Blacku kirjutas:
Tegelikult lastakse seal ilusti vahele. Olen ise lolli peaga mitu korda Primast tulles Saku Suurhalli poolsest väljasõidust välja keeranud ning siis üle 4 rea kõige vasakpoolsesse ritta reastuma hakanud, et Mustamäe poole sõitma hakata. Enamasti lastakse ikka vahele. Aga sisemisest reast välja keerajaid Ehitajate teele on seal ikka massiliselt. Samas, kui hakata õigeaegselt välja reastuma (pmts Paldiski mnt teeotsas), siis arvavad enamus sealtpoolt tulijad, et ma sõidan hoopis Paldiski mntle mitte ei reastu välimisse ritta ja Ehitajate teele ning sõidavad lihtsalt ette.
No samas, see on ikka ju teada, et Ehitajate teelt mustamäe poole üherealine tee läheb, mitte kaherealine. Kus see kuradi loogika on, et sisemiselt realt sinna võiks keerata. Pigem tundubki nii, et inimesed kardavad liiga vara (loe: õigel ajal) suunda sisse panna, kuna kellelegi võib vale mulje jääda asjast. Aga kui ringil mõistliku tempoga sõita, siis, isegi kui keegi peaks ette keerama, jõuab ju hoo maha pidurdada (või uut esistanget kaubelda). Mind ajavad ka sellel ringil sõites justnimelt need inimesed närvi, kes mulle, kui ma tulen Tabasalu poolt ja olen välimises reas ning tahan sõita loomaaia suunas, Ehitajate teele sõita soovides mu autot lühemaks tahavad sõita.