Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 20:14

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 252 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Chevy Blazer 4.3 V6 98'a & Audi 90 typ85 2.0 85' - Harry
PostitusPostitatud: 28.10.2010 20:03 

Nii, mastiksi võõpamine ikka nii lihtne ei olnud, kui plaanis oli. :D Metall oli liiga külm ja ei kuivanud see möga esialgu nii kiiresti, kui peaks ja et jõuaks õhtuga 3 kihti peale ning stange ka veel otsa. Appi tuli gaasipõleti, millega kuivamist kiirendasin.
Küljes ta nüüd ongi:
Pilt

Uue ja halva avastusena tuli, et mootor alt märg. Põhjakatte luugist ei näinud suurt midagi, aga õline raam tal ümber on ja vikerkaared ka igas loigus kus seisan. Õlikulu suur pole, kuid kadunud natuke on peale vahetust, mis väga ammu just ei olnud.

Teine hea uudis on, et kaua tehtud kaunikesena sain Audi täna kätte ja võimendatud rooliga. : :rokib Päris inimese tunne oli manööverdada + ei kisu enam rooli nii räigelt selle madaldusega, kui enne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2010 22:23 
Kasutaja avatar

Hea ja põnev teema. Oli hea lugemine täna õhtuks.
Ma ei tea maasturitest midagi, pole isegi proovida saanud. Samas tean, et ühel tuttaval oli terve suve. Suht lõbus sell oli. Kuna tal lubasid polnud ja paberid olid autol Läti omad siis ta käis sellist samasugust - vist :) - igaljuhul suhteliselt sarnane mudel nägi välja, purjus peaga sõpradega metsas lõhkumas. Sõna otseses mõttes. Igaljuhul kui ma sinna külla sattusin oli auto alati nii mudane ja mõlkis aga töötas kuni lõpuks vist politsei ikka ta kusagilt maha rabas ja auto parklasse viis. Vot selline raud olla siis :)
Audi on ka ilus :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2010 23:05 

Leidsid ka tee siia foorumisse? :D Tore, kui oli põnev lugeda. :) Mina seda autot põllurallikana ei pea, hoolt ja armastust saab ta nii nagu auto saama peab. Audiga sama lugu. Ja eks neid lugusid tuleb ka juurde, iseasi, kui põnevaid.
Ja kui saad maasturit proovida kuskil väljaspool asfalti, siis usu, hakkab ka sulle meeldima. :D Mõnus on kulgeda ka tavalises liikluses.

Viimati muutis Harry_R, 29.10.2010 23:08, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Chevy Blazer 4.3 V6 98' Harry_R
PostitusPostitatud: 29.10.2010 23:07 
Kasutaja avatar

Vahel kiikan jah siia. Suht robustne näide oli kinnitamaks su "armukese" vastupidavust :)

Harry_R kirjutas:
Leidsid ka tee siia foorumisse? :D Tore, kui oli põnev lugeda. :) Mina seda autot põllurallikana ei pea, hoolt ja armastust saab ta nii nagu auto saama peab. Audiga sama lugu. Ja eks neid lugusid tuleb ka juurde, iseasi, kui põnevaid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2010 23:11 

No vähemalt sain teada, et nii lihtsalt temast lahti ei saa. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2010 22:30 

Nõndaks, täna viisin Fronti garaazi ära, millega võib põhimõtteliselt tema hooaja lõppenuks lugeda. :) Korra siiski ajan ta välja, kui kuiv ilm peaks juhuslikult tekkima, et talle enne lõpliku seisma jäämist korralik pesu teha. Üks hooaeg lõppes, teine algas - remondi oma. :D
Chevy laenasin täna töökaaslasele, et ta enda Chrysleri saaks treilaga remonti viia. Juhtus nii nagu juhtub, kui teistele auto anda. Treileri piduri "käepideme" keeras stange nurka. Midagi hullu ei ole, värv kuni toorikuni maas, kuid see on õnneks veel see osa, mis on plastikust ja kuldse värvi all. Millimeetrid jäid küll puudu, et mu viimane stange värvimine oleks vastu taevast lennanud. Lubas küll arve endale esitada, aga mida sa ikka sellise asja eest tahad. Kuldse värvi sebib, et koht silma ei hakkaks, siis olen rahul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2010 22:48 

Pidin täna Fronti garaazist välja ajama ja Chevy sinna paigutama. Viimastel päevadel tekkis kapoti alla kahtlane kõrin, üleeile selgus, et geneka laager. Täna kakkusin geneka maha, homme proovin uued laagrid saada, aga mitte varuosa koodi järgi, vaid CCCP toote, mille saamiseks ma pean vana laagri neile võrdluseks viima. Töökaaslane enda Chrysleril paljud laagrid vene omade vastu vahetanud ja ainult kiidab, seetõttu mõtlesin ka proovida. Hinnavahe pidavat kolme kordne olema. Peale seda tuleb ta US partsi viia, et selgusele saada, kuskohast õli lekib. Otsisime, mis me otsisime, aga ei leidnud kurjajuurt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 00:31 
Moderator
Kasutaja avatar

Kui ta ikka tavalise laagri välimusega on, siis vast laagri ja tihendikeskusest lääne laages vastavalt möödule vötta. Lääne värk ikkagi ja paar sotti maksab(arvan et alla soti isegi)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 21:43 

Lendas metsa kogu mu tänane plaan. Toimis kõik seni kaua, kuni meie "armas" logistik helistas. Plaan oli läbi mõeldud nii - lõuna ajal kisun geneka laiali, et laagrid kätte saada ja õhtul lähen varem töölt ära, et laagrid ära osta. Kui algas lõuna, helistas "armas" logistik, et vaja Muugale sõita, et üks autojuht tõkkepuu tagant sisse lasta, kuna tal ei olnud magnetkaarti, millega seda tõsta saab, ohtlike jäätmemaja konteinerid vahetada ja lõpuks pidin ka ühele murjanite konteinerlaevale teenust osutama. Tagasi jõudsin 16:00, genekas koos, laagrid ikka sees ja kõht ka tühi. Nüüd pean järgmise nädala alguseni Audit hoorama. Loodan, et lund ja soola väga ei tule. Homme igatahes garaazi, aga ei tea veel, mida tegema. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.11.2010 22:35 

Täna panin Chevyle talverattad alla, ehk siis need, mis autol ostes all olid ja oh õudust. :waah Polnudki enam meeles, kuidas velg võib auto kas ilusaks või koledaks muuta. Järgmine hooaeg peab uued rehvid soetama ja õiged veljed ikka alla jätma. Generaatori laagrid said ka vahetatud, kuludeks olid veits närvi ja 70.- laagrid. Tulemuseks kragina vaba kapoti alune ja Audi garaazis talvepuhkusel.

Ja nüüd siis võrdlus ilus/kole velg.
Ilus:
Pilt

Kole:
Pilt

Ilus:
Pilt

Kole:
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.11.2010 23:54 

Minu arvates talveks igati püss velg, talveks pole vajagi mingeid uhkeid, sool rikub jne.
Muidu hea huvitav teema mida jälgida :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2010 00:06 

ksenoon kirjutas:
Minu arvates talveks igati püss velg, talveks pole vajagi mingeid uhkeid, sool rikub jne.
Muidu hea huvitav teema mida jälgida :)

Ega ma midagi uhket ei mõtlegi. Lihtsalt nii räigelt koopasse on surutud need veljed oma vale offset'ga ja vägisi tekib tunne, et kohapeal seistes tuul lükkab ka selle auto ümber. Lisa miinusena pean jälgima, palju ma rooli keeran, sest lõpuni keerates käib rehv vastu raami.
Suutsin lõpuks ära osta ka teleskoopvarrega lumeharja/jääkaabitsa, selle auto puhul on tegu asendamatu rookijaga - riietega vastu autot enam ei pea nühkima, et ulataks esiklaasi keskelt puhastada, katusest parem ei räägigi. :D Järgmine missioon on uksetihendid silikoonmäärdega üle teha, enne kui need koos uksega ära tulevad.
Milline peaks olema rehvirõhk 31x10.5x15" rehvis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2010 01:32 
Kasutaja avatar

Harry_R kirjutas:
Suutsin lõpuks ära osta ka teleskoopvarrega lumeharja/jääkaabitsa..

võtsid automaailmast selle 600 kroonise norra naftakuningriigis valmistatud üllitise :D ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2010 22:33 

jOnts kirjutas:
Harry_R kirjutas:
Suutsin lõpuks ära osta ka teleskoopvarrega lumeharja/jääkaabitsa..

võtsid automaailmast selle 600 kroonise norra naftakuningriigis valmistatud üllitise :D ?

Hull oled või? :D 600 eeguseselt harjalt ootan, et ta ise puhastaks ka, aga see seda ta paberite järgi ei teinud. :P. 100.- maksin enda oma eest.
Gaasiseadme kohta pole ka talvel midagi halba öelda.
Dellu tsitaati kasutades:
dellu kirjutas:
siis tasuvus oli ikka väga väike, sest TTÜ juurest startides sai heal juhul linnu tee ristis gaasi peale lülitada ja kesklinn oli juba lõpp-peatus.

Minu kogemus on vähe teine siiani. Peale käivitamist ei pauguta ma autoga kunagi kohe minema, vaid ootan kuni pöörded langevad normi ja siis stardin, selleks ei kulu muidugi väga palju aega max 1 minut. Selleks, et gaas toimele saada, kulus 7-8 kraadise õhutemperatuuriga distansilt Järveotsa tee algusest Haabersti ringini. Nüüd miinuskraadide ja lumega - lähen auto juurde, käivitan, hakkan lumest ja jääst rookima, istun autosse ja gaasiseade toimib, ehk siis koheselt saan gaasi kasutada.
Kokkuvõttes peaks auto kohapeal soojenema ca. 10 minutit, siis juba toimib.
Töökaaslane rääkis ka enda Webasto võludest, kuid mulle tundub, et minu auto soojeneb "looduslikult" kiiremini. Webasto 30 minutit ja 70-80 kraadi, minu auto 10 minutit ja 50 kraadi. Küttekulu endal ei tea, aga Webasto pidi 0,5 liitrit tunnis võtma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2010 22:36 
Kasutaja avatar

Webastol on taimer eeliseks. Kui isa Vianoga ringi sai vuratud eelmine talv oli see ikka kuradime hea lisa.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 252 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis