AntiL kirjutas:
Saa sa nüüd aru, mis siin teemas reaalsus ja mis striitreicc-kingide väljamõeldised on...
Täna müstilised "esinemised" siin jah, samas ei välista ka sellist politsei sõnavara. Muidugi esineda autos kõvasti muusikat kuulates jne on küll suht "tark" tegu.
Aga sõnavara juurde tagasi tulle oli nii 2005a paiku juhus, kus tulin Lükati sillalt teletorni poole mäest üles nii 90-100. Nii kui mäeharjale sain, siis nägin all "mootoratturhiirt". Tema õnnetuseks puhkas ta parasjagu kätt ja "föön" vedeles istme peal. Selle ajaga kui tema fööni haaras käis mul jalg pidurile, näiduks saime 73 +/-3 või miskit sellist, mis jäi täpselt kõige väiksemasse gruppi. Ühesõnaga pidas kohe kinni ja tuli loeng, et näe 73 on radaril, aga sul oli oluliselt rohkem, tuleb trahv ära teha. Kas nõustud? Ütlesin et ega kui radar näitab, siis tuleb see ära vormistada jah. Vastus: "ei, ei, sul oli ju oluliselt rohkem". Mina raiusin ikka radari juttu. Sai juba päris kurjaks, aga mis tal üle jäi, pidi vormistama selle mis oli. Mis ta lootis, et kirjutan ise, et sõitsin rohkemaga?
Ühesõnaga algul oli päris pahas tujus, aga siis mingi hetk nagu saime jutupeale. Tuli mingi tulika takso ja küsis, noh mis arvad palju oli. Ma pakkusin siis midagi 60-70, vastus vist midagi stiilis, et võis isegi rohkem olla. Küsis, numbrit nägid. Vastasin et jah, ala xxx TUL (tulika omega oli). Ütles ok, jätan meelde, mul Tulikas mingi "sisekontroll tuttav, oi nad saavad "perxenuxxi" selle eest. Kusjuures täpselt selline sõnavara oligi. Rääkis loo, kuidas keegi Tulika taksistidest tal ees ära lasi, järgmine hommik oli oodanud teda taksopargis. Oli see samamoodi "anaalse hoiatuse" saanud.
Muidugi tänaseks see härra enam Politseis ei tööta, kui õieti mäletan, siis oli härra Kukk nimeline, kes ka selle suure altkäemaksuskandaali ajal maha võeti. Kusjuures ma ei mäleta kas sain lõpuks tookord maksimumi või muutus ta lõpuks leebemaks, kui olime jutule saanud. Igatahes ma olin iga tulemusega rahul, sest see klass oli vist kuni 600 ja järgmine alates 1500 või midagi sellist

.