Tõnis_S kirjutas:
Ega siit muud kui tilleerimis objekti polegi oodata, mis enne talve on leidnud oma otsa - kas unustuste hõlma või müügi näol. Ja mis ongi oodata, selline wannabe rotikas mis justkui peaks mõnikord tänaval ägedatele kuttidele koha kätte näitama, oli seda ju rullikas ja ei saanud seegi valmis. Mitte paha pärast, aga ons üldse mõnda projekti ka mis tõesti valmis saanud ja pole olnud lihtsalt ühepäevaliblikas? S2 vist oli üks pikema omamisega masinaid ja ka hoole ja vaeva poolt "eriline", aga seegi läks poolpiduselt(lükka ümber kui viitsid).
Mis mu möla ikka maksab, küta aga rõõmust kuni nalja jätkub ning kriitikud söönud ja artistid terved.
No mis ma ikka oskan kosta või pista... ma pole eriti püsiv tegelane kes viitsiks ühe asjaga aastaid putkestada.Kui asi ammendub minu jaoks siis ei viitsi enam tegeleda.. kuna ideesid ,mõtteid ja plaane jagub,siis järgneb mingi järgmine projekt.Praeguseks on tegelikult see käesolev teema pool ammendunud

.Põhjus väga lihtne: ülelaadimise puhul pole coolerit kuskile panna (vähemalt nii,et kerest välja paistma ei jää).Täpselt sama asi segas mind ka rullika juures.Kui turbod või kompressor vahivad kapotist välja ja cooler on keres väljaspool... siis pole enam tegemist sleeperiga(koheselt on rikutud "pauk luua varrest" efekt,ning see pole enam huvitav.
Bmw oli valmis ja sõitis,ning sai nii mõnelegi "ägedale" kutile korduvalt koht kätte näidatud.Fun-i oli piisavalt.
S2 sisse sai väga suur summa raha maetud,auto läks aga seismisega täiesti piixu,ning peale seda oli sellega üks häda teise otsa.Paar aastat sai vaeva nähtud kuid peale eesti kolimist sai lõpuks loobutud.Põhjuseks oli mitme kümne tuhande suurune remondi kalkull ainuüksi selleks,et tüv puhtalt läbida.Lisaks kütusekulu keskmine 17-19l/100 km ei sobinud enam sissetulekuga.
Pooleli jäänud või katkestatud projekte on mul ka piisavalt olnud,näitena võiks tuua xr4i cossu mis vaid kokku laduda (kõik asjad olid olemas),kuid kolimise tõttu tuli loobuda.Sama korraga läks ka e21 323i projekt ,põhjus sama.Loobusin ka viimasest e21 323i-st kuna sõber ei leidnud aega kere remonti ära teha.
Arvestades seda,et autosid on olnud kokku üle 100 jupi maad .. siis protsent polegi kõige hullem.Pika pidamisega on olnud 450 sel 6,9 , Sl600 ,S2 ja veel mõned mida siin foorumis pole kajastanud