Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 10:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 06.09.2010 20:43 

Mida te autokoolis tegite kui ringristmikul ikka sõita ei oska?

Kõik on ju selgesti märkidega ära seletatud ja isegi skeemid on enne ringi üleval :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2010 21:31 

Ragnar74 kirjutas:
Mida te autokoolis tegite kui ringristmikul ikka sõita ei oska?

Kõik on ju selgesti märkidega ära seletatud ja isegi skeemid on enne ringi üleval :?

ma vist sellele küsimusele enne ei vasta, kui olen millalgi seal uuesti käinud. ma pead ei anna, aga minu jaoks on vist roccast tipptunnil välja keerates tõesti vähe aega jäänud, et seal veel märkide järgi orienteeruda ja õige sõidurida valida ringile sisenemiseks, et siis õnnelikult ehitajatele suunduda

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2010 21:55 
Kasutaja avatar

ma ka blokkin täiega seal ristil. harva satub sinna kanti ja ega neid silte ei vahi . võtad nagu iga tavalist ringteed.
aga jah "8" rada läheb ringteele roccast ja enne ehitajate teed on 3 mahasõitu. õigele rajale saamine enne risti tuleb päris varakult ära teha. muidu peab trügima hakkama.
mingi statistika järgi on see koht kus kõige rohkem liiklusõnnetusi juhtub tallinnas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2010 22:02 

Kas tipptunni ajal seal just liiklus ei seisa enne ringi ja aega maa-ja ilm, et märke uurida?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2010 22:20 
Kasutaja avatar

k2rpman kirjutas:
jah kui loomaaia poolt tulla ja natuke reastumisega hiljaks jääda , siis on nats nadi . aga alati on võimalus 3mandast reast statti pöörata ja sealt uuesti üritada :)

Teostad parempöörde üle kahe rea? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2010 22:49 
Moderator
Kasutaja avatar

Tegelikult lastakse seal ilusti vahele. Olen ise lolli peaga mitu korda Primast tulles Saku Suurhalli poolsest väljasõidust välja keeranud ning siis üle 4 rea kõige vasakpoolsesse ritta reastuma hakanud, et Mustamäe poole sõitma hakata. Enamasti lastakse ikka vahele. Aga sisemisest reast välja keerajaid Ehitajate teele on seal ikka massiliselt. Samas, kui hakata õigeaegselt välja reastuma (pmts Paldiski mnt teeotsas), siis arvavad enamus sealtpoolt tulijad, et ma sõidan hoopis Paldiski mntle mitte ei reastu välimisse ritta ja Ehitajate teele ning sõidavad lihtsalt ette.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2010 23:12 
Moderator
Kasutaja avatar

Tuled Rocca poolt, tahad sõita Ehitajate teele ja sõidad koguaeg välimises reas? Sul on sel juhul väga vedanud, et keegi sinu kõrvalt sisemisest reast Paldiski mnt'le pole keerata tahtnud. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2010 23:23 
Kasutaja avatar

keegi eile õhtul 22-23 aeg viimsi statoili juures,kerge paugu saanud toyota suprat nägi ?
väga kurb vaatepilt :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2010 23:41 

Jeeeee,Kanepi sai veerandfinaali :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2010 23:50 
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
Tegelikult lastakse seal ilusti vahele. Olen ise lolli peaga mitu korda Primast tulles Saku Suurhalli poolsest väljasõidust välja keeranud ning siis üle 4 rea kõige vasakpoolsesse ritta reastuma hakanud, et Mustamäe poole sõitma hakata. Enamasti lastakse ikka vahele. Aga sisemisest reast välja keerajaid Ehitajate teele on seal ikka massiliselt. Samas, kui hakata õigeaegselt välja reastuma (pmts Paldiski mnt teeotsas), siis arvavad enamus sealtpoolt tulijad, et ma sõidan hoopis Paldiski mntle mitte ei reastu välimisse ritta ja Ehitajate teele ning sõidavad lihtsalt ette.

No samas, see on ikka ju teada, et Ehitajate teelt mustamäe poole üherealine tee läheb, mitte kaherealine. Kus see kuradi loogika on, et sisemiselt realt sinna võiks keerata. Pigem tundubki nii, et inimesed kardavad liiga vara (loe: õigel ajal) suunda sisse panna, kuna kellelegi võib vale mulje jääda asjast. Aga kui ringil mõistliku tempoga sõita, siis, isegi kui keegi peaks ette keerama, jõuab ju hoo maha pidurdada (või uut esistanget kaubelda). Mind ajavad ka sellel ringil sõites justnimelt need inimesed närvi, kes mulle, kui ma tulen Tabasalu poolt ja olen välimises reas ning tahan sõita loomaaia suunas, Ehitajate teele sõita soovides mu autot lühemaks tahavad sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2010 00:01 
Moderator
Kasutaja avatar

Btw neid Tabasalu poolt kiirendajaid ma kõige rohkem kardangi seal ringil :D Lähen küll ALATI varakult (õigel ajal) välimisse ritta aga paar korda on juhtunud, kus mõni püss on jõudnud küljealla kiirendada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2010 00:15 
Kasutaja avatar

DCshoes kirjutas:
keegi eile õhtul 22-23 aeg viimsi statoili juures,kerge paugu saanud toyota suprat nägi ?
väga kurb vaatepilt :waah

Kellegil mingit pilti pole?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2010 00:19 
Kasutaja avatar

Kõige lihtsam mõelda ja käituda - kui tuled loomaaia poolt Haabersti ringile, sisemisse ritta, siis sisemisest reast saad ka Keila poole, seega sa nagu keeraks sealt välja, kuid tegelikult vahetad rea välimisse, et liikuda Ehitajate teele. See on ainuõige käitumine - vahetad rea sisemiselt välimisele just Paldiski mnt väljasõidu juures.

Haabersti ringi tõmbab umbe Rannamõisa teel olev valgusfoor. Probleemi poleks, kui pooled liiklejad julgeks Rannamõisa teel ka esimeses reas sõita,paraku nad ei julge, kuna meie liiklejad ei ole valmis teisi vahele laskma.

Kui adrenaliini soovite, siis üritage tipptunni Statoilist Haabersti ringile sõita - see on ulme, mis seal tehakse. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2010 00:21 
Kasutaja avatar

Mina kui pokkerifriik olen nüüd Kanal 2 kütkes :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2010 00:28 
Kasutaja avatar

DeLaBig kirjutas:
Kõige lihtsam mõelda ja käituda - kui tuled loomaaia poolt Haabersti ringile, sisemisse ritta, siis sisemisest reast saad ka Keila poole, seega sa nagu keeraks sealt välja, kuid tegelikult vahetad rea välimisse, et liikuda Ehitajate teele. See on ainuõige käitumine - vahetad rea sisemiselt välimisele just Paldiski mnt väljasõidu juures.

Haabersti ringi tõmbab umbe Rannamõisa teel olev valgusfoor. Probleemi poleks, kui pooled liiklejad julgeks Rannamõisa teel ka esimeses reas sõita,paraku nad ei julge, kuna meie liiklejad ei ole valmis teisi vahele laskma.

Kui adrenaliini soovite, siis üritage tipptunni Statoilist Haabersti ringile sõita - see on ulme, mis seal tehakse. :)

Statoili poolt liikudes Ehitajate teele sõita võib päris huvitav olla. Selleks tuleb kõigepealt sisemisele rajale sõita ning põhimõtteliselt kohe sinna jõudes siis välimisele rajale minema. Tipptunnil paras seiklus tõenäoliselt.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis