Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 18:17

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 252 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Chevy Blazer 4.3 V6 98'a Harry_R
PostitusPostitatud: 20.09.2010 23:26 

Peaks homme tsekkama, kas Chevy ikka parklas alles on :D ja millalgi ta töö juurde viima, et tuled maha ja laiali kakkuda niiskuse välja saamiseks, sama lugu ka salongi põhjamatiga. Seest plekini välja saab, käib põhi ka mastiksiga üle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.10.2010 20:29 

Mõtlesin, et proovin, mis sellest möllis stangest annaks ise välja voolida, sest kaotada pole ju midagi. Täna võtsin ta maha ja homme peale tööd hakkan siis võluma. Eks näis, mis tuleb. Audi viskas ka juba lusika nurka, aga enne nädalavahetust sellega vist tegeleda ei jõua, kuna koju jõudes juba pime.
Hetkel näeb Chevy välja selline:

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.10.2010 22:07 
Kasutaja avatar

Mis Audi hakkas?

Põhimõtteliselt saaksid selle mõlgi välja küll, midagi hullu ju olla ei tohiks :) Jõudu!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.10.2010 22:23 

bls kirjutas:
Mis Audi hakkas?

Põhimõtteliselt saaksid selle mõlgi välja küll, midagi hullu ju olla ei tohiks :) Jõudu!

Ei olegi jõudnud Audit uurida, kuna koju jõudes alati pime väljas, aga arvan, et undav bensupump lõpetas töötahte. Käima ei lähe ja kui pika käiamisega mingi hääle mootorisse saab, siis seda häält teeb umbes 1 silinder, mis lõppeb ikka vaikusega.
Kuigi ta nöögib, siiski ma teda armastan ja ostin talle eile roolivõimendi süsteemi - latt, varras, pott, voolikud jne. Kui ta kunagi ellu ärkab, poogitakse see ka külge.
Chevy stanget tiku-taku mehed ei soovitanud taastama hakata, sest ei pidavat vist asja saama või läheb kallimaks, kui korralik soetada. Oleks küll variant osta uus-kasutatud 1000 eekuga, aga kuna mul midagi kaotada ei ole, siis proovin, mis saia sellest sitast annab teha. Uut jõuab alati osta.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Chevy Blazer 4.3 V6 98'a & Audi 90 typ85 2.0 85' - Harry
PostitusPostitatud: 05.10.2010 22:37 

Tegin sujuvalt Chevy teema ka Audi omaks. Räägin mõlemast siin.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2010 20:50 

Sai siis kaks õhtut stangega tegeletud ja võin öelda, et tulemus on juba praegu parem, kui enne, lisaks veel säästetud 1000.- .
Lisaks enda mõlgile, tuli välja veel kaks vanemat, mis olid osavalt pahtli alla peidetud. Nende tõttu olid ka stange otsad lääpas.
Need kaks värvita laiku olid peidetud mõlgid:
Pilt

Sirgestamist alustasin esialgu tavalise tunkraua, kahe kantraua ja Chevy enda raskusega. Paraku oli Chevy liiga kerge.
Pilt

Tavaline tunkraud asendus hüdraulise vastu, Chevy aga kahveltõstuki. Tõstuki alla kogu see kompot aga ei mahtunud. Sai tagumik kõrgemale sõidetud ja sirgestamine võis alata.
Pilt
Pilt

Peale seda protseduuri tuli mulle õnneks töökaaslane appi, ilma temata oleks pool tööd tegemata jäänud, sest üksi sirgeks taguda seda oleks olnud suht võimatu.
Tööriistadeks said kolm erisuuruses haamrit, erinevad puuklotsid ja palju tahtmist. Lõpuks ta sirge oligi, kadunud olid ka vanad mõlgid ja sellega esimene õhtu lõppes.

Teisel õhtul alustasin puhastamist värvist ja hetkel selline ta ongi. Järgmiseks kerge pahtel, krunt ja värv.
Pilt
Pilt
Pilt

Kõik on peaaegu õige, numbrituled olema ja puha. :D
Pilt

Ja täna õhtul sain ka Audi käima jälle. Aitas bensu lisamine. :D Kütusenäidiku järgi oli ca. 15 toopi sees, aga mõtlesin, et äkki näitab see mulle aiateibaid. Saigi kanister bensu täis lastud ja Audisse valatud. Lõpptulem oli positiivne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2010 21:53 

audidel saab ju küttenäidikut ka liigutada armatuuris, nagu odomeetrit jms. see äkki paigast liigutatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2010 21:57 

sixa kirjutas:
audidel saab ju küttenäidikut ka liigutada armatuuris, nagu odomeetrit jms. see äkki paigast liigutatud.

Ei usu, sest nüüd kui sai tangitud näitas õigesti. Enne punast piiri hakkab arvatavasti andur nöökima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2010 03:22 
Kasutaja avatar

Ära siis pumpa enam kuivale jäta, need vägagi õrnahingelised.
B2 ikka vägagi hea valik, üllatavalt mugav liikur oma aja kohta ja see (minu arvates) ilusamaid 80`ndate kerejoon... :)

Blazer nagu 1 USA maastur ikka, ühe puuga lõõdud kõik. :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2010 21:13 

Üks õhtu juhtusin õigel ajal Audi klubi foorumis varuosade rubriiki lugema, kus pakuti müüa kasutatud, kuid korralikke suunatulesid. Kuna need on põhimõtteliselt defitsiit, siis lendasid kiiresti meilid ja sõnumid teele (öösel). Täna sain tuled kätte. :) Mõned pisikesed mõrad äärtes on, aga need tekkinud vist juba vanadusest. Issanda loomaaed sai kraani all välja loputatud ja nüüd ootavad paigaldust. Chevy kohta niipalju, et täna käisin võõba juures hinnapakkumist võtmas stangele ja sinna see jäi. Järgmine nädal samal ajal peaks värvitud stange tagasi saama. :)
Ahjaa, seda ka veel, et järgmine neljapäev peaks Fronti endale kerge rooli saama Eintsi abiga. :) Autost ja salongist ka mõned pildid:
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2010 21:18 

Kuradi ilus! :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2010 21:38 
Kasutaja avatar

See audi on ikka kuradi ilusate kerejoontega klassik :)
Loodan, et säästad seda soolalägast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2010 21:55 

20vT kirjutas:
See audi on ikka kuradi ilusate kerejoontega klassik :)
Loodan, et säästad seda soolalägast.

Audi jääb talveks seisma, esialgsete plaanide järgi küll parklasse, välitingimustesse, kuid soolata ei tohiks midagi katastroofilist ka seal temaga juhtuda. Enne seda, kui võti viimast korda enne kevadet süütelukust lahkub, teen pesu, vahakuuri, õli vahetuse ja muud määrimised, salongi niiskuskogujatena soolatopsid.
Ja pean tunnistama, et olen ise ka selle ostuga väga rahul. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2010 22:33 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ehh ,et ikka hing ei luba sellisega talvel sõita ,see väga õige otsus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2010 22:27 

oopc kirjutas:
Ehh ,et ikka hing ei luba sellisega talvel sõita ,see väga õige otsus.

Päris loll peaksin olema, kui selle auto soola sisse saadan ning samal ajal teine, talve mõistes suutlikum auto, kõrval seisab. :D
Väga ei raatsi teda väljagi seisma jätta ja nüüd otsingi hea hinnaga sooja ning kuiva garaazi, kus saaks pimedaid talveõhtuid Audi seltsis veeta, et kevadel veel paremas seisus hooaega alustada.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 252 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis