woozh kirjutas:
Mõtlesin, et kas mingit reaalset vahet kah on, kui poolsündiga v.a hinnavahe
mingi vahe ikka on, kui oleks mul nt sama palju sõitnud mootor, siis ma kasutaks Valvoline MaxLife-i, aga kuna suht värske mootor, siis ka hea õli sisse. Paremade määrdeainedega..
Wabrik kirjutas:
mis see jaguar asjasse puutub? Aga ei kurat pean oma sõnu sööma, jõle igav on see teema ikka. Pane ikka mingeid madaldusi, ksenoone vms, siis hea lugeda ja commentaarida.
Kle, usud või mitte mul täitsa savi mida sa mõtled selle teema kohta, õnneks ma sinust üldse ei mõtle, jama selles, et ta ajad OT minu teemas, kui oled pime, siis alguses oli kirjas, et teema on rohkem enda jaoks, siia märgin, palju millal ja mida raiskasin auto peale.
Või oled oma elu peale vihane, mida ma sulle isiklikult tegin, et toppid oma nina sinna kuhu sind ei pea puuduma üldse. Mul on sittaks autosi olnud: 6 jaguari, bemarid, maserati, mersud, mitsubishid, opel, gmc, dodge, datsun, vaz jne-jne.. mina oma teemas võin mainida ja võrelda präegu oleva panni üks kõik mis autoga mis mul olid enne, ja see sind ei pea kottima absoluutselt! Mine anoneeri edasi, loodan varsti kooli aeg tagasi, ja sinu analoogsed jobud tööajal hakkavad koolis käima