Mina läksin mingi aastal 2005 Sõpruse Kommestiga nii tülli, et paluti enam tagasi mitte tulla. Teema oli sellest, et mingi hetk ehitasin endale D2S pirnidest H7 xenonid. Ehk siis liimisin EPO liimiga H7 välimise rõnga sinna külge. Sellel ajal polnud veel nn afteremarket asju saada ja isegi kasutad komplekt maksis mingi 4-5000 ringi. Siis sai mingi hetk tuled ka paika timmitud, aga mingi aeg uuesti vasak tuli maha võetud. 206 S16-l lihtsalt ei saanud muidu pirnidele ligi kui tuli oli vaja maha keerata. Siis saigi sinna mindud ja palutud vasak tuli paremaga ühele kõrgusele keerata (võimalik et olid küll õigest asendist natuke väljas, aga tellimus oli nii). Tagasi saades õhtul avastasin, et mõlemad on hoopis kuhugile suvalisse asendisse keeratud. Mõtlesin, et mis siis ikka, muretsesin vajaliku vahendi (mingi hästi pikk kuuskant oli keeramiseks) ja hakkasin ise paika kruttima, aga võta näpust. Regullaatorid enam ei toiminud, esimene kord kui ise timmisin oli ok, ja Kommest ju ometi suutis neid ka peale seda keerata. Viisin siis järgmine päev tagasi, et tehku nii nagu tellitud oli ja parandagu regullaatorid ka ära. Natukese aja pärast tuli töödejuhataja jutuga, et a la mingid kinnitused on katki ja olid enne ka. Palusin siis mind kohale viia ja näidata neid. Siis hetke pärast tuldi uue jutuga, et üks pirn oli valet pidi sees ja nad parandasid ära. Seejärel palusin tungivalt see spetsialist siia tuua ja las ütleb mulle seda otse näkku, sest ma ise olin ju need liiminud ja teadsin et on õieti + epo liim pidi kuivama 24h, neil oli mingi imeliik järelikult. MA muidugi ei kujuta ette, kuidas nad üldse selle sealt lahti oleks saanud, sest kivistub ju päris tugevaks. Igatahes nn spetsialisti nad otsima läksid, aga letti see tulla ei julgenud. Nii vaidlesime veel töödejuhatajaga seal oma pool tundi. Ma ei hakka muidugi kommenteerima kuidas samal ajal kõrvallauas üks naine "üle lasti". Arve oli 32000, osa juppe oli veel tulemas ja tööde sees oli ka ühe kõlari vahetus. Selle peale naine küsis, aga mis sellel viga oli. Vastus oli, et ragises

.
Ühesõnaga lõpuks sai mul kõrini ja ütlesin miskit stiilis (otse): "Ma võin ju ajakirjandusse ka minna ja teile natuke sixxa keerata". Selle peale ulatati võtmed ja öeldi, et arvet pole vaja tasuda aga siia te tagasi oodatud ei ole.