Wabrik kirjutas:
ingognito kirjutas:
Äkki leidsid uue masina selle aja sees juba. Ja siis ei viitsitud enam kõneaega raisata või telefoni akut.
mis vahet seal on. Kui nad ise nii suure hurraga huvi tunnevad, lubavad helistada ja ma veel ekstra palun, et andke teada, siis võiks ju anda teada. Kõneaega ja akut raisata....me ei ela aastas 1992, kus akud kestavad 20minutit ja kõneminut on 7EEK.
Rahu, küll näev veel sellised kui tulevikus autosid müüd. Mul ka käis terve perekond kunagi perepojale autot vaatamas. Ukse peal vist oli mingi mõlk, tehnika ok jne. Algul vaatasid paps ja poeg, kõik nagu sobis. Siis jõudis "mutt" ka poest välja. Noh muidugi seal hakkas juba väike hala, et noh ikka nii ja naa välimus. Siiski lõpuks jäi jutt, et võtavad ära ja hommikul helistavad, et millal saaks ARK-s ära käia. Võid 3x arvata, kas see oli viimane kontakt. Eks Mutt pani kodus ikkagi lõpuks sõna maksma.
Selliseid, kes lubavad a la teisest Eesti otsast sõitma hakata ja on kindlad võtjad ma ei jõua isegi kokku lugeda enam.
Ozzu sa kasuta ikka normaalseid numbreid, su tekstist algul saanud midagi aru. Nagu oleks Tartust kell 9 hommikul sõitma hakatud ja järsku poole teksti pealt läheb asi 23 peale üle.