Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 16.05.2025 09:51

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 05.11.2010 03:18 
Kasutaja avatar

DeLaBig kirjutas:
traur kirjutas:
DeLaBig kirjutas:
Mani, mis tööd teed? Elad vanemate juures? Corvette on vanemate ostetud?

No sorry, mul pole rikkaid vanemaid, pole saanud pärandiks miljoneid, palk pole miljon kuus, samas täisväärtuslikku elu sooviks elada....või peaksin telgi ostma ja raha koguma? Ühel hetkel kodu ja mõne aja pärast autogi?

Aga kas täisväärtuslik elu algab miljonist? Ilma naabrist parem olemata ei olegi elu ega täisväärtuslikkust?
Siis kas panga abiga saab liisitud täisväärtuslikkuse? Kas üldse on midagi peale raha, mis elule sisu annaks?
Ma olen sageli mõtisklenud, kas pinnapealsuse süvenemine on materiaalsuse kultuse tagajärg või vastupidi...

"Täisväärtuslik elu" on tegelikult inividuaalne. Elatakse ka igludes, mis oma kätega ja tasuta materjalist ehitatud.
Panga abiga saavad enamik inimesi omale kodu, kuigi jah, siinses foorumis on mentaliteet:Nali = pangalaen = kodu , sest naerjad elavad enamjaolt vähemal või rohkemal määral vanemate kulul ning elu on lill.
Mina isiklikult Baltasse bussikat ei taha üürida, seega maksangi pigem piskut pangale. Ja nagu õeldud, miljonit-paari tagataskust võtta pole.

Pakud mõne parema lahenduse?

roolijoodik Mani köhib sulle paar milli kui ilusti palud :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.11.2010 04:45 
Kasutaja avatar

Sai täna käidud Ülemistes uurimas, et toimub külmade ilmadega midagi, või ei toimu. Kuna sõbral oli vastav auto (e30 diisel), siis sai mõeldud, et läheks taha parkla lõppu tankla juurde ja katsetaks, kas see käkk üldse söörikuid võimaldab teha. Peale esimest sõõrikukatset umbes 5 sekundi pärast oli eriüksuse disko taga ja katsetuseks see vaid jäigi. Siinkohal tahaks tõelised kiidusõnad antud patrullile öelda, kes hoolimata autodokumentide ja volituse puudumisest ainult suulise hoiatusega piirdus. Samuti ei hakatud uurimagi E sertifikaatidega tõkiskingade, ohukolmnurga ja taadeldud tulekustuti olemasolu, kuigi põhjust justnagu anti.
Kui herr politseinik autosse istus, lausus ta kuldsed sõnad: "taaskord sai BMW maine kinnitust ". Positiivsema poole pealt aga, kui meie disko taha saime, pani terve kolonn ajama ning seetõttu vähemalt ehk oli neil alguseski natukene rahulikum, kuna platsil rohkem politseinike ei paistnud ning tänu meiega tegelemisele jäi neil kolonni jälitamine ära...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.11.2010 09:28 
Kasutaja avatar

Käisin eile õhtul ujumas ja siiamaani vesi kõrvas.. Kurat, olen kõike proovinud juba, aga tuleb vist peale kooli arsti juurest läbi hüpata :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.11.2010 11:17 
Kasutaja avatar

Sain aasta vanemaks. Number peaks nüüd oopc'iga sama olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.11.2010 11:53 
Kasutaja avatar

Ma olen vist jälle haige. :err
Millalgi saab stippi 1800.- + sõidutoetus 600.- Saabki naistele (Mossele ja võrrile :D) midagi ilusat osta üle pika aja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.11.2010 11:54 

k2rpman kirjutas:
nägin unes , et mu kupee taunus oli imeväel muutunud universaaliks :D
peab vist toitsi juurde minema piiluma , et mis toimub :lol

aa, sinu universaal taunus see oligi mis täna seal silma jäi jah ? päris kõva oli :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.11.2010 12:06 
Kasutaja avatar

k2rpman kirjutas:
Hydration kirjutas:
k2rpman kirjutas:
nägin unes , et mu kupee taunus oli imeväel muutunud universaaliks :D
peab vist toitsi juurde minema piiluma , et mis toimub :lol

aa, sinu universaal taunus see oligi mis täna seal silma jäi jah ? päris kõva oli :D

kui mõtled seda helesinist , siis jah :D

tundub et toitsil on igav olnud , ja mu taunuse universaaliks lõiganud :D :rokib

kusjuures ma olin unes jumala paanikas :kill tegin autot ja värkki , siis vaatasin et miks 4 ust on :D

no jah läks veidike käest ära, oli vaja tead metsast puid tuua :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.11.2010 12:16 

Ja ära sa jumalapärast põdema nüüd hakka, pärast tõmbab relakaga kupeeks tagasi :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.11.2010 13:44 
Kasutaja avatar

Üleelmine laupäev vastu pühapäeva tekitati minu autole ligi 5k kahju, eile päeval ajavahes 17.00 - 19.30 varastati sõbra passat Highline-i küljest tagumine ukseliist :kill

Ajuvaba. Sõbra auto seisis tartus rahu tänavas. Pm see auto esimest korda parkis seal. Kortermaja akende alt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.11.2010 16:30 
Moderator
Kasutaja avatar

Miks idiootsus? Astmelise tulumaksuga ongi ju see "sotsiaalne lähenemine", et väiksema sissetulekuga inimesed maksavad väiksema protsendi sissetulekutest riigile.
On see hea või halb, võta kinni ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.11.2010 16:39 
Kasutaja avatar

infidel kirjutas:
Sain aasta vanemaks. Number peaks nüüd oopc'iga sama olema.

Mina kaa. Number 2 tuli ette. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.11.2010 18:55 
Kasutaja avatar

Vägev ajasin mingi opaka jalgratturi alla, kes teed ületades ilge vidiga üle läks peale jalakäijaid, kui mina liikuma hakkasin. Ónneks auto ja jalgrattur jäi terveks aga ainult jalgratta tagumine ratas oli natuke kóver. Ja nagu veel sellest veel vähe oleks siis mingid emod on Pärnuvahele lahti lastud, kes tipptunnil 40-45'ga loivavad peatänavatel :angry. Selline tunne, et sóida nendest üle. 15 mintsaga närvid läbi ja tuleb vist óhtul pudelil kork pealt keerata :-D

Viimati muutis Karuliin, 05.11.2010 21:05, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.11.2010 20:49 

ajasin ise peaaegu neegri alla rsk, läks ületee vales kohas endal mustad riided ja must nagu öö

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.11.2010 23:54 
Moderator
Kasutaja avatar

Teen väikse puhastuse Tuunitud autode teemas,aga see post nõuab lausa vastust.

jurka056 kirjutas:
Alwayslate kirjutas:
rain0102 kirjutas:
maxtor's kirjutas:
Turbiinipoiss kirjutas:
[img]http://img10.auto24.ee/auto24/560/354/19267354.jpg
Tahan olla S65 AMG aga tegelt on mul hoopis diisel mootor :)

Mulle selline diisel AMG küll sobiks. Oleks piiramatult vahendeid siis võiks seda isegi eelistada päris AMG'le. Sellisele aparaadile sobib diisel nagu rusikas silma(auku)

Just vastupidi. Sellisele esindussedaanile ei sobi see "lõka-lõka-lõka" kohe üldse. Õudne.

Sa mees ei ole ilmselt uusi Mersu diisleid kuulnud. ML-i vahel igatahes sama mootor käib vaiksemini kui su ema süda.
Lõka -Lõka :kill
NO tule taevas appi. :D

Sa kuulad enda ema südame lööke w? :D :kill

Esiteks kui hakkad kildu rebima siis õpi lugema.Tegin sulle ühe osa sellest minu lausest boldiks,et silma paistaks. Kus on juttu MINU ema südamest?
Ja et sa ei hakkaks ilkuma siin sellel teemal,et kelle ema südame lööke ma kuulan,siis võin sulle öelda,et ainult oma lapse ema ehk mu abikaasa südamelööke.
Teiseks kui su ema ei ole sind kunagi sülle võtnud ja sa ta südamelööke kuulnud ei ole,siis oled sa ilmselgelt ema armastusest ilma jäänud ja pigem peaks sulle kaasa tundma.Ja tundub,et see seletab nii mõndagi.
Kolmandaks ,kus sa inimene elanud oled,et ei tea väljendit "mootor käib nagu ema süda" ?

AntiL kirjutas:
jurka056 kirjutas:

Sa kuulad enda ema südame lööke w? :D :kill

minepekki, megairww hahahaa

Üks lugemisvõimetu ees,teine samasugune järgi.

Kopin Maika teksti ka siia ringi.
Vihjena niipalju,et üks mees arvas nagu uue s 420 cdi diisel mootor teeks lõka lõka nagu vana vedur.
maika kirjutas:
Esiteks tehke omale asi selgeks kui vanade mersude klõbina suhtes midagi räägite see pingem tähendab et midagi on pees mitte et see on normaalne olen ise näinud W124 mersut saksamaalt toodud kõik hooldused esinduses tehtud kellapeal vaid 173 tuhat ja mingit kribu juurde ja no seee mootors ei kolisenud mitte peputki algul kui see garaazi ette saabus küsisin et mis bensukas või ei 3.0 disla aint kui kapoti lahti tegid oli õrnalt teda kuulda aga muidu täis vaikus autol polnud mitte mingisugust roostetäppigi. samamoodi sai täna kolmese bemmariga 99 aasta linnavahel driftimas käidud kolmene disla EI ÜHTE KLIPSU ega KLÕPSU VAIKUS nii et jah see, et mingi taksojuhil raha pole oma autot korda teha ei tähenda kohe et see klobin ongi tehasest peale ehitatud tjuuning jeesas kraistus noh küll ikka mõned oskavad :uhoh

Hetkel vist kõik :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2010 00:17 
Moderator
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
No minu "naer" jurka056 postituse peale oli irooniline. Aga see selleks.

No maika jutt on muidugi väike liialdus. Sõber pidi vist küll üsna autokauge inimene olema, pidades 90 alguse keskmisest suurema kubatuuriga diiselmootorit bensiinimootoriks :bs

Uute mootorite juures on asi lõka-lõkast kaugel, kuid bensiinikaga segamini ajamiseks tuleks küll ilmselt tropid kõrva toppida.

Ja kogu see jama sai alguse üldse sellest, kuidas S65 lookiga masinale ei pidavat diisel sobima, aga võta näpust, kohe tuleb S-klassile 4 silindriline turbodiisel.

Kui irooniline siis siit tulevad minu vabandused :D

Vana kohta ma ei tea,aga uuemad nii 3,2 kui 4,2 mersu diislid käivad ülivaikselt.
Paljudel inimestel ongi milegi pärast ettekujutus,et need vanad taksomersud käivad kõik nagu traktorid. Kuskilt on kõrva jäänd ka ütlemine,et " kui takso mersu ei klõbise siis ära peale istu jääb teepeale." Eks sii pole ime kui isegi mitte nii autokauge inimene peab vaikselt tühikäigul käivat dislat bensukaks. Kui oled harjunud kuulma lõka lõka lõka ja seda ei ole siis on lollid küsimused kerged tekkima.

Edit : Pane mingit linki selle uue 4 sil paja kohta.Polnd enne kuulnudki.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis