Fallos kirjutas:
kaabakaz, sellise jutuga sa jätad madalalaubalise tatika mulje nii, et jäta see erutus omale.

Kui sa ka päriselt USAs pesitsed ja niisama ei kõvata siis proovi erinevaid USA masinaid küll siis saad aru miks USA autode mugavus parem kui välismaa kraami omadest.
ma olen piisavalt usakaid müünud ja sõitnud nendega, mitte 100m loomulikult, isegi Fleetwoodil oli kunstnahk ustel ja istmete külgedel. Olen ka selle teemal rääginud päris objektiivsega inimesega, kellel neid Broughameid mittu tükki, ja neid kasutatakse klippides, reklaamide fimimisel jne.. inimene pole Eestist päris. Pluss olen sõitnud Lincoln Continental MkVIII, pehme küll, minek hea, aga proovi kurvi sõita.. pole kurvi jaoks..
Ford Mustang 2005 aasta, olen seda kasutanud ca 1 kuu.. Hääled mahlased, tüdrukutele meeldib, kuid 4.0 Cologne ainult 150kW kopikatega, minekud pole (sellise töömahu kohta), bensu võttis üllatavalt vähe küll, aga seest plastik mida ei leia isegi Hiina mashinas (ainuke plussiks, et ei haise nagu hiina plastmass

)
Minu jaoks usa autod on kõik suured usakad mida toodeti kuni mid of 70's

Mul endal oli ka mittu usakat - Dodge Ram 5.9 Magnum, ja 2 GMC Safari 4.3 Vortec, üks 155kW (W-series mootoriga), ja 143kW facelift mudel.. Et mingi kujutus autodest mul on.. Btw.. praktiliselt uued usa bussid (Chevrolet Expresse, GMC Savanna) nagisevad ja kolisevad seest

präegu vaatasin, et käest läbinud 27 Chevy bussi, ja 7 GMC-d, pluss 2 Dodge Ram Van-i .. suht väike kogemus küll, aga ikkagi