Vaatasin et lugejate autode teemas sellist autot veel ei ole- tuleb ära teha!
Chrysler Stratus LX 2,5 V6 118kw 1995a
El aknad, kont, püsikiiruse hoidja, ATM kast, kärukonks, kaltsusisu - hetkel muud nagu meelde ei tulegi

Auto minu käes olnud aprillist alates, selle ajaga läbi sõitnud u 10K km.
Viimasel ajal on kuidagi harjumuseks saanud peale tankimist odomeetri näit ja tangitud kütuse kogus kirja panna, arvutuslikult on keskmine kütusekulu üllatavalt väike- praeguse seisuga 7,2 ltr/100km.
Esimesel päeval kui auto minu käes oli, sain kohe halva üllatuse. Sõidust tulles avastasin, et auto külg ja tagastange õlised. Auto uuesti käima et kanali peale asja uurima minna- ükski käik sisse ei lähe... Käimarist oli enamus õli välja lennanud. Uus õli sisse, sain kanali peale viga otsima: käigukasti õlitustoru oli lihtsalt katki hõõrdunud, sealt see õli tuligi. Parandatud, filter vahetatud ja kõik jälle ok.
Esiklaasis oli läbiv mõra, nüüdseks uus klaas ees.
Praegune põhimure- stereo, kesklukk, el peeglid ja salongi valgustus ei tööta. Kadusid lihtsalt sõidu pealt ära. Kaitsmed-releed terved, süüteluku põhi vahetatud, kasu ei miskit. Üks autoelektrik soovitas juhtmestiku üle kontrollida, nendel autodel pidavat juhtmestik suht mäda olema ja lihtsalt kõdunevad ära.
Armatuur välja ja mööda kaableid ronima. Tõesti, kõdunenud kaableid leidsin, vahetasin ja parandasin, viga endiselt alles. Ei tea, kas jäi mõni kaabel veel kahe silma vahele või viga kusagil mujal. Kõige hullem oli juhi ukse hingede juures selles kummilutis, seal oli ikka tõsine põleng olnud.

Auto plussid:
Minu jaoks piisavalt ruumi
Mugav sõiduasend
Minu jaoks piisavalt võimekas
Üllatavalt hea orig stereo (korraliku maki otsas muidugi)
Iga teine-kolmas auto linnas pole stratus
Laguneb oluliselt vähem kui mu senised autod
Auto miinused:
Varuosade hinnad suht ulme
Kvaliteet jätab kohati soovida (auto pesemisel kukuvad ntx uste küljest chrysler tähed ära, kohatised logisemised ja kolisemised)
Haagise lubatud suurim mass 450kg
Puudub esimene käetugi
Ülimalt si%#d esituled. Enne sügist tahan tuled ära poleerida, ehk on natukenegi kasu.