corbe kirjutas:
Käisin loodetavasti ( oleneb kui kiiresti enda oma müüdud saab ) tulevast autot vaatamas ja jäin vägagi rahule.
Siis läksin enda diisliga hoogu ja mõõtsin RaceChronoga kiirendust 0-100 ja seekord siis üksi autos olles. Mõni katse ja aeg paranes lausa 0,1 sekund

ehk siis 7,4 sek 0-100.
Ja kes siin väitis et diislid ei liigu...

Whoppppaaaa, ma krt koguaeg mõtlen, kust need vennad tulevad, kes käivad ümber autode, lubavad kohe ära osta, aga enne peavad enda omast lahti saama

Ilmselgelt isegi poole ajuga inimene saab aru et kui sina enda omast mõne kuuga lahti saad, siis on arvatavasti ka välja vaadatud ja üle tilgutatud auto müüdud.
Aga noh, kui enda auto müügiga kiire, siis tee pakkumine PS-i ja normaalse pakkumise korral raha kohe kätte.
Muideks geenius, mul on panka juba liisingutaotlus antud ja asi on vaid vormistamise taga. Minule roheline tuli antud, kuid ma põhimõtteliselt ei taha omada 2 liisinguautot hetkel korraga. Ja mis puutub minu autosse, siis järgmine nädal saab müüdud kuna kodanik kes osta tahab sai panga jaoks vajaliku sissemakse kokku. Ja kui nüüd minu nimelt liising kadunud, siis ma saan parema pakkumise ka uue auto ostmiseks. Ning see "tilgutatud" auto on pikalt müügis olnud ja ei räägi me siin paarikümne tuhandesest autost.