Ise pole eriti müügi ja vahetuste fänn... ma enamasti lihtsalt kiindun autosse nii, et ei taha kuidagi loobuda enam.
Esimene auto oli moskvits 408 mis sai naabrimehelt ostetud 300 eegiga ilma mootori,sisu ja dokumentideta. Kere ka oli läbi. Aga olin noor ja tahtsin autot kangesti(mingi 9-10a olin siis vist

) See sai see aasta vanaraua kokkuostjale maha müüdud 1025 eegi eest niiet kasum missugune.
Teine auto lada 2101, sain tasuta ja on siiamaani alles(mingi 7a vist juba).
Kolmas auto bmw 316i e30, ostsin 2500 eest, sõitsin mingi pool aastat(vahetasin selle ajaga radika, veepumba, juhiistme, radika jahutusventika ja mootorile sai tehtud läbipesu vanast õlist ja uus õli sisse koos uue filtriga) ja maha müüdud samuti 2500 eest, niiet jällegi kahjum.
Siis järgmine lada 2101, 5.5k eest ostsin, sõitsin paar aastat, sai veel arendatud ja ehitatud ja täitsa tänavalegaalne pill ka veel, aga kere oli tal läbi ning sellega kadus ka motivatsioon ehitamiseks ja käest ära ta läkski, ja lõpuks müüsin kursavennale ca 1400 eest maha(ilma sisu ja uste/luukideta). Jälle kahjum. Jubedalt lausa

Neljandana on praegu volvo 440 mis 2005 kevadel ema endale ostis 12k eest, sõitis vist mingi 3 aastat, siis sain endale ja praeguseks sinna miski 10-15k sisse ladunud alates 2009 kevadest ja laon veelgi. Suuremad tööd tehtud saavad(kere väljastpoolt ja VÕIBOLLA ka mootoriga teen midagi) siis sõidan niikaua kui vaja on ja kannatab ja siis jätan kas seisma või lihtsalt hobikaks. Praegu on suht igapäevakasutuses

Müüa pole mõtet kuna väärtust on tal parimal juhul kuni 10k ja selle eest nagunii midagi uut ei saa. Pealegi meeldib see auto mulle liigselt et seda müüa

Teema on huvitav kuna ma kunagi pole mõistnud miks tublid inimesed ostavad auto, näevad ilgelt vaeva ja laovad hulle summasid alla ja siis lihtsalt müüvad selle ära väikse summa eest kuna "raha vaja". Seda enam et enamasti on tegemist mingite kuni 20k maksvate pillidega, olgem ausad, selle raha eest saab max kuni paari kuu võlad ja asjad ära maksta ja siis on jällegi masu käes.. ma pigem hoian masina enda käes ja las ta seisab niikaua kui jälle raha on et tegelda