Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 13:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 63  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Auto, mida sa endale kunagi ei ostaks.
PostitusPostitatud: 15.07.2010 22:19 

valhalla kirjutas:
Harri_K kirjutas:
valhalla kirjutas:
Juba pohimotteliselt ei ostaks BMW logoga yhtki soiduriista. Samuti Renault ja Peugeot logoga soidukeid. Noo laske voi maha aga ei ostaks. Tasuta ka ei votaks.

Hmm, peugeot 607 tasuta ei taha, päris tore oled siis ju. :D ise omaks 406 vabalt, 02 vms aasta HDI. See jutt on ju täielikult lapsik, tunnista seda.

Lapsik voi mitte, see pole selle teema punkt. Igatahes avaldan oma arvamust samamoodi nagu me koik teised. Kes krt oled sina ,et tuled tilisema mu arvamuse yle. Yhele siga teisele kägu. Kuid kindel mis kindel, tasuta ei votaks yhtki prantslast. Kaasa arvatud kindlasti ka 607. Ainsaks erandiks bemmil on vana 6 seeria ja muidugi ka 8 seeria. Kuid need on juba klass omaette. Kui soovid katsetust teha ,siis lohista mulle maja ette yks 607 ja ma valan selle roomuga bensuga yle ja panen polema :rokib .

Loodetavasti hyppad koos on lolli jutuga ennem sisse, kui tikku tõmbad :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2010 22:31 
Eliit
Kasutaja avatar

valhalla kirjutas:
Harri_K kirjutas:
valhalla kirjutas:
Juba pohimotteliselt ei ostaks BMW logoga yhtki soiduriista. Samuti Renault ja Peugeot logoga soidukeid. Noo laske voi maha aga ei ostaks. Tasuta ka ei votaks.

Hmm, peugeot 607 tasuta ei taha, päris tore oled siis ju. :D ise omaks 406 vabalt, 02 vms aasta HDI. See jutt on ju täielikult lapsik, tunnista seda.

Lapsik voi mitte, see pole selle teema punkt. Igatahes avaldan oma arvamust samamoodi nagu me koik teised. Kes krt oled sina ,et tuled tilisema mu arvamuse yle. Yhele siga teisele kägu. Kuid kindel mis kindel, tasuta ei votaks yhtki prantslast. Kaasa arvatud kindlasti ka 607. Ainsaks erandiks bemmil on vana 6 seeria ja muidugi ka 8 seeria. Kuid need on juba klass omaette. Kui soovid katsetust teha ,siis lohista mulle maja ette yks 607 ja ma valan selle roomuga bensuga yle ja panen polema :rokib .

Suht madalalaubaline suhtumine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2010 06:47 
Kasutaja avatar

Te eelarvamuste vaba reisserid, rääkige siis ära, mis oleks Õigustatud põhjus mingit autot mitte tahta.

Kui ei meeldi päritolumaa - PAHA
Ei meeldi välimus - PAHA
Ei meeldi mark - PAHA
Ei meeldi kallid varuosad - Ikka PAHA

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2010 09:13 

Ehk siis kes tahavad oma pesood müüa ning müüdud ei saa siis lohistage see valhalla maja ette ning naksti müüdud. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2010 12:19 
Kasutaja avatar

valhalla kirjutas:

päääris kõva mees tundud olevat.. fafaa, panen põlema panen põlema.. olen enam kui kindel, et sa võtaks tasuta iga (sõitva) auto vastu, isegi prantslase..
mõttetu kõvatamine :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2010 13:52 
Kasutaja avatar

Ei suuda praegu mingit kindlat automarki meelde tuletada, mida ma kindlalt ei ostaks, aga ei sooviks ma omada neid väikseid tundmatuid hiina junne ja kolmerattalisi autosid (nt. Reliant Robin :D).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2010 18:07 
Kasutaja avatar

shift kirjutas:
valhalla kirjutas:

päääris kõva mees tundud olevat.. fafaa, panen põlema panen põlema.. olen enam kui kindel, et sa võtaks tasuta iga (sõitva) auto vastu, isegi prantslase..

Noo aga tule ja too siis yks prantslane mulle siia maja ette. Mina käitun nagu lubasin ja polema ta läheb. Kovatad praegu sina. Ma jaan ootama, siis lubatud uut 607 mida suurima roomuga polema panna. Grillvorstid ka minu poolt. Lihtsalt on kogutud piisavalt palju halbu kogemusi antud riigi kolmikuga. Alustades peugeotiga ja lopetades eriti renaultiga. Ise liigun hetkel opeliga ja yhtki halba kommentaari ei saa oelda opeli kohta. Autoks siis vectra 2.0. dti. Aga igayhel on oigus oma arvamusele. Mis sest ,et minu arvamus siin palju turjasid punaseks teeb :rokib

Päikest teile ja ohutut liiklemist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2010 23:13 

valhalla kirjutas:
shift kirjutas:
valhalla kirjutas:

Noo aga tule ja too siis yks prantslane mulle siia maja ette. Mina käitun nagu lubasin ja polema ta läheb. Kovatad praegu sina. Ma jaan ootama, siis lubatud uut 607 mida suurima roomuga polema panna. Grillvorstid ka minu poolt. Lihtsalt on kogutud piisavalt palju halbu kogemusi antud riigi kolmikuga. Alustades peugeotiga ja lopetades eriti renaultiga. Ise liigun hetkel opeliga ja yhtki halba kommentaari ei saa oelda opeli kohta. Autoks siis vectra 2.0. dti. Aga igayhel on oigus oma arvamusele. Mis sest ,et minu arvamus siin palju turjasid punaseks teeb :rokib

Päikest teile ja ohutut liiklemist.

Oma madalaubalise tekstiga jätad sellise "käsitöölise" mulje, kahjuks...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2010 01:05 
Kasutaja avatar

Kõik need Prantsuse autode kiitjad on üldse kunagi ise mõnda omanud või lähitutvuskonnas omatud? Mõtlen just eriti selliseid 2000+, krss-il oli kindlasti miskit vanemat.
Mul on endal 206 olnud, probleeme õnneks isegi väga polnud, aga pärast ostjat leida suht lootusetu, ei taha ükski seda õnnetust kaela. Mul oli muidugi tolle aja tippmudel S16 ka, aga ikkagi.
Sõbral oli 2002 uuena ostetud Clio (2006 müüs ära), oli tol ajal Info-Autos ikka päris tihe külaline.
1) Mingid käivitamise probleemid olid talvel külmaga. Küll vahetati küünlaid ja tehti ma ei tea mida garantii ajal (siis oli 1 või 2a). Kohe peale garantii lõppu jäime Soomes suht-koht teepeale. Pool süütepooli suri maha. Remont äkki mingi 4-5k. 45000 läbisõidu juures oli mootoriruum paraja õlikihi all. Starteri ujutas korra niipalju üle õli, et enam ei läinud käima ka. IA seal midagi oma arust tegi, aga paremaks ei läinud, siis juba müüdi maha, ei teagi mis lõpuks sai. Mingi muu elektroonika jama oli seal ka. 3 korda sai selle autoga soomes puhkusel käidud ja iga kord oli mingi jama. Ükskord viskas soome jõudes diagnostika tule põlema, ei kasutanud peale seda väga. Saime tollipunktist läbi kodu suunal, kustus tuli ka kohe ära :). Juhi elektriaken oli 45000 läbisõidu juures juba täitsa läbi - üles/alla ei käinud. Ja eks neid üllatusi oli seal veel. See inimene vandus, et tema elusees ei osta enam Prantsuse autot, eriti meeldib talle uus Renault reklaam: "lubasid endale, et ei taha lapsi, ei osta mobiili, ei osta Renault - nüüd on aeg muutuda ... " - ehk Renault on ise ka aru saanud, mis rahvas nende toodangust arvab :).
Perekonnas on üks Scenic 2, vihmavee kanalid jooksevad sellel läbi salongi ja need ummistuvad ära. Selle peale jooksis vesi salongivendi pistikusse ja keeras seal moodulid tuksi. Ühesõnaga esinduse pakkumine oli ligi 30000. Hetkel sai ise sinna miskit leiutatud, et vent vähemalt olemas oleks. Samas asja olen mujalt ka kuulnud sama ajastu Renaulte kohta, hullemal juhul on vesi kuskil kaitseplokis lõpetanud.
Töökaaslasel on Scenic 3. Aasta tagasi ikka kiusasin teda, et kuidas Renault on. Oli väga rahul, täna vannub et tema enam Prantslast ei osta :). 1) Seisupidur on puhtalt elektroonika, see on omadega õhtul, jääb peale. Uus on kogu süsteemi vahetus hinnaga 17000 + töö. 2) Armatuur ütles üles, uue hind 19000. Need mõlemad asjad on ta hetkel üldse lahti ühendanud. Täna hommikul auto ei käivitunud, aku tühi. Eks eilne vihm tegi kuskil oma töö. Nüüd hoiab põialt, et "kuivamisega" asi laheneb. Eks millalgi kuulen, mis sellest sai.
Kunagi 2000 alguse poole oli üks Peugeot Partner, mis äkki maksimum 5-10000 sõitnud oli. Igatahes mingid ajud surid seal maha ja auto enam ei käivitunud. Seisis kommestis 3-4 kuud vist. Ehk siis mis kasu on tutikast autost, kui tööd sellega teha ei saa. Lõpuks ikka Kommest oli nõus asendusauto andma, aga see oli bensukas öko diisli asemel.
Tuttava tuttav on Citröeni tööl remondi poole peal, ütlevad et see on auto mida vaenlasele ka ei soovitaks.
Võimalik, et minu tutvusringkonda on just sellised sattunud, aga millegipärast kõik jagelevad mingite jamadega pidevalt.

Ühele Meganile olen samuti ehitanud salongi vendi eraldi maksimumkiirusel käima, samuti süsteem maha surnud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2010 10:10 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Oma madalaubalise tekstiga jätad sellise "käsitöölise" mulje, kahjuks...

Mul on sydamest kahju, kuid sa jätad oma jutuga hoopis idiootliku vaeselapse mulje mulle. Mis teha ehk aeg haavad parandab :D

Nagu on näha pole ,ma ainuke kes on näinud vatti ja valu prantsuse toodanguga.

Aga nagu oeldud sooviks omaltpoolt sel kaunil nadalavahetusel koigile ohutut liiklemist. Kaasa arvatud ka prantsuse toodanguka liiklejaile.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2010 10:24 
Kasutaja avatar

Hommikul meenus veel üks:
Peugeot 307 ka salongist uuena kohe algusaegadel. Väga kiirelt lõi välja teada tuntud suunatule kangi viga, aga kuna neid oli ka teistel, siis vist oli laoseis 0. Jama oli aga selles, et see auto oli töövahend, kus suund pidi 100% töötama, liiklushuligaanina oleks muidugi niisama ka läbi ajanud mõne nädala.
Samal autol oli ka mingi aju probleem, aga sama teema, et kuna töövahend, siis seismajäämini tähendas suurt jama. Seda aju aeti ka Kommestis tutvuse kaudu taga, et võimalikult kiirelt siia saaks.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2010 11:56 

Mõned kogemused siis prantsuse"pirukatega". Minu tutikal (u.5000km sõitnud) Berlingol läks istmesoendus lambist lühisesse(ei olnud hetkel isegi sisse lülitatud) ja sulatas läbi istme porolooni ja riide augu ka minu pükstesse sõidu ajal (ehmatus oli suur, aga sain kuidagi teeäärde seisma ja lõppes asi õnneks ilma avariita). Paarimehe Berlingol u.2000km pealt mootorituli põlema, jõud kadunud jne.Esinduses hoolduses pandi uus "soft" kuna eelmine oli vana olnud :? . Sõita sai jälle nädala ja sama kamm uuesti. Siis vahetati juba midagi ära ja see viga enam ei kordunud.Mõlemal Berlingol lendasid lombist läbi sõites minema esimesed porilapakad, võttes kaasa ka esitiiva iluliistud ja rebides lahti logaritüüblid(see vist ka suht tüüpviga). Sõbral tutikal Partneril(alla 5000km) pudenes käiguhoovastik laiali. See sai korda, siis mõni aeg hiljem jooksis paagitäis bensiini maha, kuna midagi kusagil andis järele. Kõrvalistuja uksenupp oli tehasest tulnuna nii viltu, et jebis keskluku tööd. Kõik need asjad läksid loomulikult garantii alla, aga uute autode puhul ei ootaks algfaasis selliseid probleeme.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2010 21:25 
Kasutaja avatar

Igal margil on oma "must lammas"..
Sõita on tore nende pesunottide ja renoo'de ja Sitröön'idega, kuniks asi töötab...
Berlingo on siiani ainuke auto, mis pole tujutsenud ning uuena ta äiapapa tallinnast ära tõi ja siiani, ka peale metsas rühmamisi, töötab eduliselt. Tagasild saab kord aastas määret ja ainult kalla ja talla. Nüüd kadusid ära tagurdustuled..
Töö juures käib ka mõni prantslane, siis töökäsu peal on müstiline kirjeldus - tagasild kägiseb, leia viga.. kokkuvõttes saab sinna töökäsu peale veel terve romaani vigu kribada..
Aga eks ole ka japse ja sakslasi müstiliste vigadega, kuigi jah, siiani ei ole kuulda, et Opelid suunatule üledoosi all kannataks, või et BMW ülelaadimise tõttu ise sõiduajal restarte teeb :)

Et päris OT poleks, siis "auto, mida ma endale ei ostaks"-nimekirja saan lisada nüüd ka selle Ufo-Civicu.
Ei, ärge saage valesti aru, tegelikult auto oma hinda väärt ja sõiduomadused on tasemel, kuid mugavus on rahuldav.. Mind need peaaegu-sport-aga-mitte-päriselt-istmed ei imponeeri. Pidin sellega nüüd üle ööpäeva ringi vurama ja kuigi auto on kuulekas, püsib teel, siis endale mugavat asendit ei leia, rahvas tunneb end kitsalt ning pakiruum on suhtkoht olematu. Lisaks suutis see auto mul seljavalu tagasi tuua oma puuvankri vedrustusega..
Tea jällegi, kas lööb minus välja mingi foobia või lihtsalt ei saagi olla enam väikeses autos.. Mõningate varuosade hinnad panid ka ahhetama ning vähemalt eraisikuna seda autot pidada ei tahaks.
Olen juba kord sellne, et valides autot, vaatan ka igaks juhuks muid aspekte, et näiteks pealtnäha edevat ja odavat autot ostes pärast pettuma ei peaks.. Nagu mul tuttav ostis omale igapäevasõidukiks Chrysler PT Cruiseri.. See auto on nüüd selle viimase 3 kuu jooksul rohkem seisnud, kui sõitnud, kuna erinevad hooldused on tegemata jäetud ja kallid varuosad tuleb tal nüüd ise asendada.. :rokib Mugav on, ta raibe, küll, kuid mootor ja veermik lagunevad suht kiirelt. Tema muidugi võttis veel kõige lahjema variandi ka, lisaks siis mõttetult suur küttekulu takkaotsa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2010 12:24 
Kasutaja avatar

Mul läks just ostetud autol tagarattalaager kotti ja on muidgi vigu :(:(

Ahjaa ls: on umbes 400 000 :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2010 12:29 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
kah prantslastest: 0-16000 km pesukott 307 - esimesel nädalal kukkus alt juhiistme põhi. läbitud kilomeetrite jooksul vahetati kolm paari tagaamorte, lõpuks meister mainis, et see ongi selline tagasild. kaks kojameeste juhtmoodulit vahetusse. salongivendi juhtmoodul vahetusse. pluss lugematu arv kordi jebla erinevate vidinatega mis kord töötasid, kord mitte.

samas on mul 2001 aasta Espace JE 1,9 vanakooli diisel ja pole ma oma elus muretumat liiklusvahendit kohanud. kodumaistel teedeks nimetatavatel auguäärtel läbitud 112000 km jooksul on veermikupulkadest vahetust vajanud stabikakondid ja üks rooliots (need siis peale ostmist, kui oli belgias 145000 sõitnud, seal olid vahetatud esimesed kettad ja kõik klotsid). vahetanud olen ka esimesed kettad ning kõik klotsid. ühe veovõlliotsa ka, kuna kaitsekumm oli surnud. ahjaa rehve on samuti tulnud vahetada - kuluvad miskipärast sõites.

loomulikult ei saa ülalmainitud espace võtta näitena konnaõgijate autotööstuse üldisest heast kvaliteedist, tegemist siiski matra poolt toodetud jupstükiga ja järgmine rehunaldi poolt toodetu on juba ehe saast. pigem iseloomustab üldist kvaliteeti ikkagi sõna pask.

hetkel olen mõned kuud kasutanud ka sellist ulmetehnikat nagu 1997 sidrun xantia 2,0 ja tomat. hämmastavalt vaikne ja mugav ning eeskujulikult kole käkk. 0 probleemi. hüdropneumaatiline aktiivvedrustus toimib, kui unenägu.

aga varasema mõttega, et 607 võib põlema panna olen täiesti nõus

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... _missing=1
Auto hea küll aga lahti tahate ikka saada

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 63  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis