Natuke hakkab ajuvähk arenema jälle.
Esiteks elagu Viking Motors, koht, mida ma enam eal ei külasta.
Oli täna kella 11:00'ks aeg immobilaiseri korda tegemiseks, milleks pidi kuluma tund. Ok, mõtlesin, et ootan ära, sadamasse tööle tagasi minekul ei näinud mõtet, sest kaua seal ei oleks saanud olla. Oli möödunud 1,5h ja kui läksin uurima, et mis värk on, siis mainis julle laua tagant, et elektrik võttis vahepeal teise auto vahele. WTF

Küsimuse peale, et kaua veel läheb, mainis julle laua tagant, umbes 1h veel. WTF

Ma olin 1,5 tundi oodanud tunni ajast tööd ja üks tund läheb veel!!! WTF
Siiski 3 tundi hiljem, ise imestades, et ei võtnud päevagi, sain auto kätte. Lõpptulemus oli see, et puhastati pistikut ja näpiti veel midagi, aga ei olda kindel, kas see ikka aitab ja kui ei, siis järgmine samm on mingi sensori vahetus süütelukus, mis maksab KÕIGEST
5300 eesti krooni.

Ja nagu ma aru sain nende jutust, siis minu autot ärandada ei ole võimalik. Küsimuse peale, et kas seda immot võimalik elimineerida ka on, sain vastuseks EI!

See on auto ajuga tihkelt seotud ja ei ole võimalik.
Hea, kui ise ka seda paska usub.
Teine põhjus ajuvähi arenguks on American Beauty, mida ma reedel külastasin. Kuna nad gaasiautodest eriti vaimustuses ei ole, siis tundub, et neil on selliste autode omanikele mingid "lahedad" naljad varuks. Mul oli näiteks gaasiseadme 10A kaitse välja võetud ja seadet tööle ei saanud. Automaailmast ostsin uue ja korras.
Lisaks veel! Peale auto tagasi saamist jamab ABS. Esialgu hakkas väiksel kiirusel pidurades abs ragistama, nüüd on asi juba nii kaugel, et vaiksel kiirusel pidurit ei pea vajutamagi, kui ABS oma toimetusi teeb.
Ise arvan, et midagi on nende poolt sealt perse keeratud, sest enne mul seda jama ei olnud ja arvestades vea arengut siin paari päevaga, siis oleks pidanud ta mingilgi määral enne juba märku andama.
Kas on võimalik, et peale pidurivedeliku vahetamist, pidureid õhutades, midagi seal ära võidi rikkuda? Ma ei tea, kus ja kuidas see ABS andur seal paikneb.