Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 09:27

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 31.08.2010 09:03 

kaabakaz kirjutas:
corbe kirjutas:
Käisin loodetavasti ( oleneb kui kiiresti enda oma müüdud saab ) tulevast autot vaatamas ja jäin vägagi rahule.

Siis läksin enda diisliga hoogu ja mõõtsin RaceChronoga kiirendust 0-100 ja seekord siis üksi autos olles. Mõni katse ja aeg paranes lausa 0,1 sekund :D ehk siis 7,4 sek 0-100.
Ja kes siin väitis et diislid ei liigu... :)

Whoppppaaaa, ma krt koguaeg mõtlen, kust need vennad tulevad, kes käivad ümber autode, lubavad kohe ära osta, aga enne peavad enda omast lahti saama :lol
Ilmselgelt isegi poole ajuga inimene saab aru et kui sina enda omast mõne kuuga lahti saad, siis on arvatavasti ka välja vaadatud ja üle tilgutatud auto müüdud.

Aga noh, kui enda auto müügiga kiire, siis tee pakkumine PS-i ja normaalse pakkumise korral raha kohe kätte.

Muideks geenius, mul on panka juba liisingutaotlus antud ja asi on vaid vormistamise taga. Minule roheline tuli antud, kuid ma põhimõtteliselt ei taha omada 2 liisinguautot hetkel korraga. Ja mis puutub minu autosse, siis järgmine nädal saab müüdud kuna kodanik kes osta tahab sai panga jaoks vajaliku sissemakse kokku. Ja kui nüüd minu nimelt liising kadunud, siis ma saan parema pakkumise ka uue auto ostmiseks. Ning see "tilgutatud" auto on pikalt müügis olnud ja ei räägi me siin paarikümne tuhandesest autost.

Inimesed, tulge pilvedest alla! :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 09:08 

õuõu, praegu tegid küll vea, et sõna liising mainisid kaabakaz-e juuresolekul. Liisingautodega sõidavad ainult vaesed rotid, tegijad äricad ostavad riistad kohe välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 09:28 
Kasutaja avatar

Corbe, müüdud autost tasuks rääkida ikka siis kui raha käes. Ma ei tea palju sa autosid müünud oled või palju sellega kogemusi. Mul paar autot aastas ikka käib läbi ja on ka samas hinnaklassis olnud kui sinu G4. Ta sai küll sissemaksu raha kokku, aga kas ka panga nõusolek on? Mul oli sõbral analoogne juhtum, kus väidetavalt ostjal oli nõusolek summale olemas. Kui ostja lõpuks tegi taotluse konkreetsele autole, siis hakkas pank miskit blokeerima, et see auto on hiljuti välismaalt toodud ja sellisele nad liisingut ei anna. Auto oli ameerikast (euroopas toodetav mudel) ja aasta vähemalt Eestis olnud. Pigem oli viga selles, et ostja taust ei olnud vist ka kõige parem ja pärast oleks olnud oht, et nad ei saa ise sellest autost lahti. Igal juhul millegipärast otsiti põhjust, et mitte raha anda, vähemalt mitte sellise auto jaoks. G4 muidugi sinna alla vast ei kuulu.
Sellised "vaatajaid" on mul ka olnud, et kohe kui oma auto müüdud saan võtan ära. Ütlen kohe ära, et ühegi sellisega pole tehinguks läinud. Auto müük ei käi siiski päris päeva, kui sul just väga hea hinnaga müügis pole või miski väga korralik auto, aga siiski seal odavamas otsas. Aga noh loodame parimat.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 09:29 

Tihti on ka nii, et kui uus masin silmapiiril kibeleb, ollakse nõus tegema üsna suuri mööndusi oma müüdava masina osas (eelkõige hind) ja saabki autost kiiremini lahti. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 09:32 
Kasutaja avatar

Kõik oleneb ikka inimesest!
Nt.mul käis reedel inimene autot vaatamas,lubas kohe ära võtta kui enda oma maha müüdud... Ning eile oligi see päev kui minult auto ära ostis... :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 09:36 

Panka taotlus tehti ja sealt ka see sissemaksu summa, mille ta pidi kokku saama. Ehk siis kogu protsess aeglustus kuna pank tahtis vähe kõrgemat sissemaksu liisingu vormistamiseks.
Ega midagi, nüüd siis vaja hindamisakt ära teha ja see panka saata.
Edit: Hinda ma alla selle ei lasknud mida mina arvan teda väärt oleva Ehk siis, uut autot küll tahaks kuid igasugune kiirmüügihind jäi ära :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 16:30 
Kasutaja avatar

Läksin täna Keila Selverisse.
Silma jäi 1 vahtralehega hall Lexus IS200, kes parkis tuimalt kahel kohal (joon jooksis põhja alt).
Kuna seal suht laiad kohad, siis mahtusin ka mina tema hõivatud poolikule kohale nii, et temal juhiuksest siseneda ei saa.
Mõtlesin, et kui tagasi tulen 5min pärast, siis kõrgeausus ootab mind ees, kuid kus sa sellega.
Oli too kuidagi autosse roninud ja pealekauba mingi terava esemega minu auto ukselingi pilbasteks tõmmanud ning põgenenud.

:rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 16:36 
Kasutaja avatar

DeLaBig kirjutas:
Silma jäi 1 vahtralehega hall Lexus IS200, kes parkis tuimalt kahel kohal (joon jooksis põhja alt).
Kuna seal suht laiad kohad, siis mahtusin ka mina tema hõivatud poolikule kohale nii, et temal juhiuksest siseneda ei saa.
Mõtlesin, et kui tagasi tulen 5min pärast, siis kõrgeausus ootab mind ees, kuid kus sa sellega.
Oli too kuidagi autosse roninud ja pealekauba mingi terava esemega minu auto ukselingi pilbasteks tõmmanud ning põgenenud.

Ei tasu maailmaparandajat mängida igal pool.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 16:38 

Endale keerasid. Muud sellepeale ma öelda ei oska.

Miks sa kaugemale ei tahtnud parkida või lõi mingisugune omakohtu tunne kõhtu, et peab talle ikka koha kätte näitama?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 16:39 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ei maksa jännata sellistega,ise ei julgeks kül nii lähedale panna.
Aga muidu krt terve tallinn on mingit kivi klibu täis puistatud ja igalpool 30kmh,tolm ning nüüd künklik,auklik ja üldse mitte euro nõuetele vastav tee kate ,ühesõnaga teemehed teevad tühja tööd ja suuremaltjaolt häirivad kõiki kuid firmale ja töölistele on see ainult kasulik.Männiku tee lähistel mis kalmistu teelle mineval teel üks teemees võttis üksi mingi masinaga asvalti üles jne.
IGALPOOL KÄIVAD SUURED TEETÖÖD KUID TOLKU SUUREMALT JAOLT POLE ÜHTKI.
Ühte auku puistavad või isegi siledale teele puistavad kiviklibu kuid sileda koha kõrval olevasse auku mitte.
Ükskord peatan ennast kinni nede tegelaste juures kes teid hooldvavad ja viin käekõrval töölise seljataha jäänud parandamata augu juurde.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 16:44 

oopc kirjutas:
Ükskord peatan ennast kinni nede tegelaste juures kes teid hooldvavad ja viin käekõrval töölise seljataha jäänud parandamata augu juurde.
:D

töööd tööödeks, mind pigem häirivad need kutid, kes järvevana teel piirangut ignoreerivad ja põrutavad killustik ratta alt mulle esiklaasi lendamas 80-ga mööda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 16:50 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Seda kül jah see pole ilus kuid palju on ka nii ,et need piirangu märgid on jäetud tee serva ning tee juba puhas või siis eritehnika poolt puhastatud ning ikka päevade nädalate kaupa järvevanas 30kmh-ga.
HULL ON KA SEE ,ET ÜKS VEND PARANDAB ÜKSI KESET JÄRVEVANA TEED ,PUISTADES AUKUDESSE KIVIKESI JA SEDA PÄISE PÄEVAAJAL KESET TÖÖNADALAT JA OIOI KUS NEID ARUSAAMATUID OLUKORDI JÄTKUB.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 16:53 
Eliit

vuchmann kirjutas:
DeLaBig kirjutas:

Ei tasu maailmaparandajat mängida igal pool.

Sellega meenub jälle see kuidas autot hoides püüan aegajalt parkida suurtes keskustes parkla kõige tagumisse otsa keset platsi nii, et 100m raadiuses pole ühtegi autot ning poeukseni pean seetõttu (kuid auto värvi kasuks) jalutama 10 minutit ning poest tagasi tulles on alati keegi ikka sinna samasse küljealla parkinud, vahel isegi mõlemalepoole.

Ja eesti liikluses loota, et keegi peaks kiiruspiirangust või mõnest muust üleüldisest eeskirjast kinni on palju. Mina olen sellega juba harjunud.. Ikka keeratakse julmalt ette, suunatuld ei näidata ja 110 alas sõidetakse nagu sittuvast kassist mööda. Ja eestis sajab kive ka selgest taevast mis esiklaase purustavad kuigi veokas kulgeb 300m eespool kust see pärit on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 16:55 
Kasutaja avatar

Wabrik kirjutas:
mind pigem häirivad need kutid, kes järvevana teel piirangut ignoreerivad ja põrutavad killustik ratta alt mulle esiklaasi lendamas 80-ga mööda.

täna vä? Mis kella paiku? Ma olin üks neist :D :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 16:57 
Kasutaja avatar

Laupäeva hommikul kell 8 olid küll poisid Kadaka ja Mustamäe ristis ametis ja noppisid Mustamäe poolt linna sõitjaid (ka 30 piirang). Kliente paistis olevat.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis