Sain meili, ei tea kas nüüd olen lõpuks rikasmees
Kuna ise sellise peenraha järgi ei igatse, võin mõnele "fraierile" kontaktid maha ärida
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tere,
Olen Dr Webster Michael juht Raamatupidamise auditi osakonna pank Harlesden, North
West London, siin Inglismaal (Natwest Bank). Kirjutan teile äri ettepaneku, mida on
tohutu kasu nii meile. Minu departemangu, olles manager Greater London Regional
Office, olen avastanud, summa £ 15 miljonit (viisteist miljonit naelsterling)
kontole, mis kuulub üks meie välismaistele klientidele Late Business Mogul hr Moises
Saba Masri Miljardär, juut alates Mehhiko, mis oli ohver helikopteri crash selle
aasta alguses, tappes tema ja pereliikmed. Saba oli 46-aastane. Ka chopper ajal
crash oli tema naine, nende poeg Avraham (Albert) ja tema minia. Piloot oli samuti
surnud.
Valik Teile on tekitanud alates geograafilist laadi kohta, kus te elate, eelkõige
seetõttu, et tundlikkus ja tehingu konfidentsiaalsuse siin. Nüüd meie panga on
oodanud ükskõik sugulaste ees-up tuleb nõuet, kuid keegi ei teinud seda. Mina
isiklikult ei ole andnud leidmisel sugulaste, Ma otsin oma nõusoleku esitada teile
kui Lähisugulane / Kas abisaaja surnud, nii et teel selle konto hinnatud 15 miljonit
dollarit võib maksta teile.
See on välja makstud või jagada need protsendid, 60% mulle ja 40% sulle. Mul on
tagatud kõik vajalikud juriidilised dokumendid, mida saab kasutada varundage see
väide me tegemisel. All i need on täita oma nime dokumentide ja legaliseeriks see
kohus siin tõestada teile õigustatud toetusesaajaga. All I nõuavad nüüd on teie
ausad Co-, Konfidentsiaalsus ja Trust, mis võimaldavad meil näha selle tehingu läbi.
I garanteerida teile, et see täide viia seaduslik korraldus, mis kaitseb teid mis
tahes rikkumise korral õigust.
Palun, annavad mulle järgmist, nagu oleme 7 päeva kestab see läbi. See on väga
kiiresti palun.
1. Täielik nimi:
2. Teie Direct Mobile arv:
3. Teie Kontakt Aadress:
4. Töökoht:
5. Vanus:
6. Sugu:
7. Kodakondsus:
Võttes läbinud metoodiline otsida, otsustasin ma teiega loodame, et sa leiad selle
ettepaneku huvitav. Palun teie kinnitus sellele kirjale ja näitab teie huvi ma
esitaks teile rohkem teavet.
Endeavor lasta mul tunne oma otsuse pigem kui hoiab mind ootab.
Tänan teid oodates oma soodsa vastuse.
Regards,
Dr Webster Michael