Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 23:31

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 596 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 40  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: BMW 525TD 93a McRicco
PostitusPostitatud: 16.01.2009 00:04 
Kasutaja avatar

:lol :lol :lol :lol
Mul läksid naisel praegu silmad suureks :shock: :shock:
8) 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2009 00:07 
Kasutaja avatar

McRicco kirjutas:
:lol :lol :lol :lol
Mul läksid naisel praegu silmad suureks :shock: :shock:
8) 8)

Ega ma`s paha pärast :)

Lihtsalt vaatasime kuidas fooritagant süstisid, mõtlesin peaks kõrvale sõitma, tsekkima, kes see Märtin roolis on. Paremalt vaadates jäi esimesena naisterahvas silma, ja siis juba auto üleüldse :)

Btw. Euro numbreid ei taha panna, kuidagi "rääbakas" nägi välja numbrimärk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2009 00:22 
Kasutaja avatar

r0ma kirjutas:
Lihtsalt vaatasime kuidas fooritagant süstisid, mõtlesin peaks kõrvale sõitma, tsekkima, kes see Märtin roolis on.
mis seal süstida, mul penskari masuudipress 85kw :D :D
Tsiteeri:
numbrimärgid suht uued, suve lõpus vahetasin mõlemad välja :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2009 00:30 
Kasutaja avatar

McRicco kirjutas:
r0ma kirjutas:
Lihtsalt vaatasime kuidas fooritagant süstisid, mõtlesin peaks kõrvale sõitma, tsekkima, kes see Märtin roolis on.
mis seal süstida, mul penskari masuudipress 85kw :D :D
Tsiteeri:
numbrimärgid suht uued, suve lõpus vahetasin mõlemad välja :lol

Vbla sellepärast tundusidki kuidagi "teistsugused" need numbrid, lihtsalt olid uued :D

Ehk teinekord proovime foori taha ka kõrvuti saada, Transporteril peaks ka sinnakanti neid kW olema :D aint kaalu tsut-tsut rohkem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2009 00:40 
Kasutaja avatar

no ma pole muidu suurem asi foorikiirendaja, mu meelest vist keegi mul kukkus nina all minu ajast "surema" rooli taga ja sellisel juhul ma üritan endale võimalusel vaba trajektoori saada, et saaks omas tempos kulgeda :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2009 19:07 

McRicco kirjutas:
mu meelest vist keegi mul kukkus nina all minu ajast "surema" rooli taga ja sellisel juhul ma üritan endale võimalusel vaba trajektoori saada, et saaks omas tempos kulgeda :)

Toetasin pea käele, lugesin 3-4x läbi, mõtlesin, ning siis Vist hammustasin läbi..
öelda tahtsid, et keegi jäi sinu ette venima ning kimasid mööda?

:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2009 19:16 
Kasutaja avatar

no täpselt :)
sorry onju, mul vahel õnnestub keskmisest veidi keerulisemalt ennast väljendada :lol :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2009 00:33 
Kasutaja avatar

salong näeb küll päris väsinud välja, aga välimuselt on liikur igati eeskujulik :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2009 16:33 
Kasutaja avatar

esimesed istmed pole jah näinud nahahooldust väga ammu, see lõbu kipub eelmis(t)e omanike laiskuse pärast mul veel kalliks minema..peale hooldust tuleb eesmised lasta ära remontida vedela nahaga..tagaiste on suht OK

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2009 02:35 
Kasutaja avatar

Niisiis...järjekordselt midagi korras
kolmapäev oli autole südantkosutav, plaan oli leida ravi juhipoolsele ukselukule ja kõrvalistujapeeglile.
Ukseluku probleem ulatub kolme aasta taha, kus auto langes luku osas vandalismi ohvriks nädal peale ostu...läksid luba küsimata jalutama mp3-maki tagune ja pinu mp3 plaate...keskkonsoolist Vichy pudeli alt ei osatud õnne(tuse)ks paneeli otsida...maki nimi oli miski Tevion, edu paneeli leidmisel varastele, paneel vedeleb siiani sahtlis :D :D ...aga see selleks
pilt oli järgmine mul peale vargust hommikul:
Pilt

ja selline ligikaudu oli ta järgmised kolm aastat...kuni selle nädala kolmapäevani
Ühesõnaga, plaan oli sellest lukust midagi saada..tal töö oli tuttav, miski doonorjubin oli lingi näol ka olemas, töö võis alata...
Link tuli õnneks lihtsalt maha, vargad olid omal ajal seda üsna vihaga väänanud, lausa alumiiniumkonstruktsiooni pooleks (see selgitas mulle miks link välimise katte pihta kippus kinni kiiluma..)
Pilt

Uks ise oli suht rääbakas peale luku mahavõtmist :mrgreen:
Pilt

Abiks tuli doonorlingisüsteem....lukusisu polnud palju parem, katte puudumisest tingituna igast sodi täis ja muugid suht ära retsitud...põmst pudenes laiali kui lahti võtsime
Pilt
Pilt

Sai siis ükshaaval välja kougitud muugid ja järjekord kindlaks tehtud....olid olemas eelmisest lukust mõningased muugivarud...lõppkokkuvõttes pole sel komplekteerimisel miskisugust kunsti, muugid on nummerdatud muide kõik...Tööpilt kah :)
Pilt

Kogu see asi sai peale mõningast sobitamist-viilimist kokku ja< pilt oli ilus :cool: :cool:
Pilt
Pilt

Kõik toimib nüüd nagu valatud, positiivne nähtus on ka avastatud toimiv comfort süsteem, vaja vaid lasta see signaga ühendada ja asi viis :)

Punkt 2 - kundepoolne peegel
Elekter pole seal toiminud ostust saadik..niipalju suvel veendusin, et mootor on toimiv (sai juhi pool katsetatud)...egas midagi, sai siis sealt polster ja kattematt maha katkutud, järgnev pilt oli esmapilgul hämmastav...
Pilt

Lühidalt, kes veel ei jaganud siis mu autol on kaks juhiust :mrgreen: :mrgreen: ...mõni aeg enne selle masina omandamist sõideti eelmise omaniku Iirimaa reisi ajal seal selle auto kundepoolne külg maha...summas miski 27K, Iiris tehti korda ka...kuna seal teistpidine liiklus siis jäi suht loogiliselt eelkõige remontijale näppu just sedapidine varuosa, ehk siis juhiuks...äratundmisrõõm oli just peeglite reguleerimispuldi pistiku näol :P...eelmisel pildil on näha ka ühendamata peegli juhtmed klaasi alt pleki august tolknemas ehk siis põhjus, miks see ei old toimiv. Peale mõningast skeemi uurimist, ühe kaitsme läbikõrvetamist ja niisama katsetamist hakkas peegel toimima :mrgreen: ühendused juhtmete vahel on tinutatud ja isoleeritud termorüüžidega:
Pilt

Väike seik ka sinnajuurde.
Nimelt said kõik jupstükid kokku ja isoleeritud, ka läbi augu ukse sisse topitud, igaks juhuks proovisin uuesti peegli toimimist...ja mitte kriuksugi :mrgreen: üldiselt oli see naljakoht tol momendil, peale hingamise taastumist uurisime et mismõttes!...tuli välja et ühe juhtme pistikusse ühendus oli jama ja läbi ukse plekiaugu tagasi toppides andis see järele ja pääses lahti...väike traat-pael-nael ning tinutus ja hea oli seegi :)...siiani toimib nagu muiste
Lisaks on Auto Intenationalist tellitud soojendusega juhipoolne peegliklaas (kõrval juba on klemmidega klaas) ja kahe klemmi alt peegli mootorist tuleb vedada ühendused klemmidesse, saab peegliklaasid ka soojaks :)...sellest aga edaspidi.

Kogu töö eest suured tänud iaanek-ule EBK-st, kelle laialdased teadmised-oskused olid suuresti järjekordselt abiks ja tulemus sai suurepärane :mrgreen: :mrgreen:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2009 22:29 
Kasutaja avatar

nostalgiaminut :)

Euroopaturneel kuskil 4.4.05
Pilt siin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2009 01:55 
Kasutaja avatar

niisiis üle mitme aja üks väga imelik seik..
Sõitsin siis õhtul Paldiski mnt-d pidi Õismäe suunas kesklinnast kui minu taga hakkas pihta mingi "seiklus". miski tüüp X-type Jaguariga vilgutas tulesid, tõmbas kõrvalritta ja vehkis käsa et tõmmaku tee äärde või miskit...esiti ei teind väljagi, iga suvalise jorsi viibutuse peale kinni ei pea...mõtlesin veel läbi et krt ei teind liikluses lollusi ka et oleks kellelegi liiklusohtlikku olukorda tekitanud või midagi sellist...tsirkus kestis edasi kuni Nurmenukuni, seal viskas närv püsti ja keerasin 1-2-3 tanklasse et saada teada milles on probleem siis.
Autost astus välja umbes minuvanune muhedas meeleolus slaavi tüüp kes kukkus seletama et krt tema oli kunagi(tema jutu järgi ca 5 aastat tagasi) selle auto omanik olnud ja jube chill oli seda jälle märgata :uhoh ....mulle nagu koitis kohe et inimene kellelt ostsin mainis et tõi selle ise Saksast omal ajal...seletas seal seda ja teist...küsisin et kas siis numbrijärgi tundsid ära, tema vastas et number polevat tähtis, seda saab vahetada, auto ise oli see mille ära tundis...ühesõnaga, minu jaoks haises jutt pullikaka järele...lõpuks tahtis et ostab ära, pakkus summasid väga imelikke...algul 80K, siis 100K, 150K...kindlasti mõtleb mõni et krt loll olid et ei nõustunud :mrgreen: :mrgreen: ...lihtsalt oli lugu liialt kahtlane ja ma keeldusin, vabandades et pean naise sõbranna koju viima ja aega on vähe...tanklast lahkusime "viisakalt"...igaks juhuks märkisin üles auto numbri, ehk läeb vaja...juhi tunneksin nägupidi niigi ära
Oma sisetunde kinnituseks meilisin auto eelmisele omanikule ja tema kinnitas et tõi 2004 suve lõpus auto Frankfurdist Maini ääres...seega ma teine omanik Eestis ikkagi..
KAhtlased ajad, tuleb hakata jälgima ebausaldavalt igast persoone

Mõtteainet oli igataheks pooleks õhtuks..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2009 17:06 
Kasutaja avatar

ehk soovis autost rohkem teada saada/uurida. Et hiljem tead küll mida teha :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2009 17:29 
Kasutaja avatar

Hendri kirjutas:
Aga kui boika oleks 100 000 kohalikku lauale ladunud, siis ka poleks andnud? :P

Ausalt öelda siis poleks mõelnud :D ...see oleks liiga hea diil...loobuda oleks olnud kahju aga selle raha eest oleks 2 sellist saanud teha :lol :lol ...igatahes olin loll ja ei müünud 8) 8)

Võtsin ka lisaturvameetmed kasutusele, lihtne see auto kallal näppimine olema ei saa....ära samas ei taha ka sõnuda..

Kevadel ei julge velgigi enam alla panna :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2009 20:40 
Kasutaja avatar

Niisiis...
Hommik nagu iga teinegi, omal kellaajal kodunt välja liiklusesse...Retke-Tammsaare-Nõmme tee ristil poeb minu ritta eelmise aasta VW Sharan..hommikuse alguses tundunud suht hõre liiklus paistab Espaki juures ikkagi kaugelt veidi petlikuna, rivi on tekkinud veepuhastusjaama ülekäigu foori tõttu. Eesolijad hakkavad hoogu maha võtma, nendega sünkroonis ka mina..silmanurgast näen lähenevaid siniseid ksenoonlaternaid suht kiiresti lähenevat tahavaatepeeglis..mingi maastur...saab pidama või ei ?..hetk hiljem pilk ette kus eesolev Sharan pidurdab lõpu väga järsult...pedaal põhja kuid ABS on see tillernips mis viimased paar-kolm meetrit mulle keskmist sõrme näitab...naelakriginal ja kiirusega 10-15 kmh "toetun" VW tagaotsale...
Autost väljudes panin tähele et Land Cruiser va urood oli keeranud minu kõrvale kahe sõidusuuna vahelisele alale, nina umbes minu auto B-piilariga kohakuti...seda poleks selga küll tahtnud :roll: Sharani omanik vene rahvusest minuvanune mees on rahulik kuju, hindas kahjusid ja arvas et hästi läks...vahetasime telefoninumbreid ja leppisime kokku et peale tööd kindlustusse.
IF-is käisime ära koos, suht rahulik ja kohati isegi muhe õhkkond...imestasin ise ka, et shokk kui selline nii kergelt üle läks, pole siiani oma ligi 12-aastase ametliku staazi juures ühtegi liiklusõnnetust tekitanud :roll:
Volkaril tundus olema läbi 1 või 2 parkimisandurit ja stangenahk oli veidi liiga vabalt muidu plastik täiesti terve esmapilgul, kinnitused tundusid sikutamistesti tulemusena terved. Matsu võttis vastu eemaldatud kärukonksu kronstein.
See kronsa tekitas minu masina juures visuaalselt isegi rohkem viga kui kannatajapoole autol paistis :mrgreen:

Esmapilgul tundus asi hullem kui hiljem peale tööd lähemalt silmitsesin. Sündmuskohal vedeles autode vahel asfaldil palju stangedest pudenenud pinnasejama, ehmatus omajagu ka suur, arvasin et suht pees on.
pildikraam väidab aga suht vastupidist...
Pilt

Stange tõusis veidi eest, vajutades sisse lohu neeruplekki, samas lendasid pilbasteks neeruplastikud
Pilt

Tabasin siis N tähe alla ilusti, pilbasteks numbrialus...number ise kõver ja lõhki, numbrialusest stange plastikust midagi veel ei tea..stange tundub tsipa seespool ja ülevalpool olevat, tiivapoolsed nurgad irvitavad rohkem, arvatavasti peakronsteinid kõverad
Pilt

Ka neeruplekk läheb tulevikus vist vahetusse, nurgakinnitus tundub mitte toimivat rohkem
Pilt

Numbri tõmbasin kiirelt nurgast kinni et teele ei jää kuskile vedelema, enam-vähem on ka näha kui kõver number nurgast on, tegelt tüki maad ma tõmmasin näpuga sirgemaks juba enne pildistamist...
Pilt

Täpsemad kahjud selguvad stange eemaldamisel...kunagi...tulevikus :? :?

Sedasi siis..
jooma ajab...rsk :evil:

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 596 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 40  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis