Teen väikse puhastuse Tuunitud autode teemas,aga see post nõuab lausa vastust.
jurka056 kirjutas:
Alwayslate kirjutas:
rain0102 kirjutas:
maxtor's kirjutas:
Turbiinipoiss kirjutas:
Mulle selline diisel AMG küll sobiks. Oleks piiramatult vahendeid siis võiks seda isegi eelistada päris AMG'le. Sellisele aparaadile sobib diisel nagu rusikas silma(auku)
Just vastupidi. Sellisele esindussedaanile ei sobi see "lõka-lõka-lõka" kohe üldse. Õudne.
Sa mees ei ole ilmselt uusi Mersu diisleid kuulnud. ML-i vahel igatahes sama mootor käib vaiksemini kui
su ema süda.
Lõka -Lõka
NO tule taevas appi.

Sa kuulad enda ema südame lööke w?

Esiteks kui hakkad kildu rebima siis õpi lugema.Tegin sulle ühe osa sellest minu lausest boldiks,et silma paistaks. Kus on juttu MINU ema südamest?
Ja et sa ei hakkaks ilkuma siin sellel teemal,et kelle ema südame lööke ma kuulan,siis võin sulle öelda,et ainult oma lapse ema ehk mu abikaasa südamelööke.
Teiseks kui su ema ei ole sind kunagi sülle võtnud ja sa ta südamelööke kuulnud ei ole,siis oled sa ilmselgelt ema armastusest ilma jäänud ja pigem peaks sulle kaasa tundma.Ja tundub,et see seletab nii mõndagi.
Kolmandaks ,kus sa inimene elanud oled,et ei tea väljendit "mootor käib nagu ema süda" ?
AntiL kirjutas:
jurka056 kirjutas:
Sa kuulad enda ema südame lööke w?

minepekki, megairww hahahaa
Üks lugemisvõimetu ees,teine samasugune järgi.
Kopin Maika teksti ka siia ringi.
Vihjena niipalju,et üks mees arvas nagu uue s 420 cdi diisel mootor teeks lõka lõka nagu vana vedur.
maika kirjutas:
Esiteks tehke omale asi selgeks kui vanade mersude klõbina suhtes midagi räägite see pingem tähendab et midagi on pees mitte et see on normaalne olen ise näinud W124 mersut saksamaalt toodud kõik hooldused esinduses tehtud kellapeal vaid 173 tuhat ja mingit kribu juurde ja no seee mootors ei kolisenud mitte peputki algul kui see garaazi ette saabus küsisin et mis bensukas või ei 3.0 disla aint kui kapoti lahti tegid oli õrnalt teda kuulda aga muidu täis vaikus autol polnud mitte mingisugust roostetäppigi. samamoodi sai täna kolmese bemmariga 99 aasta linnavahel driftimas käidud kolmene disla EI ÜHTE KLIPSU ega KLÕPSU VAIKUS nii et jah see, et mingi taksojuhil raha pole oma autot korda teha ei tähenda kohe et see klobin ongi tehasest peale ehitatud tjuuning jeesas kraistus noh küll ikka mõned oskavad

Hetkel vist kõik