Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 15:02

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 63  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Auto, mida sa endale kunagi ei ostaks.
PostitusPostitatud: 12.07.2010 22:15 

audikupee kirjutas:
no mõte on selles, et bemm ei ole kindlasti ainuke mis omab häid sportlikke omadusi ja on suht koht vastupidav sakslane. Valida saaks ka paljude muude autode vahel.

bemm omab neid? :? minu arust 2009-... bemmid on täitsa okeid alles...

autod, mida mina ei ostaks, on suzuki, dacia, renault, kia, BMW, mercedes, audi ja mõned huinjad veel, mis on ilgelt popid, kuigi tegelikult on nad kõik ühesugused. (ärge siis keegi solvuge, see on vaid minu arvamus)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.07.2010 22:40 

no kui võrrelda bemmi oma aja masinatega ja sama klassi masinatega siis see vist pisut sportlikuma suunitlusega on. Aga ma ei mõelnud seda nii tõsiselt, vaid pigem selleks, et bemmi mehed päris kurjaks ei saaks.
väljendusoskus tegelt puudulik polegi, ma täna lihtsalt veitsa õllene... Ärme tülli mine, see ongi arvamuse avaldamine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.07.2010 22:47 

audikupee kirjutas:
no kui võrrelda bemmi oma aja masinatega ja sama klassi masinatega siis see vist pisut sportlikuma suunitlusega on. Aga ma ei mõelnud seda nii tõsiselt, vaid pigem selleks, et bemmi mehed päris kurjaks ei saaks.
väljendusoskus tegelt puudulik polegi, ma täna lihtsalt veitsa õllene... Ärme tülli mine, see ongi arvamuse avaldamine.

Bemmimehed ei saa tegelikult üldse kurjaks, nagu öeldakse, las koerad hauguvad, karavan liigub ikka edasi või kuidas see oligi. :) igal autol on vead, lihtsalt kes mida autolt ootab jne. ja bemm ei ole kindlasti ulmemasin, lihtsalt mulle meeldib püsikas, diisel, käetugi, kont, kuna raha palju pole siis ei jää muud üle lihtsalt kuna audit selle raha eest ei saa. Las inimesed sõidavad rahus, võiks ju olla nii. Vihane võiks nende peale olla kes LE rikuvad, eks kõigil juhtub.

Vabandan mula eest.

Ideaalis sõidaks ma honda accordiga 08 vms aasta, automaat 140kw, aga plönni pole siis pean bemmirappega sõitma. Mis mas nüüd tegema pean, inimeste sõimu saama.

Samas tahaks ma küsida, et miks jaapanis toodetud autodega inimesed bmw-d nii rämedalt sõimavad? Või mõned audi jms. mehed? Miks? Mismoodi see ette jääb, ma ei sõima küll ühtegi inimest, et vaata millega sa sõidad. :S

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.07.2010 23:11 

Harri suhtumine on küll väga OK :)
lisaksin veel, et ei ostaks jaapanlast, kes pole tsikleid tootnud. Subaru välja arvatud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2010 12:48 
Kasutaja avatar

Ei olegi vist sellist autot, kõik oleneb hinnast. Aga njh mingit daewood vist ei ostaks küll. Ega neid igast hiina käkke: sangyong jne. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2010 16:30 

Harri_K kirjutas:
audikupee kirjutas:
Samas tahaks ma küsida, et miks jaapanis toodetud autodega inimesed bmw-d nii rämedalt sõimavad? Või mõned audi jms. mehed? Miks? Mismoodi see ette jääb, ma ei sõima küll ühtegi inimest, et vaata millega sa sõidad. :S

Miks? Sest nad sooviksid ise bemarit omada, kuid ei jätku rahakest või on lihtlabaselt kadedad, sest sisimas tunnistavad nad ise ka Bmw paremust. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2010 17:06 

01tuner kirjutas:
Harri_K kirjutas:
audikupee kirjutas:

Miks? Sest nad sooviksid ise bemarit omada, kuid ei jätku rahakest või on lihtlabaselt kadedad, sest sisimas tunnistavad nad ise ka Bmw paremust. :D

Pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad. Ja olen ise päris suur BMW'de austaja, aga sellist juttu lugeda nagu "teistel ei jätku raha BMW ostuks" jne on kergelt nõme lugeda :/

Kindlat autot mida ei ostaks on raske väja tuua. Pigem oleneb mida mis raha eest kätte saab. Arvatavasti jätaksin väiksed hiinakad ja muud ime pisikesed linna autod mängust välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2010 17:18 

01tuner kirjutas:
Harri_K kirjutas:
audikupee kirjutas:

Oleks siis mida tunnistada :uhoh
Omad plussid ja miinused mõlemil....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2010 19:04 
Kasutaja avatar

01tuner kirjutas:
Harri_K kirjutas:
audikupee kirjutas:

no anna abi :kill . Kui riisikaomanik oleks soovinud bemmi omada, sis oleks ka ostnud. Kui ei ostnud, sis järelikult oli paremaid autosid.
Tra mõttetu vaidlus :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2010 19:37 

risto626 kirjutas:
no anna abi :kill . Kui riisikaomanik oleks soovinud bemmi omada, sis oleks ka ostnud. Kui ei ostnud, sis järelikult oli paremaid autosid.

Ise arvan sama, ega selle ostmiseks mingi luba vms ei pea olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2010 22:40 
Kasutaja avatar

Online kirjutas:
audikupee kirjutas:
no mõte on selles, et bemm ei ole kindlasti ainuke mis omab häid sportlikke omadusi ja on suht koht vastupidav sakslane. Valida saaks ka paljude muude autode vahel.

bemm omab neid? :? minu arust 2009-... bemmid on täitsa okeid alles...

autod, mida mina ei ostaks, on suzuki, dacia, renault, kia, BMW, mercedes, audi ja mõned huinjad veel, mis on ilgelt popid, kuigi tegelikult on nad kõik ühesugused. (ärge siis keegi solvuge, see on vaid minu arvamus)

paraku eestis sõitmiseks on ikkagi audi, bmw, mercedes....jaapani auto mootorid on küll head, kuid muu osa eesti jaoks jääb natuke väheseks. sakslane on ikkagi kõige ideaalilähedasem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2010 00:14 

Minu arvates on lihtsalt veider kiiks head automarki maha kanda ainult viletsa maine pärast...
Ja esimene sõna siinkohal on...Opel! Sõidan praegu Opeliga olude sunnil, ning ei ütleks küll, et on nii halb, kui folklooris kajastub.
Teiseks sõnaks siis loomulikult BMW - oman ka seda. Sõidumugavus on Opeliga võrreldes fantast (veits erinevat sorti autod küll - Astra G vs E28), aga tagavedu mulle näiteks meeldib väga. Annab kuidagi kohe veidi teisema tunde. Eraldi klauslina tooks välja muidugi samas E36 - ei tahaks seda ühelgi tingimusel. Tasuta M3 võibolla. Ja pärast E46 tulnud kered on ka koledad.

Teemasse tagasi sujuvalt pöördudes - ära iial ütle iial.
Hetkel on arvamus selline, et Hiina ja Korea toodang tekitavad küll kerge bloki, et "kui võimalik vältida, siis ikka väldiks".
Teisest küljest ma jällegi arvan ka seda, et ei tahaks ka tutikat autot omale osta. Üks põhjus on kindlasti hetkel rahapuudus, mis kallutab seda arvamust. Aga tõesti on väga väheseid autosid, mis tekitaksid tunnet, et "ohh, seda ma tahaks!". Vanad autod on lihtsalt ägedamad. Sageli nad ka kestavad paremini (eranditega, ilmselgelt!), on lihtsama ehitusega (lihtsamad hooldustööd on võimalik ise ära teha), ja sageli näevad minuarust stiilsemad välja.
Näiteks tooks ikka nt 1980-90-ndatest pärinevad sakslased - bemmid-audid, ja vähem ka mersud ja opelid.

Eelnev loomulikult on minu isiklik arvamus, ning ei pretendeeri absoluutsele tõele :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2010 11:17 

seoses opelitega, siis on mis nad on, aga ebamugavuse üle ma ei leia kyll põhjust kurta. Isegi omega A plyyssisuga oli suht mugav, samuti 96 ja edasi vectrad suht vaiksed ja mugavad jne. Kunagi oli jah ehk sõimusõna, kuna esimesed sarad mis sigullide kõrvale tekkisid olid ära mädanenud soomest pooltasuta siia veetud kadetid, asconnid ja sierrad, aga no come on! Aeg üle saada....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2010 19:31 
Kasutaja avatar

Korras sierra on väga tegija pill, eriti tol ajal oli.
Kuid eelarvamused olid inimestel, nagu praegugi paljude autode suhtes.
Ühed kiidavad japsi, teised sakslast näiteks ja siis laidavad vastupidi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2010 22:02 
Kasutaja avatar

Harri_K kirjutas:
valhalla kirjutas:
Juba pohimotteliselt ei ostaks BMW logoga yhtki soiduriista. Samuti Renault ja Peugeot logoga soidukeid. Noo laske voi maha aga ei ostaks. Tasuta ka ei votaks.

Hmm, peugeot 607 tasuta ei taha, päris tore oled siis ju. :D ise omaks 406 vabalt, 02 vms aasta HDI. See jutt on ju täielikult lapsik, tunnista seda.

Lapsik voi mitte, see pole selle teema punkt. Igatahes avaldan oma arvamust samamoodi nagu me koik teised. Kes krt oled sina ,et tuled tilisema mu arvamuse yle. Yhele siga teisele kägu. Kuid kindel mis kindel, tasuta ei votaks yhtki prantslast. Kaasa arvatud kindlasti ka 607. Ainsaks erandiks bemmil on vana 6 seeria ja muidugi ka 8 seeria. Kuid need on juba klass omaette. Kui soovid katsetust teha ,siis lohista mulle maja ette yks 607 ja ma valan selle roomuga bensuga yle ja panen polema :rokib .

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 63  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis