? Ma arvasin, et siin foorumis on liiklejad, kes ei lase endale pähe istuda aga äkki naudite laz bussi taga 64km tunnis venivas vinguhaisus.
Kas ma olen tõesti ainus kes leiab, et tal on ÕIGUS sõita 90 alas 90ga ja keegi ei saa mind sundida sõitma 82ga kui ruumi on. :kill

Ma isegi hääletaks, aga selle ühe hääle pärast nagu registreerima ei viitsi hakata...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2010 18:37 
Kasutaja avatar

Eks ole jah, üks hääl ei muuda ju midagi...nii nagu ütlevad need, kellele keskerakond ei meeldil. A pärast on vingumist kõik kohad täis. Ilmselt polegi eesmärk midagi muuta vaid võimalus vinguda :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2010 19:13 
Kasutaja avatar

rookierice kirjutas:
Eks ole jah, üks hääl ei muuda ju midagi...nii nagu ütlevad need, kellele keskerakond ei meeldil. A pärast on vingumist kõik kohad täis. Ilmselt polegi eesmärk midagi muuta vaid võimalus vinguda :bs

Väljendasin ennast natuke valesti. Loomulikult tuleks hääletada ja iga hääl loeb, aga kuna ma suure tõenäosusega seda saiti tihedalt külastama ei hakka, siis ei tulnud ka tahtmist ennast registreerida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2010 22:56 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
... annan uimerdavatele konnadele helisignaali...

sellistele ma olen lausblokki tõmband maanteel, arva kas signaalitas veel või jäi mitme kilomeetri taha minust?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 59 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis