jOnts kirjutas:
Harry_R kirjutas:
Suutsin lõpuks ära osta ka teleskoopvarrega lumeharja/jääkaabitsa..
võtsid automaailmast selle 600 kroonise norra naftakuningriigis valmistatud üllitise

?
Hull oled või?

600 eeguseselt harjalt ootan, et ta ise puhastaks ka, aga see seda ta paberite järgi ei teinud.

. 100.- maksin enda oma eest.
Gaasiseadme kohta pole ka talvel midagi halba öelda.
Dellu tsitaati kasutades:
dellu kirjutas:
siis tasuvus oli ikka väga väike, sest TTÜ juurest startides sai heal juhul linnu tee ristis gaasi peale lülitada ja kesklinn oli juba lõpp-peatus.
Minu kogemus on vähe teine siiani. Peale käivitamist ei pauguta ma autoga kunagi kohe minema, vaid ootan kuni pöörded langevad normi ja siis stardin, selleks ei kulu muidugi väga palju aega max 1 minut. Selleks, et gaas toimele saada, kulus 7-8 kraadise õhutemperatuuriga distansilt Järveotsa tee algusest Haabersti ringini. Nüüd miinuskraadide ja lumega - lähen auto juurde, käivitan, hakkan lumest ja jääst rookima, istun autosse ja gaasiseade toimib, ehk siis koheselt saan gaasi kasutada.
Kokkuvõttes peaks auto kohapeal soojenema ca. 10 minutit, siis juba toimib.
Töökaaslane rääkis ka enda Webasto võludest, kuid mulle tundub, et minu auto soojeneb "looduslikult" kiiremini. Webasto 30 minutit ja 70-80 kraadi, minu auto 10 minutit ja 50 kraadi. Küttekulu endal ei tea, aga Webasto pidi 0,5 liitrit tunnis võtma.