Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 09:58

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 17.10.2010 23:28 

Pilt
Have you ever been so angry, that you start threatening the police to fine them.

Viimati muutis Striitreissär, 17.10.2010 23:32, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2010 23:32 
Kasutaja avatar

Ei saaks öelda, et seadus neile ei kehti. Nad ei pruugi lihtsalt sellest kinni pidada nagu ka paljud teised kodanikud ja numbrituli on selline asi, et tegelt enne sõidu alustamist peaks üle kontrollima kõik tuled ja viled :D
Seega kui teeääres seisvast skodast 130'ga mööda lendad siis peavad kuked enne järgi kimamist tegema tiiru autole peale, et kas tuled põlevad, tulekustuti on õige tähtajaga ja arstikabinet ka täiuslik oleks... :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2010 02:36 
Eliit
Kasutaja avatar

stoky78 kirjutas:
Striitreissär kirjutas:
Ta ilmselt see isehakanud ment, kes autojuhtidele katkiste numbritulede eest rahve kirjutab.

Omg saa üle.. pole elusees kunagi kellelegi läinud ütlema,et sul see või teine tuli ei põle vms. a närvi ajab ikka kui keegi Sind täiega huiab, ja näha,et teiselepoole seadus ei kehti. Banaani vabariik .

No aga pane oma tuled põlema siis. Püha jumal. Pole nagu eriline rocket science ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2010 07:17 
Kasutaja avatar

rain0102 kirjutas:
No aga pane oma tuled põlema siis. Püha jumal. Pole nagu eriline rocket science ju.

Ma saan aru küll,et kell oli palju jne, aga Püha Jumal, vaata leht tagasi ja loe teema korralikult läbi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2010 08:04 
Kasutaja avatar

rain0102 kirjutas:
stoky78 kirjutas:
Striitreissär kirjutas:
Ta ilmselt see isehakanud ment, kes autojuhtidele katkiste numbritulede eest rahve kirjutab.

Omg saa üle.. pole elusees kunagi kellelegi läinud ütlema,et sul see või teine tuli ei põle vms. a närvi ajab ikka kui keegi Sind täiega huiab, ja näha,et teiselepoole seadus ei kehti. Banaani vabariik .

Rocket Science - http://www.youtube.com/watch?v=THNPmhBl-8I

vaadake seda 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2010 22:14 

Mõned aastad tagasi..
Olin saanud just load ( 2nädalat olid olnud). Läksin isa autoga keilast pidulisi koju tooma. Kell oli kuskil 3 öösel. Tulen siis mööda pärnu mnt tagasi, lumesadu ja kiilakas maas :D. Sõitsin koguaeg kuskil ~100ga ja korraks läks kiirus 115 peale. Mõtlesin just sel hetkel, et tra kui ment kuskil oleks siis on jama, ja 2sekundit läks mööda ja eravärvides subaru pani disko taha ja sõitis järgi.

P: Dokumendid palun
M: Anna dokid
P: Kas sa tead kui libe siin on? (libistas ennast tee peal edasi-tagasi)
M: On jah suht libe
P: tulge autose palun
läksin siis autosse
P: miks kihutate libedaga? Teie kiirus oli 114 +/- 3km/h.
M: NALJAGA - no miks mitte, hea turvaline auto (autoks oli siis tuttuus S80)
P: (läks ülivihaseks ja sõimles seal natuke) Nii sul pole tagavahtralehte ka, kahju küll aga sul nii vähe load olnud ja nüüd lähevad ka need mõneks ajaks minema
M: nojah siis
P: Kiirmenetlus on okei?
M: EI (ei viitsinud sellise ülbikuga tegemist tehagi)

täitsime siis dokud ära ja kui trahvi kätte sain oli trahvi summa vaid 900 eeku :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2010 22:29 
Kasutaja avatar

Mis otsast tema ülbik oli?
Kui ise hakkasid vastu haukuma? :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2010 22:46 
Kasutaja avatar

ht99 kirjutas:
Mis otsast tema ülbik oli?
Kui ise hakkasid vastu haukuma? :err

Kui sind kohal ei olnud võid kaa kuss olla...

Mulle meeldib kaa väga ülbete politseinikega nokkida. Kahjuks tartus neid pole :(

Üks yoko tegelt on, aga minuarust ta liikluses ei töötagi. Vahel niisama kõvatab kuskil.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2010 22:53 

et siis kui on "turvaline auto" siis see eirab füüsikaseadusi? norm vend ikka kirjeldatud ilmaga sellise kiirusega ei sõida , no offence

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2010 23:04 
Kasutaja avatar

kruiisisin linnapeal ükskord, ment pidas kinni. autos muusika oli suht kõvasti. tegin akna lahti, ment küsis dokse. ma ei kuulnud alguses, et mis ta tahab. panin muusika vaiksemaks, küsisin, et mis tahate? siis karjatas minu peale, et "dokumendid siia". antsin doksid ja ment läks autosse nendega, nii kaua vahtis teine ment taskulambiga mu autot, sest pime oli. küsisin talt "tahate ära osta?" siis tuli teine ment ka kohale, ütles "käi perse, seda sara küll ei taha, head teed" ja läksid ära :D :D :D :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2010 23:07 

hulloun kirjutas:
et siis kui on "turvaline auto" siis see eirab füüsikaseadusi? norm vend ikka kirjeldatud ilmaga sellise kiirusega ei sõida , no offence

suht samal arvamusel, teistel ei pruugi nii "turvaline" auto olla kui vastasuunda kaldud...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2010 23:18 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
Saa sa nüüd aru, mis siin teemas reaalsus ja mis striitreicc-kingide väljamõeldised on...

Täna müstilised "esinemised" siin jah, samas ei välista ka sellist politsei sõnavara. Muidugi esineda autos kõvasti muusikat kuulates jne on küll suht "tark" tegu.
Aga sõnavara juurde tagasi tulle oli nii 2005a paiku juhus, kus tulin Lükati sillalt teletorni poole mäest üles nii 90-100. Nii kui mäeharjale sain, siis nägin all "mootoratturhiirt". Tema õnnetuseks puhkas ta parasjagu kätt ja "föön" vedeles istme peal. Selle ajaga kui tema fööni haaras käis mul jalg pidurile, näiduks saime 73 +/-3 või miskit sellist, mis jäi täpselt kõige väiksemasse gruppi. Ühesõnaga pidas kohe kinni ja tuli loeng, et näe 73 on radaril, aga sul oli oluliselt rohkem, tuleb trahv ära teha. Kas nõustud? Ütlesin et ega kui radar näitab, siis tuleb see ära vormistada jah. Vastus: "ei, ei, sul oli ju oluliselt rohkem". Mina raiusin ikka radari juttu. Sai juba päris kurjaks, aga mis tal üle jäi, pidi vormistama selle mis oli. Mis ta lootis, et kirjutan ise, et sõitsin rohkemaga?
Ühesõnaga algul oli päris pahas tujus, aga siis mingi hetk nagu saime jutupeale. Tuli mingi tulika takso ja küsis, noh mis arvad palju oli. Ma pakkusin siis midagi 60-70, vastus vist midagi stiilis, et võis isegi rohkem olla. Küsis, numbrit nägid. Vastasin et jah, ala xxx TUL (tulika omega oli). Ütles ok, jätan meelde, mul Tulikas mingi "sisekontroll tuttav, oi nad saavad "perxenuxxi" selle eest. Kusjuures täpselt selline sõnavara oligi. Rääkis loo, kuidas keegi Tulika taksistidest tal ees ära lasi, järgmine hommik oli oodanud teda taksopargis. Oli see samamoodi "anaalse hoiatuse" saanud.
Muidugi tänaseks see härra enam Politseis ei tööta, kui õieti mäletan, siis oli härra Kukk nimeline, kes ka selle suure altkäemaksuskandaali ajal maha võeti. Kusjuures ma ei mäleta kas sain lõpuks tookord maksimumi või muutus ta lõpuks leebemaks, kui olime jutule saanud. Igatahes ma olin iga tulemusega rahul, sest see klass oli vist kuni 600 ja järgmine alates 1500 või midagi sellist :).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2010 23:29 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
Saa sa nüüd aru, mis siin teemas reaalsus ja mis striitreicc-kingide väljamõeldised on...

Vabandust et OT aga pean kirjutama!
Kui siit teemast veerand jutust uskuda siis saab ikka poolega petta!
30.09.2010 oli juhus läksime sõbraga rauda viima diisel golfiga võtsime kuusast ilusti käru, raud peal siis mõttlesime et käru pistik katki, et igaks juhuks paneks ohukolmnurga kärule taha, mõeldud tehtud, nii igaks juhuks lükkasime katkiselt kärupistikult tolmu kah maha. saime 2km sõita kui tõmmati tee äärde. Sõber lükkas kohe kiirelt auto seisma ja tuled kustu.
Politseinik astus ukse juurde esimene lause et dokud! olks antud vaatab passi ja uurib puurib et ala seda käru ei või vedada auto pass lubab vedada 480kg piduriteta. käru täismass 750kg tunnistasime viga.
siis tulid veel 2 politseid peedistama.
uuriti lubasid küsiti kus vahtralehd on? Vastasime et peal vaatas olid jah.
Ütles et pane tuled kah tööle:S
Korras tuled ei põlenud vabandasime et lasime käru kääri ja sellest ka tulemus et pistik katki.
sõber kutsuti autosse. Arvasin et saab ülekoormuse eest ja et tuled ei põle.
ootasin nii 20 minutit kui sõber tuli nägu nalja täis. Küsisin et said hoiatuse? Vastas et ei Kärul polnud kõigele lisaks kindlustust...:S
lubati siis kuusakoskisse ära sõita. Kaup maas läksime pabereid ajama ja nii igaks juhuks mainisime,et kärul pole kindlustust ning politsei peatas ja tegi litakat.
Vaadati et tõesti pole kindlustust peal ning võeti protokoll enda kätte, et see tallinna kuusasse saata.
Kuusakoski lubas kindlustuse ja tulede trahvi ise kinni maksta :) Aus asutus peaks mainima! Samas arvasid et tuled ei põlenud kuna kärul oli mingi aeg kala olnud sellega!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2010 00:51 
Kasutaja avatar

Pilt

Pisut tume klaas teil

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2010 10:34 
Kasutaja avatar

Andij kirjutas:
Pilt

Pisut tume klaas teil

Sellega tuleb meelde sõbra seiklus, kui ta sõitis Hispaania numbritega autoga millel kõik klaasid süsimustad ja politsei pidas kinni küsis dokumente ja käskis akna ülesse kerida ning siis ütles, et aken on natukene tume ma ei näe sind. Sõber vastas et minu arust on ok ma sind näen :D
Lõpuks trahvi ikkagi ei tehtud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis