Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 02:18

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2047 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis meie "eks - armukestest" saanud on?
PostitusPostitatud: 28.10.2010 22:01 
Kasutaja avatar

Ega keegi sellest ei tea midagi ?

Pilt

Niipalju tean, et katkise kkastiga vahetati vist mingi rondi E36 vastu...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2010 11:58 

see oli umbes nädal -2 Tartus sõitmas,kohe tundsin ära auto,siis oli ka heas korras.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2010 14:30 
Kasutaja avatar

Oot ma ei saa aru, nüüd alles paar nädalat tagasi sõitis Tartus ringi ? Kindel, et sama masin ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2010 21:31 

Kelle aianurgas seisab tänaseks Bmw 323(e30) numbriga 606GAG.
Mingi aeg oli müügis, kes ostis ja kas teeb autoga midagi.
Tunnen tõsist puudust antud autost.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2010 22:15 

Minu käes oli 2006 aastal, siis oli kere ok ja mootor väga ok, vahepeal sõideti Võru kandis rahvarallit. Kui pole varuosadeks tõmmatd siis oleks huvi auto vastu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2010 22:34 
Kasutaja avatar

Mis on saanud tänaseks BMW E36 320i Kupeest reg.märgiga 393 TFZ , Oleks huvi antud isendi vastu:) See mu esimene propellerimärgiga isend oli ning igatsen vaikselt taga.

Ja siis tahaks teada mis on saanud tänaseks Valgest Audi 100 C4´st reg.märgiga 119 TFL . Varastati kaks nädalat tagasi Vuosaarist. ( vargapoisid andke teada, hoidke mind ikka kursis )

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2010 23:58 

kj kirjutas:
Oot ma ei saa aru, nüüd alles paar nädalat tagasi sõitis Tartus ringi ? Kindel, et sama masin ?

See masin oli mingit aega minu käes, kuna aga ta oli nii nutuses seisus sai ta ära müüdud, kui mina ta sain oli ta halli värvi ja mootor oli omadega kottis ning käigukast imelik. Enne olevat seinud mitu kuud garaazis. Edasi määdi auto vist juppideks, kere uuesti kasutuses uus mootor peale ja kast. Tahaks isegi teada kus Masin asub kuna see ikka minu nimel :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2010 10:48 

Tanel kirjutas:
Mida sa ootad ? Kuni keegi kuskil paugu paneb sellega ? :D Mine ARK'i ja võõrandamine peale, küll veits ajapärast saad teada kus see auto asub :wink:

Võõrandamise keeldu vist ei saa ise panna ja pole mõtet ka - mine parem ARKi ja kanna ta enda nimelt maha. Toiming on lihtne, tasuta, pole VIN koodi ega midagi vaja ja uuel omanikul ei tule mingit probleemi registreerimisega kui tal ostu - müügi leping olemas on. Lihtsalt sõita ei tohi niikaua ja kui vahele jääb, tekivad probleemid. Ise just käisin tegemas nii, sellepärast tean.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2010 11:51 
Kasutaja avatar

Fluid kirjutas:
Tanel kirjutas:
Mida sa ootad ? Kuni keegi kuskil paugu paneb sellega ? :D Mine ARK'i ja võõrandamine peale, küll veits ajapärast saad teada kus see auto asub :wink:

Võõrandamise keeldu vist ei saa ise panna ja pole mõtet ka - mine parem ARKi ja kanna ta enda nimelt maha. Toiming on lihtne, tasuta, pole VIN koodi ega midagi vaja ja uuel omanikul ei tule mingit probleemi registreerimisega kui tal ostu - müügi leping olemas on. Lihtsalt sõita ei tohi niikaua ja kui vahele jääb, tekivad probleemid. Ise just käisin tegemas nii, sellepärast tean.

Kui mõtled "Ajutiselt arvelt maha", siis see kehtib 2a ja sisuliselt on auto ikka sinu nimel ja 2a tuleb automaatselt tagasi. Kui ostu-müügi leping olemas, siis saata see parem ARK-sse ja tehakse võõrandamisteade uue omaniku nimele. Sellega vabaneb auto sinu nimelt. Mina kunagi saatsin suisa e-mailiga (küll omalt poolt koos avaldusega digiallkirjastatuna).
Ning ARK-sse ei pea ka Fluid poolt kirjeldatud toimingu jaoks minema. Tänapäeva modernses keskkonnas piisab paberivaba ARK-sse logimisest ja paarist klikist.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.10.2010 11:58 
Kasutaja avatar

edvin0212 kirjutas:
Kas keegi teab mis sellest Mazda 323'st saanud on. Tean nii palju, et värviti ilus hallikas sisu oraziks ja muud midagi. Pilt
Nr märk on 572MCR

Keegi ei tea midagi ? :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.10.2010 16:11 
Eliit

Otsin Opel Mantat 471LAF taasjällegi. Punast värvi oli. Loodan, et vanarauas veel pole. Aasta või kaks tagasi asus Tartu kandis ühe foorumlase käes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.10.2010 17:37 

dellu kirjutas:
Fluid kirjutas:
Tanel kirjutas:

Kui mõtled "Ajutiselt arvelt maha", siis see kehtib 2a ja sisuliselt on auto ikka sinu nimel ja 2a tuleb automaatselt tagasi. Kui ostu-müügi leping olemas, siis saata see parem ARK-sse ja tehakse võõrandamisteade uue omaniku nimele. Sellega vabaneb auto sinu nimelt. Mina kunagi saatsin suisa e-mailiga (küll omalt poolt koos avaldusega digiallkirjastatuna).
Ning ARK-sse ei pea ka Fluid poolt kirjeldatud toimingu jaoks minema. Tänapäeva modernses keskkonnas piisab paberivaba ARK-sse logimisest ja paarist klikist.

Oli jah, et pidin kirjutama kaheks aastaks. Aga mulle õeldi, et kui ma selle toimingu ära teen, ei tule mulle enam trahve ega muud sellist, kuna auto pole enam minu sõidukite registris. Ja kontrollisin üle ka x-tee portaalist ja auto oli kohe sealt nimekirjast kadunud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.10.2010 19:54 
Kasutaja avatar

Fluid kirjutas:
dellu kirjutas:
Fluid kirjutas:
Tanel kirjutas:

Oli jah, et pidin kirjutama kaheks aastaks. Aga mulle õeldi, et kui ma selle toimingu ära teen, ei tule mulle enam trahve ega muud sellist, kuna auto pole enam minu sõidukite registris. Ja kontrollisin üle ka x-tee portaalist ja auto oli kohe sealt nimekirjast kadunud.

Jah kaob ära küll, aga 2a pärast tuleb automaatselt tagasi, vähemalt nii on väidetud. Siis on ta jälle aktiivne ja võid ka trahve saada. Sellega jah näitad, et autot ei kasuta (vähemalt sina) ja siis ei saanud vist ka kindlustust sõlmida, aga niieöelda vaba sa temast ikkagi ei ole. Ehk kui sul ostu-müügi leping olemas, siis on targem teha võõrandamisteade. Siis kuskil infosüsteemi jääb märk maha, et autot kasutab see ja see inimene.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2010 03:03 
Kasutaja avatar

Bmw e36 coupe, must.
nr märk
686 AOZ

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2010 11:12 

Keegi tumerohelisest 1996.a Audi A4 1.8 automaat Avandist teab midagi? Aasta tagasi läks Tartu kanti ühe vene mehe kätte.
Number xxx xxxx

Viimati muutis Loor, 12.04.2013 20:29, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2047 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis