Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 21:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 252 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Chevy Blazer 4.3 V6 98'a Harry_R
PostitusPostitatud: 28.08.2010 21:14 
Moderator
Kasutaja avatar

Mõtlesin, et kas on ikka sinu auto. Mis kell te Jannsenist mööda uhasite? Kuna ise haihe ja voodis pikali enamuse ajast, siis ei sattund peale, aga kui telekast nägin, et te vabakal olete, siis tõttasin aknale. Ei miskit.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.08.2010 21:41 

19.00 ja törts peale hakkasime liikuma Laagri Maksist. Rotermanni sõit võttis üle tunni. :D Aga lahe kruiis oli - kummisuitsu oli palju. Pean endale ka ikka "kruiisirehvid" ostma, sest kihk põletada oli suur, aga olemasolevaid ei raatsi lamedaks lasta.
Edit: Sven, kruiis oli eile, täna oli telekas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.08.2010 22:25 
Kasutaja avatar

Harry_R kirjutas:
Hea on see, et igav ei ole, aga kui nii edasi läeb, siis poissmees ma varsti olen. :P Chevy hõõrutakse mulle igal võimalikul juhul nina alla - Chevy teeb sulle süüa, Chevy peseb su pesu, Chevy tuleb koristab, Chevy annab sulle n****.
Aga mis teha, enne jätan naise, kui auto, sest auto pakub mulle rohkem rahuldust. :D

Liiga hea. :D Vabandust

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2010 20:06 

Natuke hakkab ajuvähk arenema jälle. :err
Esiteks elagu Viking Motors, koht, mida ma enam eal ei külasta.
Oli täna kella 11:00'ks aeg immobilaiseri korda tegemiseks, milleks pidi kuluma tund. Ok, mõtlesin, et ootan ära, sadamasse tööle tagasi minekul ei näinud mõtet, sest kaua seal ei oleks saanud olla. Oli möödunud 1,5h ja kui läksin uurima, et mis värk on, siis mainis julle laua tagant, et elektrik võttis vahepeal teise auto vahele. WTF :? Küsimuse peale, et kaua veel läheb, mainis julle laua tagant, umbes 1h veel. WTF :? Ma olin 1,5 tundi oodanud tunni ajast tööd ja üks tund läheb veel!!! WTF :?
Siiski 3 tundi hiljem, ise imestades, et ei võtnud päevagi, sain auto kätte. Lõpptulemus oli see, et puhastati pistikut ja näpiti veel midagi, aga ei olda kindel, kas see ikka aitab ja kui ei, siis järgmine samm on mingi sensori vahetus süütelukus, mis maksab KÕIGEST 5300 eesti krooni. :kill Ja nagu ma aru sain nende jutust, siis minu autot ärandada ei ole võimalik. Küsimuse peale, et kas seda immot võimalik elimineerida ka on, sain vastuseks EI! :D See on auto ajuga tihkelt seotud ja ei ole võimalik.
Hea, kui ise ka seda paska usub.
Teine põhjus ajuvähi arenguks on American Beauty, mida ma reedel külastasin. Kuna nad gaasiautodest eriti vaimustuses ei ole, siis tundub, et neil on selliste autode omanikele mingid "lahedad" naljad varuks. Mul oli näiteks gaasiseadme 10A kaitse välja võetud ja seadet tööle ei saanud. Automaailmast ostsin uue ja korras.
Lisaks veel! Peale auto tagasi saamist jamab ABS. Esialgu hakkas väiksel kiirusel pidurades abs ragistama, nüüd on asi juba nii kaugel, et vaiksel kiirusel pidurit ei pea vajutamagi, kui ABS oma toimetusi teeb.
Ise arvan, et midagi on nende poolt sealt perse keeratud, sest enne mul seda jama ei olnud ja arvestades vea arengut siin paari päevaga, siis oleks pidanud ta mingilgi määral enne juba märku andama.
Kas on võimalik, et peale pidurivedeliku vahetamist, pidureid õhutades, midagi seal ära võidi rikkuda? Ma ei tea, kus ja kuidas see ABS andur seal paikneb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2010 21:20 

Kuna priitpoiss noortehnikust lahkub, siis pidin võimalust kasutama ja tagauste kõlarid veel "sõbrahinnaga" ära ostma.
Pilt

Homme proovin selgust saada ABS'i jamale, kuna täna pidin juba kaitsme välja kiskuma, sest pidurdamine kuival teel oli sama efektiivne, kui talvel libedadaga. :uhoh Kaitse väljas toimib kõik kenasti, ärge kartke. :D Uuele stangele proovin ka homme pilgu peale vistata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.09.2010 21:14 

Esmaspäeval sain absi korda. Tänud US Partsile. Hea uudis on see, et absi pistikud on sellel autol ainult esimestel ratastel (vähem asju jälle, mida vahetada). Olemasolevad võeti lahti, mõõdeti kaugust, puhastati ja pandi kokku tagasi.
Hetkel on vaim kadunud nokitsemiseks, isegi puhkuse aja tolm on veel armatuuril, kuid peab ennast taas käsile võtma, kuna tegemistest puudust ei ole.
Tagatuli vaja tööle saada korralikult, kuid pole siiani ühestki poest uut pistikut saanud. Kõige rohkem häirib plastiku nagin, kuid ei oska sellega midagi pihta hakata. Tagaluugi sain keevituse abil mõneks ajaks vait, kuid hakkas jälle kigisema, ehk peab veel paar törtsu lisaks panema. Täna avastasin, et üks esituli jubedalt niiskust täis, ka see tuleb lahti kakkuda enne, kui reflektor kannatama hakkab.
Kuna tegemisi on palju ja osad neist eeldavad auto suuremat lammutamist, siis olen hakanud mõtlema sellele, et kõrvale teine auto veel soetada, mis ühtlasi ka naisele kasutamiseks oleks, kui vaba on. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.09.2010 18:09 

Täna sai Chevyle seltsiks selline põngerjas toodud. :)

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.09.2010 20:18 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Krt korralik riistapuu tundub see uus seltsiline ,rohkem pilte ja mis hinna skaalasse selline jäi ,too on 4wd ka jah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.09.2010 20:51 

oopc kirjutas:
Krt korralik riistapuu tundub see uus seltsiline ,rohkem pilte ja mis hinna skaalasse selline jäi ,too on 4wd ka jah

Audist ma siia eraldi teemat tegema ei hakka, kuna temaga suuremaid plaane pole, kui ainult korras hoida tehniliselt - välimuselt. Eile ta kogematta Audi klubi foorumist "Huviliste autod" teema alt leidsin, kus omanik poole sõnaga müüki mainis. Esialgu armusin autosse ja siis sai kohe õhtul kõne tehtud ja täna bussiga Tartusse sõidetud - sealt tagasi juba sellega. Audi siiski esiveduline, kuna ei näinud mõtet soetada teist nelivedust, selleks mul Blazer ja kindlasti tõhusam. Eesmärk oli just võimalikult soodsate ülalpidamiskuludega ja samas ka taaskord vähe haruldasem liikur. Ainuke lisa on katuseluuk ja see ka vändaga ning kui kütusenäidik ei kala, siis tegu on öko massinaga. :D Kaasas on ka hooldusraamat, mille põhjal võib lugeda läbisõidu reaalseks (280K lõpp on vist, kui umbestäpselt mäletan), seda usku süvendab ka salongi seisukord, mis on IDEAALNE, kena shokolaadipruun. Välimuses on koopaäärtel paar kohta, kus rooste on hakanud mullitama, aga kõik muu on sile ja sirge. Pisemaid nokitsemisi leidub, aga kõik on lihtsalt tehtav. Ei oskagi oodata, et 25 aastat vana auto uus peab olema, kuid oma vanuse kohta on ta hästi säilinud. Lõpupütti summutil ei ole, on 3'' toru, all on -30mm madaldust. Hinna kohta nii, et üle keskmise palga. :D
See mul tegelikult teine sama kerega Audi.
Panen mõned vana omaniku pildid, sest tal ilusa ilmaga ja puhtast autost tehtud. Minu tänastele klõpsudele eelnes 200km märga ilma:
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.09.2010 21:39 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
No see ikka prilli kivi piltide järgi esmapilgul ,kust leidsid selle.Mis see keskmine palk on sinujaoks ikka võid öelda ja palju üle aga ma olen ka armunud sellesse kaunitari.
See lihtsalt hullumaja milline sa masin välja näeb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.09.2010 21:43 

oopc kirjutas:
No see ikka prilli kivi piltide järgi esmapilgul ,kust leidsid selle.Mis see keskmine palk on sinujaoks ikka võid öelda ja palju üle aga ma olen ka armunud sellesse kaunitari.

oopc, kas sa ikka teksti ka läbi lugesid? :D Seal kõik kirjas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2010 22:35 

oopc kirjutas:

Kulla mees, ära peale võta enam :D Lisaks, mis sinu asi on, kui palju keegi keskmist palka saab?
Aga nagu ka Audi klubi foorumis kirjutasin, auto on väga ilus :rokib Harryle edu!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2010 22:44 
Kasutaja avatar

Ai kui kadedakse see audi ajab :twisted:
Lohutuseks on mulle see,et tegemist esiveolisega

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2010 22:53 

alati saab selle esiveolise ka nelikveoliseks teha.parem korralik esiveoline isend ja sinna arendada nelikveo tehnika mitte ülironti quattrot ehitama hakkata ülesse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2010 22:55 
Kasutaja avatar

saarmlane kirjutas:
alati saab selle esiveolise ka nelikveoliseks teha.parem korralik esiveoline isend ja sinna arendada nelikveo tehnika mitte ülironti quattrot ehitama hakkata ülesse.

Usu, ülironti Quattrot on lihtsam üles ehitada, kui hakata korralikust esiveolisest Quattrot tegema.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 252 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis